3.gun embriyo transferi olup en erken idrar testinde ne zaman öğrendiniz

Bende 3 Kasım 3.gun embiryosu
Size test günü ne zaman dediler
Benimde 1 Kasım transfer oldum transfer den iki gün sonra hafif kahve rengi akıntı olmuştu sonra kasık ağrısi başladı göğüste hassasiyet var transfer gününü saymazsak 5.gun erken gebelik testi yaptım negatif 6.gunde yaptım yine negatif acaba bnm gibi olupta testi pozitif çıkan varmı bide 3.gun embriyosu bnmki

Seninle aynı gün transfer olmuşuz bende 3 gün embriyosu bende dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif

Metece isimli arkadaşın daha yeni sonradan pozitif çıktı. Kendisinden belki bilgi alabilirsiniz

3.gun embiryosuna 6.gun erken olabilir

Ben 3.gun embiryosuna 6.gun idrar test yaptım
Erken gebelik negatif cikti test için erken ama dayanamadım.
İster istemez.moralim.bozuldu. burdaki sonradan pozitife dönenleri okuyup umut besliyorum

Benim arkadaşım 5. Gün embriyosu 9. Gün testi negatif çıkmıştı . Kan testi verdiğinde pozitifi gördü çok erken çıkmayabiliyor ümidinizi kaybetmeyin . O negatif çıktığı halde hissettiğini söylemişti olduğunu.

Benimde 3. Gün embriyosu dün transferim yapıldı çok heyecanlı ve korku doluyum. Tuvalete gitmeye korkuyorum . Çift embriyo inş bebeklerim bana tutunur. Ve tabi sizin bebekleriniz de size Ama kabız olmak tuvalet yapmak beni çok korkutuyor biraz kabız gibiydim tuvalete gittim biraz moralim bozuldu o kadar kolay değildir herhalde olumsuz bir şey olmaz inş

İnsaalah bebisler bizimledir.
Kabız olmamak için aç karna elma tüketin ben fayda gördüm.
Yada kuru kayısıyı suya koyun hem kayısıları hem suyu icin

İnsaalah bebisler bizimledir.
Kabız olmamak için aç karna elma tüketin ben fayda gördüm.
Yada kuru kayısıyı suya koyun hem kayısıları hem suyu icin
Aslında kabız değilim ama normalken bile bi ıkınma hissi olur ya o bile tedirgin ediyor. Bol su içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum. Ama bu süreç çok zor gerçekten Rabbim sonumuzu selamete erdirsin inş :) peki siz nelere dikkat ediyorsunuz acaba sürekli yatış pozisyonunda mısınız ? Test gününü kaç gün sonraya verdiler sizin. Benim 21 kasıma verdiler çok uzun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…