- 14 Haziran 2011
- 100
- 20
- 98
Anladim.cok belirgin zaten. Masallah insallah saglikla kucagina alirsiniz bu defa
Ayni marka cnm normalAllah allahayni markayla mi yaptin peki? Bir de erken gebelik testi mi normal test mi?
Sagolasin bi dahaki sefere belki bizim de kaderimizde vardirÇok sağol canım ALLAH seninde kalbine göre versin inşallah sende hayırlısıyla görürsün pozitifi dua edecem sana
3.gun embriyosu icin 7.gun cok cok erken kana bile 7.gun karisiyor ben 8.gun sabahi hayalet bir cizgi gormustum 10.gun yaptigimdada cok net negatifti 12.gun kanda pozitif oldu cok sukurSagolasin bi dahaki sefere belki bizim de kaderimizde vardirbuggn 7.gunum idrar testi yaptim az evvel negatif. Yine de tabi kan testine kadar umudumuz var kucuk de olsa
Canimbenimkisi 5.gun transferi ben yanlislikla gelmistim buraya sonra kaldim3.gun embriyosu icin 7.gun cok cok erken kana bile 7.gun karisiyor ben 8.gun sabahi hayalet bir cizgi gormustum 10.gun yaptigimdada cok net negatifti 12.gun kanda pozitif oldu cok sukuracele etme morelini bozma idrar testin varsa her sabah yap bi tane
Aaa hamile misin senCanimbenimkisi 5.gun transferi ben yanlislikla gelmistim buraya sonra kaldimya sorma valla sanki hayalet cizgi ben de gordum ama %100 goz yanilmasi. Haftasonu da sabahlari yapicam. Bakalim artik tuttuysa tutta yoksa yoksa allahin takdiri yani.insallah dedigin gibi olur senin durumun nedir. Seni kacirmisim galiba
Canım sende resim atsana bakalımCanimbenimkisi 5.gun transferi ben yanlislikla gelmistim buraya sonra kaldimya sorma valla sanki hayalet cizgi ben de gordum ama %100 goz yanilmasi. Haftasonu da sabahlari yapicam. Bakalim artik tuttuysa tutta yoksa yoksa allahin takdiri yani.insallah dedigin gibi olur senin durumun nedir. Seni kacirmisim galiba
Hayırlı olsun canım inşallah kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde 9. Haftada kürtaj oldum pozitife bile korkar olduk malesefCanım sende resim atsana bakalım
Ay hiç belli olmuyor tatlım sadece ben hayali bir çizgi görüyorum fotosunı çektim de hiç belli olmuyor. Belki testin kendi çizgisidir. Ama yarın sabah ilk idrarla yapıcam mutlaka eğer bir şeyler belirirse onu atarımCanım sende resim atsana bakalım
Sağol canım amin inşallah tamamına erir hepimiz hamile kalırızHayırlı olsun canım inşallah kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde 9. Haftada kürtaj oldum pozitife bile korkar olduk malesefinşallah yaşamayız birdaha
Tamam canım inşallah belirirAy hiç belli olmuyor tatlım sadece ben hayali bir çizgi görüyorum fotosunı çektim de hiç belli olmuyor. Belki testin kendi çizgisidir. Ama yarın sabah ilk idrarla yapıcam mutlaka eğer bir şeyler belirirse onu atarıminşallah buraya test fotosu atmak bana da kısmet olur
Canim eger hayalet cizgi goruyorsan vardir benim cizgi ben goruyordum ama kocam ve komsum gormedi sonra buraya resim attim sagolsun bi arkadas resimi beliginlestircek bisi yapti o zaman burdaki butun arkadaslar gordu.yani demem o ki insallah Hamilesin hayirlisi ileCanimbenimkisi 5.gun transferi ben yanlislikla gelmistim buraya sonra kaldimya sorma valla sanki hayalet cizgi ben de gordum ama %100 goz yanilmasi. Haftasonu da sabahlari yapicam. Bakalim artik tuttuysa tutta yoksa yoksa allahin takdiri yani.insallah dedigin gibi olur senin durumun nedir. Seni kacirmisim galiba
Ay inanamıyorum resmen ağzından bal damlıyorCanim eger hayalet cizgi goruyorsan vardir benim cizgi ben goruyordum ama kocam ve komsum gormedi sonra buraya resim attim sagolsun bi arkadas resimi beliginlestircek bisi yapti o zaman burdaki butun arkadaslar gordu.yani demem o ki insallah Hamilesin hayirlisi ileRabbim sanada bekleyen diger arkadaslarada nasip etsin insallah
Ay inanamıyorum resmen ağzından bal damlıyorah keşke keşke umarım öyledir. Yine de kendimi kaptırmıyorum yarın sabah ilk idrarla yapıcam çıkarsa bir şeyler paylaşırım
Ne yaptın canım test yaptınmı inşallah çıkmıştır ama çıkmamışsada daha çok erkenAy inanamıyorum resmen ağzından bal damlıyorah keşke keşke umarım öyledir. Yine de kendimi kaptırmıyorum yarın sabah ilk idrarla yapıcam çıkarsa bir şeyler paylaşırım
evett bende görüyorum canım bence var hamilesinKızlarrr günaydın. Bakar mısın şu test fotosuna hayaletimsi bir çizgi görüyor musunuz siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?