3.gun embriyo transferi olup en erken idrar testinde ne zaman öğrendiniz

Minesuu

Kun fe yekun.. 👩‍👧‍👧🙏
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
5.046
5.752
Merhabalar 30 ekimde 3. Gun 2 tane embriyo tranferi oldum. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptim ama cikmadi olsaydi silik falan bir seyler cikardi diye düşünüyorum sizler ne zaman gördünüz testte 3.gun embriyo transferi olanlara soruyorum lutfen yazin

Erken bence sizin için.
Ben evde 8.- 9. günler test yapmıştım negatifti.

Mrb benim 27 eylül 3.gün embriyosu 8.gün yaptım silik çizgi çıkmıştı ama olmayadabilir 10.günü bekleyin öyle yapın moral bozmayın

Mrb benim 27 eylül 3.gün embriyosu 8.gün yaptım silik çizgi çıkmıştı ama olmayadabilir 10.günü bekleyin öyle yapın moral bozmayın
Beklemek o kadar zor ki. İlk transferim 5. Gun embriyosuydu 4. Gunde ogrenmistim silik cizgi ile. Simdi 3. Gun olunca gunlerde gecmiyor merak ediyorum. Bu arada belirtileriniz nelerdi. Gogus agrisi gaz vs yasadiniz mi. Benim goguslerim catlicak gibi sistiler ağrısı cok kotu

Bende hiç göğüs ağrısı olmadı ya suan da da yok sadece kaşık ağrıları batmalari çok oldu ve de bel ağrısı şuan testlerim pozitif ama hafiff bel ağrım var başka bir şey yok bende korkuyorum sağlıklı ilerler Insallah 3.gün biraz daha geç çıkıyor sanırsam sabredemiyoruz ama beklemek lazım:)

Saglikli bir sekilde ilerler insallah hic merk etmeyin. Allah kimsenin emegini bosa çıkarmasın

Merhabalar ne zaman yaptınız sonra tekrar acaba? Benim de 3. Gün embriyosu transfer edildi 15 gün sonra kan testi ver dedi doktor

Merhabalar ne zaman yaptınız sonra tekrar acaba? Benim de 3. Gün embriyosu transfer edildi 15 gün sonra kan testi ver dedi doktor
Malesef benim negatif oldu. 15 gun cok degil mi. Ne zaman tutulduğunu hic bilmiyorum herkeste degisiklik gösteriyor insallah guzel hberler alırsınız

Malesef benim negatif oldu. 15 gun cok degil mi. Ne zaman tutulduğunu hic bilmiyorum herkeste degisiklik gösteriyor insallah guzel hberler alırsınız
İnşallah Rabbim nasip eder her isteyene Size de hayırlısı ile nasip olsun 3. Gün olduğu için hemen belli olmaz dedi doktor bekleme kısmı en zor zaten

Zaten 5. Gün olması bekleniyormuş ondan sonra tutunma başlıyormuş içerde. Kaçıncı günde öğrendiniz peki kesin sonucu
Benim durum biraz karışık oldu
İlk önce 11. Günde kan verdim değerim 17 çıktı
13. Günde 26
16. Günde 99
19. Günde 310
21. Günde 501 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…