- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
sona da kalsam dona kalmam şükürAma bak sona kalan birinci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sona da kalsam dona kalmam şükürAma bak sona kalan birinci
abla sen beğeniyorsun da kk beğenmiyor biziÇok becerikli bir arkadaş senin gibi çok beğendiklerim arasında
Sen zaten hep onları beğenÇok becerikli bir arkadaş senin gibi çok beğendiklerim arasında
Sen zaten hep onları beğen
Bir şeyi kaçırıyoruz ama neyi bilmiyorum:)abla sen beğeniyorsun da kk beğenmiyor bizi
Yaa beni.. neticede bir tarzım var sen dedinÇok becerikli bir arkadaş senin gibi çok beğendiklerim arasında
Sende iyisin ama arada kaynıyorsunSen zaten hep onları beğen
:İssiz: havaya bakabla sen beğeniyorsun da kk beğenmiyor bizi
Ben çok iyiyim dir zaten Allah aratmasınSende iyisin ama arada kaynıyorsun
kk olgun seviyor diyorsunBir şeyi kaçırıyoruz ama neyi bilmiyorum:)
Aslında benim kriter becerileriniz ve sunumunuz dışında yaşınız:)Bizde yapıyoruz ama biz artık kaç yaşına geldik,kaç yıllık evliyiz,çocuklarımız boyumuz kadar:)
Ama birkaç kişi yaşına rağmen müthiş her konuda:)
Sende güney doğu kültürü var:)Tarzın dışında yemeklerin zaten bana uyuyor:)Hepsine aşinayım:)Yaa beni.. neticede bir tarzım var sen dedin
Yemek kültüründe var.. aslında doğma büyüme istanbulluyum.. ailem saolsun yemeklerimizi yapmaya hep devam ettikSende güney doğu kültürü var:)Tarzın dışında yemeklerin zaten bana uyuyor:)Hepsine aşinayım:)
Ne bileyim yakk olgun seviyor diyorsun
Ama sen buranın kültürne daha yakınsın,sofralarında bile o var:)Yemek kültüründe var.. aslında doğma büyüme istanbulluyum.. ailem saolsun yemeklerimizi yapmaya hep devam ettik
sen instagram sayfanı kapattın mı hipocan?Yemek kültüründe var.. aslında doğma büyüme istanbulluyum.. ailem saolsun yemeklerimizi yapmaya hep devam ettik
Nasıl yani etmediler ki?Ne bileyim ya
Ama ben 4 kez birinci oldum ama bakarsan 7.5 yıl içinde bence çok değil
Gerçi benim ilk yıllar katılmam abes geliyorduDüşün şuan yaptığım çorbayı 6 yıl önce yaptım yarışmaya eklememe müsade etmediler gidip yemek tarifleri bölümüne ekledim
ayy ne mana sen niye katılamayasın?Ne bileyim ya
Ama ben 4 kez birinci oldum ama bakarsan 7.5 yıl içinde bence çok değil
Gerçi benim ilk yıllar katılmam abes geliyorduDüşün şu an yaptığım çorbayı 6 yıl önce yaptım yarışmaya eklememe müsade etmediler gidip yemek tarifleri bölümüne ekledim
Kapattım canım ya.. çocuklar evde onlara vakit ayırmak için..sen instagram sayfanı kapattın mı hipocan?