Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim tırsıyor şeker gibi kadınsınBir de benden tırsıyorlar yarışınca
Ne olurdu az daha oy alsam da havam olsaydı
Geçti de bir gün sürdü.. bence bi bildirim daha gitsin akşam olmadan fark açılsın yaa.. böyle yakın hoş değilBurası niye böyle çekişmeli oluyor ama 2. hiç öne geçemiyor:)
Ben onu önerdim çok yakın omadığı sürece gerek yok dedi:)Geçti de bir gün sürdü.. bence bi bildirim daha gitsin akşam olmadan fark açılsın yaa.. böyle yakın hoş değil
Daha ne kdr yakın olsun ikinci olmak hiç koymuyor çok oldum ama yakın olupta ikinci olmak üzücüBen onu önerdim çok yakın omadığı sürece gerek yok dedi:)
Nasip canım tek birinci seçiliyor:)Daha ne kdr yakın olsun ikinci olmak hiç koymuyor çok oldum ama yakın olupta ikinci olmak üzücü
Aynen cnm nasip ama bir ay içinde bu kaçıncı ilk üçe girişim bilmiyorum bu da bir başarı bence ödülü olmalıNasip canım tek birinci seçiliyor:)
2 sen misin?Aynen cnm nasip ama bir ay içinde bu kaçıncı ilk üçe girişim bilmiyorum bu da bir başarı bence ödülü olmalı
İşte ilk sıraya geçmenin önemiYok resim üste yakın olduğu için canım:)
Tebrik ediyoruz yapacak başka bir şey yok:)Aynen cnm nasip ama bir ay içinde bu kaçıncı ilk üçe girişim bilmiyorum bu da bir başarı bence ödülü olmalı
Erken yapacaksın sona kalmayacaksın:)İşte ilk sıraya geçmenin önemi
onu bulamayanlarda var mesela mücverTebrik ediyoruz yapacak başka bir şey yok:)
Kim ben mi hayatta sona kalmamErken yapacaksın sona kalmayacaksın:)
Yooo2 sen misin?
Aynen o arkadaşta hep ilklerde kaldıonu bulamayanlarda var mesela mücver
Ama bak sona kalan birinciKim ben mi hayatta sona kalmam
ben buldum onun kim olduğunuAynen o arkadaşta hep ilklerde kaldı
Çok becerikli bir arkadaş senin gibi çok beğendiklerim arasındaben buldum onun kim olduğunu