Benim test günüm 14 Kasım ben opuldan sonra rahatsızlandığım için genellikle yattım.Aslında kabız değilim ama normalken bile bi ıkınma hissi olur ya o bile tedirgin ediyor. Bol su içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum. Ama bu süreç çok zor gerçekten Rabbim sonumuzu selamete erdirsin inş :) peki siz nelere dikkat ediyorsunuz acaba sürekli yatış pozisyonunda mısınız ? Test gününü kaç gün sonraya verdiler sizin. Benim 21 kasıma verdiler çok uzun sanki
Merhaba. Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti. 12 gün test sonucum 375. Aceba ikisi de tutunmuş müdürBen 3.gun embryosunu 8.gun erken gebelik testinde ogrendim kanda da 11.gün 255 14.gün 701 17.gün 1703 cıktı
Hayırlı olsunMerhaba. Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti. 12 gün test sonucum 375. Aceba ikisi de tutunmuş müdür
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Yaaa say çok güzel gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş. Bize önerileriniz var mıdır ?Merhaba. Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti. 12 gün test sonucum 375. Aceba ikisi de tutunmuş müdür
Çoğu gitmiş azı kalmış inş sizden de pozitif sonuçları görürüzBenim test günüm 14 Kasım ben opuldan sonra rahatsızlandığım için genellikle yattım.
Yeni yeni kendime geliyorum
Hayırlısıyla sonuna kadar gidecek hayırlı evlat(lar) olacaksa insaalah pozitifi görürümÇoğu gitmiş azı kalmış inş sizden de pozitif sonuçları görürüz
Amiiin inşallahYaaa say çok güzel gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş. Bize önerileriniz var mıdır ?evde test yapmadan bekleyebildiniz mi test gününüzü ikizdir inş gönlünüzcee
Maşallah ne güzel sabretmişsiniz. Benim dün transfer oldu 3. Gün embriyosu benimde iki tane inş ikizlerimiz olurAmiiin inşallahBen evde test yapmadan transferden sonra 12 gün bekledim. 12. Gün sağlık ocağına test verdim. 1 gün de sonuç çıksın diye bekledim. Bayaa sabrettim. Benim tavsiyem mümkün olduğunca evde dinlenin. Düzenli beslenin. test gününe kadar evde test yapmayın. Doktorun dediği gün test verin. Bol bol dua edin. Pozitif düşünün stres yapmayın. İnşallah sonucunuz pozitif olur siz ne zaman transfer oldunuz kaçıncı gün embriyosu
Amin inşallahMaşallah ne güzel sabretmişsiniz. Benim dün transfer oldu 3. Gün embriyosu benimde iki tane inş ikizlerimiz olurama korkularım var tuvalete gidip gelmek bile korkutuyor
Amin inşallahBen de çok korkmuştum. Sürekli elma ve kayısı hoşafı içtim. Bol bol su içtim. Çok işe yara
kabız değilim ama ishal de değilim o yüzden hafif bir ıkınma gibi oluyor o dahi huzursuz ediyor o zarar vermez inşAmin inşallahBen de çok korkmuştum. Sürekli elma ve kayısı hoşafı içtim. Bol bol su içtim. Çok işe yaradı tutunacaklarsa Rabbim her türlü nasip edecektir diyorum ama değişik duygular .
Hamiş duası kabul olur dualarınızda unutmayın bizleriO kadarı olur. Bu sizi korkutmasın. Stres daha zararlı sonuçta
Rabbim emek verip bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla mutlulukla...Hamiş duası kabul olur dualarınızda unutmayın bizleri
Belki yerlesme kanamasidir.
Benimde 6.gun ama yumurtalık tarafında sancım var adet öncesi de
Bugünde devam etti lekelenme.hatta biara dedim adet oldum.ama şimdi hicbisey yok.bel ağrılarım devam ediyor sizlerde var mi agriBelki yerlesme kanamasidir.
Benimde 6.gun ama yumurtalık tarafında sancım var adet öncesi de olur
Teşekkür ederim.yarin 10.gun acaba test yapsam mı diye içimdeki ses dürtüyorMerhaba, belki rahatlatir diye size yaziyorum. Benim de 6 ve 7. Gunler lekelenmem oldu, regl olacakmisim hissi hala devam ediyor. Bu herkeste olmamakla beraber sıkça karşılaşılan bir şeymiş
Bende arada batma var birde yumurtalığın ağrıyorBugünde devam etti lekelenme.hatta biara dedim adet oldum.ama şimdi hicbisey yok.bel ağrılarım devam ediyor sizlerde var mi agri
Gunaydin! Ben dayanamayanlardanim, sonucun olumsuz olabilecegini goz onunde bulundurarak ve lekelenmeden tedirgin oldugum icin 6. Gun yaptim ama benim 6. Gun embriyosu. Doktorum transferden sonra 10. Gun test gunu vermisti ama 8. Gunde de cikabilir demisti. idrar pozitif cikinca kan verdim ve takibe basladikTeşekkür ederim.yarin 10.gun acaba test yapsam mı diye içimdeki ses dürtüyor
Evet 12.gun test yap dedi.3.gun embriyosu olduğu için erkenden test yapmak istemiyorum ama bir tarafımda yap diyorGunaydin! Ben dayanamayanlardanim, sonucun olumsuz olabilecegini goz onunde bulundurarak ve lekelenmeden tedirgin oldugum icin 6. Gun yaptim ama benim 6. Gun embriyosu. Doktorum transferden sonra 10. Gun test gunu vermisti ama 8. Gunde de cikabilir demisti. idrar pozitif cikinca kan verdim ve takibe basladik
Doktorunuz size ne soyledi? 12.gun mu?
Merhaba.doktora gittim bugün lekelenme var diye bide belim çok ağrıyordu.kan testi istedi doktor. 10.gunum bugün normalde 12.gun test yapacaktım.test pozitif cikti ama erken yapıldığı için değer düşük 33.5 çıktı.2 gün sonra tekrar test yapicam değerin yükselişi takip edilecekGunaydin! Ben dayanamayanlardanim, sonucun olumsuz olabilecegini goz onunde bulundurarak ve lekelenmeden tedirgin oldugum icin 6. Gun yaptim ama benim 6. Gun embriyosu. Doktorum transferden sonra 10. Gun test gunu vermisti ama 8. Gunde de cikabilir demisti. idrar pozitif cikinca kan verdim ve takibe basladik
Doktorunuz size ne soyledi? 12.gun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?