ben de kadir gecesinde dua ettim n'aber?Durunnn bu yarışma bitemezzzzzzzz onlar ayni tencerenin pilavidaha ben kazanacaktim evrene mesaj yollamistim
Tebrik ederimalimiyon çiçeğini bana at da şans getirsin ay pardon hediye kutunu
abla ben rahat bırakıp salsam da peşimdekiler beni salmıyor kasıyorumFairy öyle canım uğraşınca olmuyor rahat bırakacaksın:)
Çok sevindim hayırlı olsun
Tüh ya ben hastaydım o geceben de kadir gecesinde dua ettim n'aber?
abla ben rahat bırakıp salsam da peşimdekiler beni salmıyor kasıyorum
bundan sonra sen hep beni beğen o zaman
aynen hippo ilk birinciliğim :)alimiyon cnm profiline giremiyorum ilk birinciliğin mi?
Bu hafta rahat bıraktım kesin birinciyim yarışmacı arkadaşlar çekilmek için hala şansınız varFairy öyle canım uğraşınca olmuyor rahat bırakacaksın:)
Çok sevindim hayırlı olsun
Haklısın canım bundan sonra kısmetin açılır inşaallahben de kadir gecesinde dua ettim n'aber?
Ayy o zmn çok sevindim gerçekten.. şimdiye kdr çoktan hakketmiştin cnm.. senin sofraları ve sunumları hep beğeniyorumbundan sonra sen hep beni beğen o zamanteşekkür ederim
aynen hippo ilk birinciliğim :)
ben de ama dua kapıları hep açıkTüh ya ben hastaydım o gece
Ben sen kazan diye kadir gecesinde rabbim hayırlısı kimse o kazansın kaybedeceksem de oy farkı açılsın da üzülmiyim dedimben de kadir gecesinde dua ettim n'aber?
Önümüzdeki kandil ne zamanben de ama dua kapıları hep açık
Aynen sonunda oldu:)Ayy o zmn çok sevindim gerçekten.. şimdiye kdr çoktan hakketmiştin cnm.. senin sofraları ve sunumları hep beğeniyorum
Bende hastaydımben de ama dua kapıları hep açık
şeytanın bacağı kırılır da eloi gibi başınıza bela olurum inşaallahHaklısın canım bundan sonra kısmetin açılır inşaallah
ben hala şaşkınım gerçekten bir ara sen geçince ümidimi kesmiştim ne yalan söyleyeyimAyy o zmn çok sevindim gerçekten.. şimdiye kdr çoktan hakketmiştin cnm.. senin sofraları ve sunumları hep beğeniyorum
Aminnnn inşaallahşeytanın bacağı kırılır da eloi gibi başınıza bela olurum inşaallah
ben hala şaşkınım gerçekten bir ara sen geçince ümidimi kesmiştim ne yalan söyleyeyim
Doğrusunu söylemek gerekirse birincilik için yarıştığım kişinin sen olduğunu anlayınca birinci olmak istemedim sen daha çok hakettinşeytanın bacağı kırılır da eloi gibi başınıza bela olurum inşaallah
ben hala şaşkınım gerçekten bir ara sen geçince ümidimi kesmiştim ne yalan söyleyeyim
Ablan senden çok oy aldıAnca 7 oy almışım, kadir gecesi duada aklıma gelmedi yarışma ile ilgili, kaybetmeye mahkumum ben, gidiyorum diğer yarışmada görüşürüz
Geçen hafta bugün ,hissettiğin gibi hissediyordumAnca 7 oy almışım, kadir gecesi duada aklıma gelmedi yarışma ile ilgili, kaybetmeye mahkumum ben, gidiyorum diğer yarışmada görüşürüz
Ablası kim?Ablan senden çok oy aldı
Yine mi gol degilOylamamız sona ermiştir.Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
1.miz 13.Artan Tavuk Eti ve Tavuk Suyuna Maklubeile alimiyon
Tebrik ediyorum canım hayırlı olsun
@deynepnaz
retro_hippo
@Dahliadivin
Canfeb
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
N Nana
@Youlost16
Nevreste
@TurkuazKrampon
@Sur-es
evlaefe
alimiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?