Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim. Ben 3. Gun embroyo transferi oldum 4. Gunde ogrendim erken gebelik testi ile. İnsallah tutmustur minnaklarKızlar selam konunun üzerinden uzun süre geçmiş ama sormak istedim 3. Gün taze transfer oldum çift embriyo koydular. Bugün 5. Günüm erken gebelikte çok az fotoda çıkmayıp gözle görülecek kadar silik çıktı iğne etkisi mi bebiş mi acaba bu kadar erken öğrenen var mı
Merhaba canim. Ben 3. Gun embroyo transferi oldum 4. Gunde ogrendim erken gebelik testi ile. İnsallah tutmustur minnaklar
Merhaba canim. Ben 3. Gun embroyo transferi oldum 4. Gunde ogrendim erken gebelik testi ile. İnsallah tutmustur minnaklar
İğne mart 15 de vuruldum yani şuan 10 gün oldu vurulalı acaba iğne midir ki? Bu kadar süre kalmaz diye ümit ediyorum :)) inşallah sizin 9. Gün kan testiniz kaç çıkmıştı?3.gun embiryosunu çok cokk hayalet bir çizgiyle 6.gun öğrendim.sonra testi hergun tekrar edip koyulasmaya baktım. 9. Gün kan verdim.
İnsaalah iğne etkisi gitmiştir iğnenin üstünden 13 gün falan geçtiyse bence geçmiştir.
Hayırlı olsun
İğne etkisi 12-13 günde vücuttan atılıyormuş ama bu sizin içtiğiniz su miktarıyla da alakaliymis ,çok su içen de daha çabuk atılabilir diyorlar Benim 9 gün 40'lı rakamlardaydıİğne mart 15 de vuruldum yani şuan 10 gün oldu vurulalı acaba iğne midir ki? Bu kadar süre kalmaz diye ümit ediyorum :)) inşallah sizin 9. Gün kan testiniz kaç çıkmıştı?
Evet bende duymuştum su olayını ben 3-4 litre içiyorum çok ilaç kullandığım için inşallah olmuştur. Kaset testte hiç olmayıp erken gebelikte çıkması kafamı karıştırdı. Bide kalan 3 embriyodan hiçbiri 5. Güne gitmedi acaba içimdekiler de tutmadı mı diye düşünüyorum doktor doğal yaşam alanında şans daha yüksek ilaç desteği vs dedi ama bakalım her şey allahtan dua edin bana da lütfenİğne etkisi 12-13 günde vücuttan atılıyormuş ama bu sizin içtiğiniz su miktarıyla da alakaliymis ,çok su içen de daha çabuk atılabilir diyorlar Benim 9 gün 40'lı rakamlardaydı
Hayırlısı sizinle olsun inşaallahEvet bende duymuştum su olayını ben 3-4 litre içiyorum çok ilaç kullandığım için inşallah olmuştur. Kaset testte hiç olmayıp erken gebelikte çıkması kafamı karıştırdı. Bide kalan 3 embriyodan hiçbiri 5. Güne gitmedi acaba içimdekiler de tutmadı mı diye düşünüyorum doktor doğal yaşam alanında şans daha yüksek ilaç desteği vs dedi ama bakalım her şey allahtan dua edin bana da lütfen
Evet ya inan şu opu transfer iğneler vs daha kolaymış beklemek çok zor her sabah yenileyeceğim inşallah idarda tam koyu görünce kan vereyim diye düşündümHayırlısı sizinle olsun inşaallah
Benim kalan 8 embiryo vardı yaşamaz diye hiçbirini dondurmacılar.iyi düşünün iyi olsun.
Kaset testi yada erken gebelik testini 2 gün sonra tekrarlayın. Test gününüze de daha vardır bu heyecan ve sabırsızlık zor bir süreç kaset de de 2 gün sonra pozitif gorurseni kan verin diyeceğim ama o zaman da kanda ki artışı bekliyorlar. Sürekli test tekrarı oluyor. Ben hastane de 2 kez bende önce ve sonra 3 kez olmak üzere toplam 5 kan testi yaptırmıştım. Çünkü sabredemiyor insan
Hamileyim evet. İkiz degil tek. 3 ya da 4. Gunden sonra koyulasti iyice.Gerçekten mi ayyy içim rahatladı şuna hamile misin? İkiz mi yoksa peki kaçıncı günden sonra idrar testinde koyulaştı
bugün 9. gün kan testim negatif çıktı böyle gördükçe acaba yükselir mi diyorum bir yandan da hiç belirtim yokBenim durum biraz karışık oldu
İlk önce 11. Günde kan verdim değerim 17 çıktı
13. Günde 26
16. Günde 99
19. Günde 310
21. Günde 501 çıkmıştı.