3.gun embriyo transferi olup en erken idrar testinde ne zaman öğrendiniz

Bu arada belirti belirtmem için erken mi bilmiyorum.
Normalde kakaolu kaplı çikolatayı çok severim 2 paket bile yerim transferin 7.gunu aldın ama 1 taneyi zor yedim midem kabul etmedi.
8.gun paketi bitirdim ama bir tat falan yoktu.
Birde adet sancısı çekiyorum ama ben normalde adet sancisi çekmem
Belimde ver kasıklarımda çok şiddetli ağrı var bu da beni korkutmuyor değil
Kimyasal falan olmaz İnsaalah

Bu arada şiddetli bel ağrım var birde kasıklarımda batmalar.
Daha önce dış gebelik geçmişim var umarım bu defa doğru yerdelerdir.
Yaaaa canım benim güne mesajınla uyanmak çok çok iyi geldi çok şükür Rabbim sağlıkla katlanarak arttırsın inş evet belirginleşmişler

Olumsuz düşünme güzel düşün sağlıkla gelecekler inş minnakların veya minnağın :) benimde dış gebelik geçmişi var. İnş sağlıklıca bebelerimize kavuşuruz.
Lekelenme olmuş muydu canım sende de

Ya teşekkür ederim içime su serptiniz. Nerden duyduysam illaki lekelenme olmak zorunda diye duydum inanılma korku sardı

İnsaalah sağlıkla gelir(ler) bende lekelenme olmadı ama şu kadik ağrısı başlamıştı bugün bel ve kasık çok şiddetli ağrıyor.
Çatlatma iğnesi den sonra akıntım kesilmişti. 2 3 gündür hafif hafif akıntı var

Bu topikten de hayırlı olsunumuzu yazalım :))

Merhaba kizlar. Benimde 11 kasimdaydi transferim. Transfer gununu saymiyoruz diyenler olmus ilk denemem benimde. 2 tane 3. Gun embriyosu. Az once normal idrar testi yaptim sonuc negatif transfer gununu sayarsak 8. Gunum. hep hayirlisi diyorum ama surec cok zor hepimiz yasadik biliyoruz. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Benimde 3 gün embriyosu bugün 10 cu günüm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve negatif yarın kan vereceğim böyle çıkıp kanda hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?

3. Gün embriyosu için 8. Gün test yapmak erken sanki. Ben 12 gün kan testi verdiğimde öğrendim

Benimde 3 gün embriyosu bugün 10 cu günüm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve negatif yarın kan vereceğim böyle çıkıp kanda hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
İnşallah Kan sonucu pozitif olur. İdrar testleri yanıltabiliyor. Tek embriyo transferi mi

Merhaba arkadaşım hayırlı olsun öncelikle rabbim bizleri de sevinirsin insalllahBenim 30 yumurta toplandı 5 donduruldu 2 tanesi 3.gün embriyosu 3 tane 5.gün. Ilk tup bebek tedavisi ve ne olduğunu çok anlayamıyorum.Tip fakültesinde yaptırdığım için aklı başında bisey konuşup rahatlatmiyorlar.Sizce nasıl bu sayı 5 çok mu az

Az değil tabiki gayet güzel bir sayı.benim 3 yumurta vardı 2 si dollenmisti 3.gun embriyosuydular.dusuk yaptim ben insallah sizin güzel sonuçlarınız olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…