Ablan senden çok oy aldı
Geçen hafta bugün ,hissettiğin gibi hissediyordum
Cnm senin sofralar güzel ama çok uzaktan çekiyorsun.. direk sofrayı çeksen.. çorbalarda fotolarını çok beğendim
Getirme anamm yaranamazsın, sonra kızarlar madem öyle oluyor böyle oluyor neden bana söylemiyorsun diyeBende bacını getirmeye çalışıyorum yarışmalara.. yeni evli.. hevesli sofra kurmaya.. zorla bir hesapta açtırdım zamanında gelsin diye de gelemedi bir türlü
Burda sonuncu olunca pinarda birinci olmuştum ben darısı başınaDeme konuştuk bunu nasılda gülüyor
Ben 3. Olan iki yarismayida sonuncu bitirdim, bir ödülü hak ettim diye düşünüyorum
Amaaaaaa tabi ki yine pes etmeyip sonuncu olmamak için şansımı denedim
Ablanda ışık varDeme konuştuk bunu nasılda gülüyor
Ben 3. Olan iki yarismayida sonuncu bitirdim, bir ödülü hak ettim diye düşünüyorum
Amaaaaaa tabi ki yine pes etmeyip sonuncu olmamak için şansımı denedim
Tahmin ettim onu tanımıyorum bir tek
Sagol canim benim bu yarismada sunum oncelikli oldugu icin masayla aldim komple sanirim o yuzden hata yaptimCnm senin sofralar güzel ama çok uzaktan çekiyorsun.. direk sofrayı çeksen.. çorbalarda fotolarını çok beğendim
Dur daha yeni taşındı evine, hele bir yerleşsin . Bir dahakine ne yapıyoruz diyorAblanda ışık var
Tamm o gazozu içmişDur daha yeni taşındı evine, hele bir yerleşsin . Bir dahakine ne yapıyoruz diyor
Ikisondede sonuncu olduğuma göre, bu kalan 2 yarışmada benimBurda sonuncu olunca pinarda birinci olmuştum ben darısı başına
Tamm anlaştık itirazi olan şimdi söylesinIkisondede sonuncu olduğuma göre, bu kalan 2 yarışmada benim
Onun bünye benden alışıkTamm o gazozu içmiş
Nana cnm zayıflama sayfan devam mi? Kaç kilosun?Onun bünye benden alışık
Bende ona oy vermişimOnun bünye benden alışık
Gel deş yaramı hippom biraz kilo aldım, ramazan bitsinNana cnm zayıflama sayfam devam mi? Kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?