- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Yok fairy burdan gelsin ben kocadan parasını alırım zulaya atarimKocana söyle alsın burada sana ekmek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok fairy burdan gelsin ben kocadan parasını alırım zulaya atarimKocana söyle alsın burada sana ekmek yok
Vayyyy seni uyanıkYok fairy burdan gelsin ben kocadan parasını alırım zulaya atarim
Anneler gününde kendime kolye aldım kartı verdi benn yanina birde çeyrek ekledim:)kolye geldi çok ince degilmi ya okadar etmez ki bu diyor 3-4gun sonra çeyrekte geldi onu taktım ucuna o da öyle diyorVayyyy seni uyanık
Senden korkulurAnneler gününde kendime kolye aldım kartı verdi benn yanina birde çeyrek ekledim:)kolye geldi çok ince degilmi ya okadar etmez ki bu diyor 3-4gun sonra çeyrekte geldi onu taktım ucuna o da öyle diyor
Ben onu düşünüyorum kolye bozdurunca para etmiyor yatırım bunlarSenden korkulur
bu yarışmalarda da madalya veriliyor mu?Yalnız eşim bana hem fairy bulaşık makinesi tableti hem fairy elde yıkama deterjanı aldı.. kutuya da gerek yok.. madalya verin gidim ben
Altı üstü bir madalyam var benim yaCanfeb Allah gözünü doyursun zalım karı
hani profilinde yok?Altı üstü bir madalyam var benim ya
Var canım ben görüyorum:)hani profilinde yok?
Alalım arkadaşıbu yarışmalarda da madalya veriliyor mu?
kız bu aylık yarışma değil ya bi ara profillerde fairy pınar logosu gördüm ama böyle klasik kk madalyası da veriliyor mu onu merak ettimAlalım arkadaşı
Yok fairy madalyası..kız bu aylık yarışma değil ya bi ara profillerde fairy pınar logosu gördüm ama böyle klasik kk madalyası da veriliyor mu onu merak ettim
Sahibi var veremeyiz:)Yalnız eşim bana hem fairy bulaşık makinesi tableti hem fairy elde yıkama deterjanı aldı.. kutuya da gerek yok.. madalya verin gidim ben
Yok canım o genel yarışmalarda:)kız bu aylık yarışma değil ya bi ara profillerde fairy pınar logosu gördüm ama böyle klasik kk madalyası da veriliyor mu onu merak ettim
Adına tıkla görürsün:)hani profilinde yok?
gördüm gördüm ^^Adına tıkla görürsün:)
Biz napalim abla yarisip yarisip kazanamamak var,hem yarış abla nevar engel degilamannn yarışmamak çok sıkıcı