- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşının tarihine bakmanız gerekiyormuş reddedebilme imkanınız varmış yoksa bilgilendirilmeden aşıyı yapıyorlarmış hemen.İlk 2 dozda sadece kolumda ağrı olmuştu ama 3. Dozda ates 38 mide bulantısı eklem ağrısı baş ağrısı halsizlik hersey oldu 3 gün sürdü zaten son kullanma tarihi geçmiş aşı yapmışlardı sordum raf ömrü 6 ay daha uzayabilir dediler ama olan oldu
Eşimde 2 sinovac 2 biontech oldu.Son doz nefes darlığı kalp çarpıntısı ateş yaptı.1 ay nefes darlığı sürdü bir sürü tahlil yapıldı birsey çıkmadı sonra kendiliğinden geçti.Teyzem Eniştem oldu.ilk iki doza gore kolda daha fazla ağrı.halsizlik ve ateş oldu.2güne geçti.okuldan öğretmen arkadaş 2 sinovac donra 2 biontec oldu.4aşı çok kol ağrısı ve ateş yaptı dedi
İki doz oldum üçüncüyü olmayı düşünmüyorum şuan içinÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?
Çok şükür ben hiç etkilenmedim.. ilk iki doz da da etkilenmemiştim 3. Doz da etki etmediÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?
Aminn ben de sizin gibi oldum. En fazla iki gün yan etsini yaşadım. Sonra normale döndüm. Bence bağışıklık sistemiyle alakalı bir durum. Çok geçmiş olsunGüncelleme gece bana aşırı kalp çarpıntısı yaptı. Ölüyorum sandım. Sabahına geçti. Eşimde bugün çok halsiz düştü. Kolunu kıpırtamadı tüm gün. “Keşke yaptırmasaydık. Aşısı bile ne hale getiriyor insanı. Korona’ya yakalananlara Allah yardım etsin” diye diye uyudu şimdi.
O tavırları görseydiniz yani agzina tikiyorlar lafı insana yediriyorlarAşının tarihine bakmanız gerekiyormuş reddedebilme imkanınız varmış yoksa bilgilendirilmeden aşıyı yapıyorlarmış hemen.