Etrafımda 3 kişide ben dahil çene bölgesinde apse yaptı.
vücudum kırıldı üzerimden tır geçmiş gibi sürekli bir uyku hali oldu.
ilk iki dozda hiç bir yan etkisini görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etrafımda 3 kişide ben dahil çene bölgesinde apse yaptı.
Ben carsamba oldum 3.dozuÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?
Eltimde de aynisi oldu cenede bogaza dogru apse.Etrafımda 3 kişide ben dahil çene bölgesinde apse yaptı.
Yan etki yaşamadım ben salı günü vuruldum sadece kol ağrısı olduÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?
Ben olmadım ama kayınvalidemde aşı olan kolunda bayağı ağrı oldu ve kalıcı oldu yukarı ve sırtına doğru hareket ettiremiyo rahat bir şekılde iç çamasırını bile ilk zamanlar ben bağlıyordumÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?
Kazen bey, sigara kullanıyor musunuz?vücudum kırıldı üzerimden tır geçmiş gibi sürekli bir uyku hali oldu.
ilk iki dozda hiç bir yan etkisini görmedim
Kazen bey, sigara kullanıyor musunuz?
Ben etkilenenlerin sigara kullananlar olabileceğini düşünüyorum. Bağışıklıkları zayıf diye ama daha örneklem kümem yeterli değil
Tamam Kazen bey. Benim tezi çürütmüş oldunuz. Teşekkür ederim.sigara kullanmıyorum ...
Kazen bey, sigara kullanıyor musunuz?
Ben etkilenenlerin sigara kullananlar olabileceğini düşünüyorum. Bağışıklıkları zayıf diye ama daha örneklem kümem yeterli değil
Bende bir kaç saat sonra baş ağrısı oldu 3 gün sürdü ilk iki dozda hiçbir şry olmamıştıÜçüncü doz BioNTech Covid-19 aşısı sonrası görülen yan etkiler neler?