- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
İnşallah güzel haberini alırız hayırlısıyla :):):)Bugün daha 6.yarın 7 o yüzden yarın sabah yaparım diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberini alırız hayırlısıyla :):):)Bugün daha 6.yarın 7 o yüzden yarın sabah yaparım diyorum
Yap canim cikmazsa da uzulme sakin daha cok erkenBugün daha 6.yarın 7 o yüzden yarın sabah yaparım diyorum
Amin canimmvallahı gorunuyooo sankı yaaa hadı hayırlısı :)
sende yap canim sabah testleri paylasalimm topikimiz senlensinAaaaa gerçekten gördüm ben de :) Hadi hayırlısı inşallah kanda da çıkar canım. Seninle aynı gün oldu transferimiz. Ben açıkcası korkuyorum bugünden idrar testi yapmaya, çıkmayacakmış gibi geliyor. Ama belki senden cesaret alıp yarın yaparım bi tane :)
Ay inşallah yaa ama seninkisi gibi çıkmayabilir deİnşallah güzel haberini alırız hayırlısıyla :):):)
Evet yaa yarın yapıcam. Çıkmazsa da çıkmaz yoksa yok yani kaçmanın manası yokYap canim cikmazsa da uzulme sakin daha cok erken
Amin canimm
sende yap canim sabah testleri paylasalimm topikimiz senlensin
bakalim benim yarin cikicak mi bide o var kanda bakmadiktan sonra hicbirsey kesin degil kiAy inşallah yaa ama seninkisi gibi çıkmayabilir de
Orası öyle ama pozitif olma ihtimali artık daha yüksekbakalim benim yarin cikicak mi bide o var kanda bakmadiktan sonra hicbirsey kesin degil ki
İnsallah canimm hayirlisiyla pozitifi gorseydik biOrası öyle ama pozitif olma ihtimali artık daha yüksek
Benim 7.günüm ama gerçekle yüzleşmeye hazır değilimsen?günaydın kızlar test yapan varmı
Yaptim canim cikmadi bu seferBenim 7.günüm ama gerçekle yüzleşmeye hazır değilimsen?
hilal1907 naptin canim test yaptin mi bugun?
Ben yaptım silik çizgi var ama 12. Günkü kan sonucunu görene kadar içim rahat etmeyecek o yüzden bakma bencedeBenim 7.günüm ama gerçekle yüzleşmeye hazır değilimsen?
hilal1907 naptin canim test yaptin mi bugun?
Canım bazen idrar yoğunluğu aynı olmayabiliyor o yüzden üzülme Pazartesi'yi bekle benceYaptim canim cikmadi bu sefer
Daha var canim erken yaptik biz bekleyelim bakalimmBn akşam kan tahlili yaptırdım we negatif kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısını nasip etsin
Allah allah ayni markayla mi yaptin peki? Bir de erken gebelik testi mi normal test mi?Yaptim canim cikmadi bu sefer
senin kacin gundu? Bir de testin fotosunu paylassana canimBen yaptım silik çizgi var ama 12. Günkü kan sonucunu görene kadar içim rahat etmeyecek o yüzden bakma bencede
Iyi de daha kacingi gun be canim. Cok acele ediyorsun. Kac cikti sonucun?Bn akşam kan tahlili yaptırdım we negatif kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısını nasip etsin
senin kacin gundu? Bir de testin fotosunu paylassana canim
Benim 8. Gündü canım bana 2 embriyo transfer edildi belki ondan çıkmıştır