Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim tırsıyor şeker gibi kadınsınBir de benden tırsıyorlar yarışınca
Ne olurdu az daha oy alsam da havam olsaydı![]()
Geçti de bir gün sürdü.. bence bi bildirim daha gitsin akşam olmadan fark açılsın yaa.. böyle yakın hoş değilBurası niye böyle çekişmeli oluyor ama 2. hiç öne geçemiyor:)
Ben onu önerdim çok yakın omadığı sürece gerek yok dedi:)Geçti de bir gün sürdü.. bence bi bildirim daha gitsin akşam olmadan fark açılsın yaa.. böyle yakın hoş değil![]()
Daha ne kdr yakın olsunBen onu önerdim çok yakın omadığı sürece gerek yok dedi:)
Nasip canım tek birinci seçiliyor:)Daha ne kdr yakın olsunikinci olmak hiç koymuyor çok oldum ama yakın olupta ikinci olmak üzücü
![]()
Aynen cnm nasip ama bir ay içinde bu kaçıncı ilk üçe girişim bilmiyorum bu da bir başarı bence ödülü olmalıNasip canım tek birinci seçiliyor:)
2 sen misin?Aynen cnm nasip ama bir ay içinde bu kaçıncı ilk üçe girişim bilmiyorum bu da bir başarı bence ödülü olmalı![]()
İşte ilk sıraya geçmenin önemiYok resim üste yakın olduğu için canım:)
Tebrik ediyoruz yapacak başka bir şey yok:)Aynen cnm nasip ama bir ay içinde bu kaçıncı ilk üçe girişim bilmiyorum bu da bir başarı bence ödülü olmalı![]()
Erken yapacaksın sona kalmayacaksın:)İşte ilk sıraya geçmenin önemi![]()
onu bulamayanlarda var mesela mücverTebrik ediyoruz yapacak başka bir şey yok:)
Kim ben miErken yapacaksın sona kalmayacaksın:)
Yooo2 sen misin?![]()
Aynen o arkadaşta hep ilklerde kaldıonu bulamayanlarda var mesela mücver![]()
Ama bak sona kalan birinciKim ben mihayatta sona kalmam
![]()
ben buldum onun kim olduğunuAynen o arkadaşta hep ilklerde kaldı![]()
Çok becerikli bir arkadaş senin gibi çok beğendiklerim arasındaben buldum onun kim olduğunu![]()