Erken bence sizin için.Merhabalar 30 ekimde 3. Gun 2 tane embriyo tranferi oldum. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptim ama cikmadi olsaydi silik falan bir seyler cikardi diye düşünüyorumsizler ne zaman gördünüz testte 3.gun embriyo transferi olanlara soruyorum lutfen yazin
3.gun embriyosumuydu sizinde. Sonra kaçıncı gun ogrendiniz acaba.Erken bence sizin için.
Ben evde 8.- 9. günler test yapmıştım negatifti.
Evet 3. gün embriyosuydu. 11. gün kanda 17 ile öğrendim.3.gun embriyosumuydu sizinde. Sonra kaçıncı gun ogrendiniz acaba.
Gec tutunmus ozamann icimi rahatlattiniz gercekten. Cevabiniz icin cok teşekkür ederim. Saglikla kavuşun yavrunuzaEvet 3. gün embriyosuydu. 11. gün kanda 17 ile öğrendim.
Amin hepimiz inşallahGec tutunmus ozamann icimi rahatlattiniz gercekten. Cevabiniz icin cok teşekkür ederim. Saglikla kavuşun yavrunuza
Mrb benim 27 eylül 3.gün embriyosu 8.gün yaptım silik çizgi çıkmıştı ama olmayadabilir 10.günü bekleyin öyle yapın moral bozmayınMerhabalar 30 ekimde 3. Gun 2 tane embriyo tranferi oldum. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptim ama cikmadi olsaydi silik falan bir seyler cikardi diye düşünüyorumsizler ne zaman gördünüz testte 3.gun embriyo transferi olanlara soruyorum lutfen yazin
Beklemek o kadar zor ki. İlk transferim 5. Gun embriyosuydu 4. Gunde ogrenmistim silik cizgi ile. Simdi 3. Gun olunca gunlerde gecmiyor merak ediyorum. Bu arada belirtileriniz nelerdi. Gogus agrisi gaz vs yasadiniz mi. Benim goguslerim catlicak gibi sistiler ağrısı cok kotuMrb benim 27 eylül 3.gün embriyosu 8.gün yaptım silik çizgi çıkmıştı ama olmayadabilir 10.günü bekleyin öyle yapın moral bozmayın
Bende hiç göğüs ağrısı olmadı ya suan da da yok sadece kaşık ağrıları batmalari çok oldu ve de bel ağrısı şuan testlerim pozitif ama hafiff bel ağrım var başka bir şey yok bende korkuyorum sağlıklı ilerler Insallah 3.gün biraz daha geç çıkıyor sanırsam sabredemiyoruz ama beklemek lazım:)Beklemek o kadar zor ki. İlk transferim 5. Gun embriyosuydu 4. Gunde ogrenmistim silik cizgi ile. Simdi 3. Gun olunca gunlerde gecmiyor merak ediyorum. Bu arada belirtileriniz nelerdi. Gogus agrisi gaz vs yasadiniz mi. Benim goguslerim catlicak gibi sistiler ağrısı cok kotu
Saglikli bir sekilde ilerler insallah hic merk etmeyin. Allah kimsenin emegini bosa çıkarmasınBende hiç göğüs ağrısı olmadı ya suan da da yok sadece kaşık ağrıları batmalari çok oldu ve de bel ağrısı şuan testlerim pozitif ama hafiff bel ağrım var başka bir şey yok bende korkuyorum sağlıklı ilerler Insallah 3.gün biraz daha geç çıkıyor sanırsam sabredemiyoruz ama beklemek lazım:)
MerhabalarMerhabalar 30 ekimde 3. Gun 2 tane embriyo tranferi oldum. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptim ama cikmadi olsaydi silik falan bir seyler cikardi diye düşünüyorumsizler ne zaman gördünüz testte 3.gun embriyo transferi olanlara soruyorum lutfen yazin
MerhabaEvet 3. gün embriyosuydu. 11. gün kanda 17 ile öğrendim.
Malesef benim negatif oldu. 15 gun cok degil mi. Ne zaman tutulduğunu hic bilmiyorum herkeste degisiklik gösteriyor insallah guzel hberler alırsınızMerhabalarne zaman yaptınız sonra tekrar acaba? Benim de 3. Gün embriyosu transfer edildi 15 gün sonra kan testi ver dedi doktor
İnşallah Rabbim nasip eder her isteyeneMalesef benim negatif oldu. 15 gun cok degil mi. Ne zaman tutulduğunu hic bilmiyorum herkeste degisiklik gösteriyor insallah guzel hberler alırsınız
Kişiye göre değişiyor olabilir ama benim geç tutundu mesela.Merhaba3. Gün embriyosu kaçıncı günde tutunuyor rahme biliyor musunuz
Zaten 5. Gün olması bekleniyormuş ondan sonra tutunma başlıyormuş içerde. Kaçıncı günde öğrendiniz peki kesin sonucuKişiye göre değişiyor olabilir ama benim geç tutundu mesela.
Benim durum biraz karışık olduZaten 5. Gün olması bekleniyormuş ondan sonra tutunma başlıyormuş içerde. Kaçıncı günde öğrendiniz peki kesin sonucu
Haklısınız sizde geç olmuş. Demek ki bu da kişiye göre değişen bişiBenim durum biraz karışık oldu
İlk önce 11. Günde kan verdim değerim 17 çıktı
13. Günde 26
16. Günde 99
19. Günde 310
21. Günde 501 çıkmıştı.
Aaaa sizde çok çabuk çıkmış erken gebelik testindeBen 3.gun embryosunu 8.gun erken gebelik testinde ogrendim kanda da 11.gün 255 14.gün 701 17.gün 1703 cıktı