• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 erkek çocuğu olanlar ya da 3.erkege hamile olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nesli Er

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
226
243
53
39
Merhaba kızlar benim ilki 9ikincisi 6 yaşında iki oğlum var. Şimdi de 4,5 aylık hamileyim. Kız olmasını çok istiyordum çok çok dua ettim ama Allah 3.bebegimi de erkek nasip etti. İçinizde benim gibi olan var mı? Ne hislerdesiniz? Kızım olmayacak diye burukluk var içimde. Ama enneligi tadamayanlari düşününce şükrediyorum. Silkiniyorum ama içimdeki burukluğu sokup atamıyorum. Üç erkek çocukla yaşayan anneler siz neler hissettiniz?

İki oğlum var hamile değilim ama kalsam yine oğlum olur gibi me geliyo Allah da bize hayırlı gelin nasip etsin canım kapalım hayırlı evlat olsun Allah’ın takdiri böyleymiş nasip

Allah yardımcıniz olsun. İnşallah tutar ve size de anneligi yaşatır Rabbım. Ne olur bizim durumumuzu nankörlük olarak görmeyin. Herkes beklentisine göre duasını yapıyor.
Sizi tanımıyorum. Sizle hiç bir problemim yok. Ama deli oluyoruz hakikaten. Hadi ben yolun başında kabul ediyorum kendimi daha başlamadım. Ama kayıpları olanlar ne bileyim 35. Haftada ölü doğum yapanlar var. Üzülüyoruz hakikaten.

Sizi tanımıyorum. Sizle hiç bir problemim yok. Ama deli oluyoruz hakikaten. Hadi ben yolun başında kabul ediyorum kendimi daha başlamadım. Ama kayıpları olanlar ne bileyim 35. Haftada ölü doğum yapanlar var. Üzülüyoruz hakikaten.
Sizin gibi bebek hasreti çekenler için hep dua ediyorum. Allah dileyen herkese nasip etsin. Ben de düşük yaşadım ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.

Bu yaptığınız nankörlük ve bence yapmayın. İçiniz de burukluk olcağına yatın kalkın şükredin. Siz evlatsızlıkla imtihan olmadığınız için,sağlıklı oldukları için.
Ben kimsenin açtığı konuya sizin gibi kırıcı cevap yazmıyorum. Kırıcı cevap yazanları da hoş görmüyorum. Benim Rabbimle aramdaki ilişkiyi, sükrumu bilmeden, beni tanımadan da yorum yapmayın. Açık ve net söylüyorum kırıcı olacaksanız ilginizi çekmeyen başlıklara girip birilerinin kalbini kırma çabasında olmayın. İsyan ediyorum demedim. Siz hiç mi hayatınızda bir hayaliniz olmadı diye burukluk yasamadiniz da beni nankörlükle suçluyorsunuz.

Benim iki oglum var. Ikisinde de asla cinsiyet sormadim doktorlara. Bana ne istiyorsun diyenlere hep fark etmez dedim. Cunku bence kiz ya da erkek gibi bir tercih hakki olamaz insanin. Bu cok buyuk nankorluk. Pazardan kirmizi ya da yeşil elma almayi tercih edebilirsin ama evladin tercihi olamaz. Burafa kizimiz olsun ya da oglumuz olsun gibi topikleri gorunce hic anlam veremiyorum. Bana 3. Yap bir de kizin olsun diyenlere de anlam veremiyorum. Hatta ikincisi oglan oldu, keske kiz olsaydi diye benim yerime uzulenlere de hic anlam veremiyorum. Cok sukur varlar ve sagliklilar. Bundan fazlasini dilemek nankorluktur.

Merhaba kızlar benim ilki 9ikincisi 6 yaşında iki oğlum var. Şimdi de 4,5 aylık hamileyim. Kız olmasını çok istiyordum çok çok dua ettim ama Allah 3.bebegimi de erkek nasip etti. İçinizde benim gibi olan var mı? Ne hislerdesiniz? Kızım olmayacak diye burukluk var içimde. Ama enneligi tadamayanlari düşününce şükrediyorum. Silkiniyorum ama içimdeki burukluğu sokup atamıyorum. Üç erkek çocukla yaşayan anneler siz neler hissettiniz?
Sizi çok iyi anlıyorum 2 kızım var çok şükür 3. Hamileliğim tabiiki busefer oğlum olsun isterim ama Rabbim vermezsede amenna napalım demekki hakkımızda hayırlısı kız evlatmış derim. Hep duam hayırlı sağlıklı evlat tabiiki gönlümden erkek geçiyor bakalım nasibimizde ne var🤗

Ben de insanlara nankörlügu ithaf edenlere anlam veremiyorum. Neden kız ya da erkek evlat dilemeyeli.Kaldı ki peygamberler bile bu yönde dua etmişler. İsteyin vereyim diyor ,Allah.Hic dua etmeyelim o zaman. İyi ki nimet kulların elinde değil yoksa herkes birbirini istediği için nankörlükle suçlayacakti.Birakin insanları zan altında bırakma derdini. Siz sormadınız diye soranlari kötü görmeyin.

Sizi çok iyi anlıyorum 2 kızım var çok şükür 3. Hamileliğim tabiiki busefer oğlum olsun isterim ama Rabbim vermezsede amenna napalım demekki hakkımızda hayırlısı kız evlatmış derim. Hep duam hayırlı sağlıklı evlat tabiiki gönlümden erkek geçiyor bakalım nasibimizde ne var🤗
Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eleyip nasip etsin inşallah 😊

benim dayımında dört kızı var hiç oğlu yok o kadar güzel ki ileride inş hep kızım olur ehehehe niye şimdi ben bunu yazdım ki neyse öyle işte

benim dayımında dört kızı var hiç oğlu yok o kadar güzel ki ileride inş hep kızım olur ehehehe niye şimdi ben bunu yazdım ki neyse öyle işte
Beybisi hassas bi platformdayız. Yani atıyorum mükemmel bi burnun vardır konu açarsın atarsın ay bakın ne harika di mi dersin. Bu aynı dozda. Burda bi ton estetik derdi olana karşı ayıptır bu. Bu onun gibi bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back