3.gun embriyo transferi olup en erken idrar testinde ne zaman öğrendiniz

Onun dışında belirti var miydi. 11 gün koyuldugu günden itibaren mi yoksa ertrsi gün mü. Evde test yapmış miydiniz
Hiç bir belirtim yoktu.
Transfer gününü saymıyorsunuz. Ertesi gün 1. Gün oluyor.
11. Gün kan vermiştim.
8. Ve 9. Günlerde evde test yapmıştım negatifti.

Merhabalar 30 ekimde 3. Gun 2 tane embriyo tranferi oldum. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptim ama cikmadi olsaydi silik falan bir seyler cikardi diye düşünüyorum 🥺 sizler ne zaman gördünüz testte 3.gun embriyo transferi olanlara soruyorum lutfen yazin🙏🥰
Merhaba bende bugün (31 Ekim)3.gun embriyosu transfer oldum.korku,stres ,heyecan bir sürü duygu karmakarışık yasiyorum🥺

Merhaba hanımlar arnwiza yeni katıldım bende 3.gun embriyosu ile transfer oldum ikinci denememiz zaman gecemek bilmiyor sürekli düşünmek istemesem de aklimdqn cikmiyo 10.gun kanda test ama yarın kan versem sonuç cikarmi

InsALLAH beraberdir sanirim test gunumuz ayni gunde ogreniceZ.ama ben idrar testini yaparim erken sanirim
Amin insallah🤲🏻evet aynı gün transfer yapılmış.aslinda test yapmayada korkuyorum bilmemek daha mı iyi bilmiyorum🙈bide daha önce bir düşük yaşadım.ozaman evdeki testte çıkmamıştı kan testinde çıkmıştı.kan testinden sonrada ısrarla evde yine test yaptım çift çizgiyi görmek için ama yinede çıkmamıştı.ayni şey olur mu bilmiyorum tabi

Amin insallah🤲🏻evet aynı gün transfer yapılmış.aslinda test yapmayada korkuyorum bilmemek daha mı iyi bilmiyorum🙈bide daha önce bir düşük yaşadım.ozaman evdeki testte çıkmamıştı kan testinde çıkmıştı.kan testinden sonrada ısrarla evde yine test yaptım çift çizgiyi görmek için ama yinede çıkmamıştı.ayni şey olur mu bilmiyorum tabi
Ben bu gun yaptim tek cizgi gordum.ama dha erken biliyorum pazar gunu kan da baktiricam eger o zamana kadr adet olmasam.oyle agrilarim var korkuyorum sen de bi belirti var mi ?

Ben bu gun yaptim tek cizgi gordum.ama dha erken biliyorum pazar gunu kan da baktiricam eger o zamana kadr adet olmasam.oyle agrilarim var korkuyorum sen de bi belirti var mi ?
Daha erken test için ama inşallah kan testinde pozitif görürüz 🤲🏻belirti yok bende sadece ilk günler kasık ağrılarım vardı oda transferden kaynaklı galiba.suanda yok ama

X