Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bir yan etkisi, ilk dozda olduğu gibi kol ağrısı dahi olmadı bendeÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?
Recete yaziliyormu acaba nasil aldiniz direk eczaneden mi aldinizBen sabah oldum şuanlık sadece kolum ağrıyor hemşire halsizlik yapabilir dedi
Neyi? Aşıyı mı randevulu şekilde sağlık ocağında ve hastanelrde yapıyorlarRecete yaziliyormu acaba nasil aldiniz direk eczaneden mi aldiniz
Ben biontec olmadım ama ailemde olanlar var üşütme ateş titreme halsizlik eklem ağrısı vs görüldü yan etkileri ağır oluyor sinovac da öyle bir etki gormedimÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?
Annemler mahvoldu valla eklem ağrısı ateş üşütme titreme halsizlik baş ağrısı ne varsa gördüler biontec biraz ağır oluyor ama koruyuculuğu fazla diyolarPerşembe günü 3. Dozu yaptırdım . İlk gün aşırı baş ağrısı yaşadım. Şu an da hala kol ağrısı. Onun dışında yan etki yaşamadım şükür
Üçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?
Üçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?