• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gun embriyo transferi olup en erken idrar testinde ne zaman öğrendiniz

Aslında kabız değilim ama normalken bile bi ıkınma hissi olur ya o bile tedirgin ediyor. Bol su içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum. Ama bu süreç çok zor gerçekten Rabbim sonumuzu selamete erdirsin inş :) peki siz nelere dikkat ediyorsunuz acaba sürekli yatış pozisyonunda mısınız ? Test gününü kaç gün sonraya verdiler sizin. Benim 21 kasıma verdiler çok uzun sanki
Benim test günüm 14 Kasım ben opuldan sonra rahatsızlandığım için genellikle yattım.
Yeni yeni kendime geliyorum

Merhaba. Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti. 12 gün test sonucum 375. Aceba ikisi de tutunmuş müdür🥰
Yaaa say çok güzel gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş. Bize önerileriniz var mıdır ? 🤗 evde test yapmadan bekleyebildiniz mi test gününüzü 🙃 ikizdir inş gönlünüzcee

Yaaa say çok güzel gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş. Bize önerileriniz var mıdır ? 🤗 evde test yapmadan bekleyebildiniz mi test gününüzü 🙃 ikizdir inş gönlünüzcee
Amiiin inşallah 🤲 Ben evde test yapmadan transferden sonra 12 gün bekledim. 12. Gün sağlık ocağına test verdim. 1 gün de sonuç çıksın diye bekledim. Bayaa sabrettim. Benim tavsiyem mümkün olduğunca evde dinlenin. Düzenli beslenin. test gününe kadar evde test yapmayın. Doktorun dediği gün test verin. Bol bol dua edin. Pozitif düşünün stres yapmayın. İnşallah sonucunuz pozitif olur 🤗 siz ne zaman transfer oldunuz kaçıncı gün embriyosu

Amiiin inşallah 🤲 Ben evde test yapmadan transferden sonra 12 gün bekledim. 12. Gün sağlık ocağına test verdim. 1 gün de sonuç çıksın diye bekledim. Bayaa sabrettim. Benim tavsiyem mümkün olduğunca evde dinlenin. Düzenli beslenin. test gününe kadar evde test yapmayın. Doktorun dediği gün test verin. Bol bol dua edin. Pozitif düşünün stres yapmayın. İnşallah sonucunuz pozitif olur 🤗 siz ne zaman transfer oldunuz kaçıncı gün embriyosu
Maşallah ne güzel sabretmişsiniz. Benim dün transfer oldu 3. Gün embriyosu benimde iki tane inş ikizlerimiz olur 🥰 ama korkularım var tuvalete gidip gelmek bile korkutuyor

Amin inşallah 🤲 Ben de çok korkmuştum. Sürekli elma ve kayısı hoşafı içtim. Bol bol su içtim. Çok işe yara
Amin inşallah 🤲 Ben de çok korkmuştum. Sürekli elma ve kayısı hoşafı içtim. Bol bol su içtim. Çok işe yaradı
kabız değilim ama ishal de değilim o yüzden hafif bir ıkınma gibi oluyor o dahi huzursuz ediyor o zarar vermez inş 😔 tutunacaklarsa Rabbim her türlü nasip edecektir diyorum ama değişik duygular .

Belki yerlesme kanamasidir.
Benimde 6.gun ama yumurtalık tarafında sancım var adet öncesi de

Belki yerlesme kanamasidir.
Benimde 6.gun ama yumurtalık tarafında sancım var adet öncesi de olur
Bugünde devam etti lekelenme.hatta biara dedim adet oldum.ama şimdi hicbisey yok.bel ağrılarım devam ediyor sizlerde var mi agri

Teşekkür ederim.yarin 10.gun acaba test yapsam mı diye içimdeki ses dürtüyor😄
Gunaydin! Ben dayanamayanlardanim, sonucun olumsuz olabilecegini goz onunde bulundurarak ve lekelenmeden tedirgin oldugum icin 6. Gun yaptim ama benim 6. Gun embriyosu. Doktorum transferden sonra 10. Gun test gunu vermisti ama 8. Gunde de cikabilir demisti. idrar pozitif cikinca kan verdim ve takibe basladik🧿
Doktorunuz size ne soyledi? 12.gun mu?

Gunaydin! Ben dayanamayanlardanim, sonucun olumsuz olabilecegini goz onunde bulundurarak ve lekelenmeden tedirgin oldugum icin 6. Gun yaptim ama benim 6. Gun embriyosu. Doktorum transferden sonra 10. Gun test gunu vermisti ama 8. Gunde de cikabilir demisti. idrar pozitif cikinca kan verdim ve takibe basladik🧿
Evet 12.gun test yap dedi.3.gun embriyosu olduğu için erkenden test yapmak istemiyorum ama bir tarafımda yap diyor🤔

Merhaba.doktora gittim bugün lekelenme var diye bide belim çok ağrıyordu.kan testi istedi doktor. 10.gunum bugün normalde 12.gun test yapacaktım.test pozitif cikti ama erken yapıldığı için değer düşük 33.5 çıktı.2 gün sonra tekrar test yapicam değerin yükselişi takip edilecek

Back