- 28 Temmuz 2022
- 86
- 16
- 33
Ppzitifi direk kanda mi öğrendiniz evde test yaparak mı. Kaçıncı gün öğrendinizErken bence sizin için.
Ben evde 8.- 9. günler test yapmıştım negatifti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ppzitifi direk kanda mi öğrendiniz evde test yaparak mı. Kaçıncı gün öğrendinizErken bence sizin için.
Ben evde 8.- 9. günler test yapmıştım negatifti.
Erken gebelik testi ile gebelik testi farkı şeyler miBen 3.gun embryosunu 8.gun erken gebelik testinde ogrendim kanda da 11.gün 255 14.gün 701 17.gün 1703 cıktı
Aynı gün mu kan verdiniz acaba?8.gün idrar testinde çok silikti kanda 32 idi
11. gün kanda öğrenmiştim. Değerim 17 çıkmıştı.Ppzitifi direk kanda mi öğrendiniz evde test yaparak mı. Kaçıncı gün öğrendiniz
Onun dışında belirti var miydi. 11 gün koyuldugu günden itibaren mi yoksa ertrsi gün mü. Evde test yapmış miydiniz11. gün kanda öğrenmiştim. Değerim 17 çıkmıştı.
Hiç bir belirtim yoktu.Onun dışında belirti var miydi. 11 gün koyuldugu günden itibaren mi yoksa ertrsi gün mü. Evde test yapmış miydiniz
Merhaba bende bugün (31 Ekim)3.gun embriyosu transfer oldum.korku,stres ,heyecan bir sürü duygu karmakarışık yasiyorumMerhabalar 30 ekimde 3. Gun 2 tane embriyo tranferi oldum. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptim ama cikmadi olsaydi silik falan bir seyler cikardi diye düşünüyorum sizler ne zaman gördünüz testte 3.gun embriyo transferi olanlara soruyorum lutfen yazin
Korkma Allah'a guven kunfe yekünMerhaba bende bugün (31 Ekim)3.gun embriyosu transfer oldum.korku,stres ,heyecan bir sürü duygu karmakarışık yasiyorum
Bende 31 ekimde transefer oldum 4cc kalitesinde heycanla bekliyrum.ilk tup bebegimde kahverengi akintim gelmisti 6 gunde pozitifi gormustum. ama dha bunda bisey gormedim korkuyorumMerhaba bende bugün (31 Ekim)3.gun embriyosu transfer oldum.korku,stres ,heyecan bir sürü duygu karmakarışık yasiyorum
Muhakkak oylede elimde değil.Rabbim herkese nasip etsin bizlere inşallahKorkma Allah'a guven kunfe yekün
İnşallah güzel haberler alirsinizBende 31 ekimde transefer oldum 4cc kalitesinde heycanla bekliyrum.ilk tup bebegimde kahverengi akintim gelmisti 6 gunde pozitifi gormustum. ama dha bunda bisey gormedim korkuyorum
InsALLAH beraberdir sanirim test gunumuz ayni gunde ogreniceZ.ama ben idrar testini yaparim erken sanirimİnşallah güzel haberler alirsiniz
Kacinci günunu bugünMuhakkak oylede elimde değil.Rabbim herkese nasip etsin bizlere inşallah
4.gun bugünKacinci günunu bugün
Amin insallahevet aynı gün transfer yapılmış.aslinda test yapmayada korkuyorum bilmemek daha mı iyi bilmiyorumbide daha önce bir düşük yaşadım.ozaman evdeki testte çıkmamıştı kan testinde çıkmıştı.kan testinden sonrada ısrarla evde yine test yaptım çift çizgiyi görmek için ama yinede çıkmamıştı.ayni şey olur mu bilmiyorum tabiInsALLAH beraberdir sanirim test gunumuz ayni gunde ogreniceZ.ama ben idrar testini yaparim erken sanirim
Ben bu gun yaptim tek cizgi gordum.ama dha erken biliyorum pazar gunu kan da baktiricam eger o zamana kadr adet olmasam.oyle agrilarim var korkuyorum sen de bi belirti var mi ?Amin insallahevet aynı gün transfer yapılmış.aslinda test yapmayada korkuyorum bilmemek daha mı iyi bilmiyorumbide daha önce bir düşük yaşadım.ozaman evdeki testte çıkmamıştı kan testinde çıkmıştı.kan testinden sonrada ısrarla evde yine test yaptım çift çizgiyi görmek için ama yinede çıkmamıştı.ayni şey olur mu bilmiyorum tabi
Daha erken test için ama inşallah kan testinde pozitif görürüz belirti yok bende sadece ilk günler kasık ağrılarım vardı oda transferden kaynaklı galiba.suanda yok amaBen bu gun yaptim tek cizgi gordum.ama dha erken biliyorum pazar gunu kan da baktiricam eger o zamana kadr adet olmasam.oyle agrilarim var korkuyorum sen de bi belirti var mi ?
hayirlisi olsun hakkimizda insALLAHDaha erken test için ama inşallah kan testinde pozitif görürüz belirti yok bende sadece ilk günler kasık ağrılarım vardı oda transferden kaynaklı galiba.suanda yok ama
Aminhayirlisi olsun hakkimizda insALLAH