- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
Tebrik ederimmmMerhaba.doktora gittim bugün lekelenme var diye bide belim çok ağrıyordu.kan testi istedi doktor. 10.gunum bugün normalde 12.gun test yapacaktım.test pozitif cikti ama erken yapıldığı için değer düşük 33.5 çıktı.2 gün sonra tekrar test yapicam değerin yükselişi takip edilecek
Teşekkür ederimTebrik ederimmmhayirli olsun, katlanarak artsinn! saglikla kucaginiza alin, alalim insallahhhhh
Merhaba ne yaptınız , bir daha test denediniz miBelki yerlesme kanamasidir.
Benimde 6.gun ama yumurtalık tarafında sancım var adet öncesi de olur
Çarşamba 8. Gün demişsiniz bugün 10 oluyor yaptınız mı testBugün 8.gunum yine yaptım yine idrar testi negatif dün ağrılarım çok vardı bugün hiç yok sanırım korkmaya başladım
Hayır yapmadımMerhaba ne yaptınız , bir daha test denediniz mi
Merhaba sizi heveslendirmek istemem ama 7. Günde pozitifi gördüm erken gebelik testi yapabilirsiniz isterseniz. Benim de 3. Gün embriyosuHayır yapmadım
Pazartesi test günüm normalde yarın ve pazartesi evden çıkmadan yapacaktım ama yarına cesaretim yok
Hayırlısıyla inş sağlıklı bebişlerin pozitifini göstersin RabbimHayır yapmadım
Pazartesi test günüm normalde yarın ve pazartesi evden çıkmadan yapacaktım ama yarına cesaretim yok
Ohh masallah ne güzel çokta erken öğrenmişsin.benimde 3.gun embriyosu.10.gun pozitif gördüm bendeMerhaba sizi heveslendirmek istemem ama 7. Günde pozitifi gördüm erken gebelik testi yapabilirsiniz isterseniz. Benim de 3. Gün embriyosu
Merhaba sizi heveslendirmek istemem ama 7. Günde pozitifi gördüm erken gebelik testi yapabilirsiniz isterseniz. Benim de 3. Gün embriyosu
Belirtiniz var mıydı sizce. Veya lekelenme oldu mu. Kahverengi lekelenme olmak zorunda mı pozitifi görmek için acabaMerhaba sizi heveslendirmek istemem ama 7. Günde pozitifi gördüm erken gebelik testi yapabilirsiniz isterseniz. Benim de 3. Gün embriyosu
Siz belirtilerinizi söylemiş miydiniz hatırlayamadım. Hayırlı olsun sizinde maşallah. . Lekelenme sizde olmuş muydu? Bende lekelenme falan yok ama pozitif için lekelenme gerekiyor gibi bir şeyler duydum daOhh masallah ne güzel çokta erken öğrenmişsin.benimde 3.gun embriyosu.10.gun pozitif gördüm bende
Evet bende lekelenme olduğu için korkup doktora gittim normalde 12.gun test yaptırmam gerekiyordu. 10.gundu gittiğimde lekelenme var bide ağrım var deyince test istedi doktor.deger küçük çıkar ama düşük riski için ilaç başlarız demisti. 33.5 çıktı test sonucu Protestan iğneyi başladımSiz belirtilerinizi söylemiş miydiniz hatırlayamadım. Hayırlı olsun sizinde maşallah. . Lekelenme sizde olmuş muydu? Bende lekelenme falan yok ama pozitif için lekelenme gerekiyor gibi bir şeyler duydum da
6.gun erken gebelik yaptım hayalet bir çizgi gördüm ama kuruma mı çatlatma iğnesi mi bebek mi belli değil.Merhaba sizi heveslendirmek istemem ama 7. Günde pozitifi gördüm erken gebelik testi yapabilirsiniz isterseniz. Benim de 3. Gün embriyosu
Bu arada herkes lekelenme görecek diye bir genelleme yok herkeste farklı belirtiler olabiliyor.hatta başka paylaşım yapanlarda görmüştüm hiçbir belirti yaşamayip pozitifi görende var.Evet bende lekelenme olduğu için korkup doktora gittim normalde 12.gun test yaptırmam gerekiyordu. 10.gundu gittiğimde lekelenme var bide ağrım var deyince test istedi doktor.deger küçük çıkar ama düşük riski için ilaç başlarız demisti. 33.5 çıktı test sonucu Protestan iğneyi başladım
ProgestanEvet bende lekelenme olduğu için korkup doktora gittim normalde 12.gun test yaptırmam gerekiyordu. 10.gundu gittiğimde lekelenme var bide ağrım var deyince test istedi doktor.deger küçük çıkar ama düşük riski için ilaç başlarız demisti. 33.5 çıktı test sonucu Protestan iğneyi başladım
Selammmmm.Hayırlısıyla inş sağlıklı bebişlerin pozitifini göstersin Rabbimsitrese girecekseniz yapmayın bekleyin kan testini .
Yaa sağlıkla kucağınıza almak naip olsun inşallahOhh masallah ne güzel çokta erken öğrenmişsin.benimde 3.gun embriyosu.10.gun pozitif gördüm bende
Hiç belirtim falan olmadı benim bende sizin gibi düşünüyordum hatta sadece regl sancılarım vardı benim doğum günüm diye ben erken yapmıştımBelirtiniz var mıydı sizce. Veya lekelenme oldu mu. Kahverengi lekelenme olmak zorunda mı pozitifi görmek için acabahayırlı olsun bu arada :)
Testinizi gördüm çok ama çok sevindim sağlıkla tutunsun hepimizin bebeği inşallah6.gun erken gebelik yaptım hayalet bir çizgi gördüm ama kuruma mı çatlatma iğnesi mi bebek mi belli değil.
7.gun normal gebelik yaptım cikmadi.
8.gun yapmadım.
Yarin 9.gun o nedenle çok kararsız kaldım. Aslında acil kan alsa direk kan veririm iğne yaptirmaya gideceğim.
Amin inşaallah hayırlısıyla doğsunlar. Sağlıklı mutlu bireyler olsunlarYaa sağlıkla kucağınıza almak naip olsun inşallah
Hiç belirtim falan olmadı benim bende sizin gibi düşünüyordum hatta sadece regl sancılarım vardı benim doğum günüm diye ben erken yapmıştım
Testinizi gördüm çok ama çok sevindim sağlıkla tutunsun hepimizin bebeği inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?