- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet artmis ve fikirler de daha guzel sofra sunumlarinin disinda :)Çıta bir tık artmış dimi
En merak ettiğim bayat ekmekten karnıyarık.. şaşırdım açıkcası.. sen katıldın mi?Evet artmis ve fikirler de daha guzel sofra sunumlarinin disinda :)
Bayat ekmekten karniyarikmi? Ben gormedim onu. Katildim evet ama daha ustten baktim tanima cabalarina girmedim ama tanimak icin inceleme de yapicam :)En merak ettiğim bayat ekmekten karnıyarık.. şaşırdım açıkcası.. sen katıldın mi?
Aa dur senin perdeyi görmedimBayat ekmekten karniyarikmi? Ben gormedim onu. Katildim evet ama daha ustten baktim tanima cabalarina girmedim ama tanimak icin inceleme de yapicam :)
Buldum seniBayat ekmekten karniyarikmi? Ben gormedim onu. Katildim evet ama daha ustten baktim tanima cabalarina girmedim ama tanimak icin inceleme de yapicam :)
Beni tanıdılar mi nevroş bardağına kdr farklı kullandımHadi sofraları tanıyın görelim
Benim kızlar bile çoğunuzun sofrasını tanıyor
Ben bu sefer taninmama cabasina girmedim masami burda yarismaya katilmayanlar bile taniyor mesaj atiyolar banaBuldum seni
Senin sofralarını biliyorlar.En azından tarzın aynıBeni tanıdılar mi nevroş bardağına kdr farklı kullandım
Yok galiba bak bakayımNevreste sen katıldın mi dur bakim
Yok sofram özelden yaz bana benzeyen hangisi merak ettimGaliba nevroş u buldum
Ayy kendimi meşhur olmuş hissettimSenin sofralarını biliyorlar.En azından tarzın aynı
Meşhuruz tabiAyy kendimi meşhur olmuş hissettim
Aa yoksa 4 kişilik sofra senindir dedim.. ama tamda emin olamadım.. bir de yemek takımını benzettim ama baktım ucunda küçük çocuk var senin küçük çocuğun yok vazgeçtimYok sofram özelden yaz bana benzeyen hangisi merak ettim
Hangisi acabaAa yoksa 4 kişilik sofra senindir dedim.. ama tamda emin olamadım.. bir de yemek takımını benzettim ama baktım ucunda küçük çocuk var senin küçük çocuğun yok vazgeçtim
Dur sayılarına bakim söyliyim .Hangisi acaba