3. doz biontech Covid-19 aşısı olanlar... Yan etkileri neler?

Merhabalar. Doğum sonrası aşıya bağlı bir sorun yaşadınız mı siz ya da bebeğiniz?Ben de 4.dozu olacağım 19 haftalik hamileyim.Vakalar tekrardan yükselişte malum. Ama çok kararsızım.
Araya girmiş olmayayım ama, ben de ilk iki dozu hamileyken, 3. Dozu emzirirken yaptırdım. Hiçbir sıkıntım da olmadı. Hafif ateşlenir gibi oldum bi yorgunluk hissi oldu o kadar.

Araya girmiş olmayayım ama, ben de ilk iki dozu hamileyken, 3. Dozu emzirirken yaptırdım. Hiçbir sıkıntım da olmadı. Hafif ateşlenir gibi oldum bi yorgunluk hissi oldu o kadar.
Bende olucam galiba.Boyle korkarak 9 ayi geçirmektense daha iyi.Ben ilk aşılar çıkmadan önce yakalanmıştım ve çok ağır geçirmiştim.

Hamilelikte 3. Doz aşı benim yaşadıklarım merak edenler…

İlk 2 dozu olduğumda hiç bir etkisi olmadı hatta hamileyken vuruldum merak edilenler için ilk iki dozda 3. Ayda (12 hafta)ve 4. Ayda (16. Haftada) yaptırdım. 3. Dozda da hiç bir şey olmaz düşüncesiyle doktorumun tavsiyesi üzerine 32. Haftamda yaptırdım gün içinde hiç bişey yoktu ama gece bir sıtma tuttu 38 derecedeydi tüm gece ateşim vardı… öyle bi sıtma Kİ karnım kasıldı tuhaf bi karın ıkıntısı yaşadım sabahına kahvaltı sonrası parol içtim kendime geldim kollarım sırtım çok ağrıdı … 3. Doz bana çok ağır geldi böyle olacağını bilseydim belki hiç vurdurmazdım ama iyi mi oldu bilmiyorum inşallah iyi olmuştur…
Merhabalar. Ben de bugün biontech oldum. Aşıdan yarim saat sonra şiddetli bir kasık ağrısı yaşadım.5 aylik hamileyim. Şuan herhangi bir şey yok ama gece nasıl bir yan etki olur bilmiyorum. Doğum sonrası bir sıkıntı yaşadınız mı?Siz de ya da bebekte?

Konu eski ama çok merak ediyorum farklı yan etkiler yaşayanlar var mi burada aşı vurulanlardan?

Benim bağışıklık sistemim çok düştü , alerjilerim çok arttı ayda 2 kere Faranjit oluyorum sürekli hastayım

Ben 3 tane biontec oldum bi sorun yaşamadım sadece olayı aşıya bağlamak ne kadar mantiklı bu ülkede hersey mükellem yediğimiz içtiğimiz aşımı sorunlu

Ben 3 tane biontec oldum bi sorun yaşamadım sadece olayı aşıya bağlamak ne kadar mantiklı bu ülkede hersey mükellem yediğimiz içtiğimiz aşımı sorunlu
Ben de aynı durumdayım. İnşallah bir sorun yaşamayız. Kalp krizleri arttı diyorlar ama covid hastalığı da pıhtılaşma sorunu oluşturuyor.

Ben de aynı durumdayım. İnşallah bir sorun yaşamayız. Kalp krizleri arttı diyorlar ama covid hastalığı da pıhtılaşma sorunu oluşturuyordu.
Evet bende çok okudum izledim ama hiç birşeyden emin olamiyoruz aşilardan da emin değildik ama o zaman tek caremiz oydu 🤷🏼‍♀️ Allaha emanet yaşiyoruz zaten

Hanimlar ozellikle gebelikte olunan ve erkek bebek gebeliklerinde covid asilarinin buyuk oranda bebekte otizme sebep oldugu kanitlandi. Ayrica asi karsiti kesinlikle degilim ama covid asisi karsitiyim cunku ben pihtilasma yuzunden hastanelik oldum bu asidan ki oradaki doktorda normalde asi olanlara kan sulandirici verilmesi gerekiyor dedi. Binbir tane zarari var faydasi neredeyse yok. Hastalik surekli mutasyon geciriyor zaten olan asi pek koruyucu olamiyor, denek olmayin gerekli calismalari yapilmamis bi asiyi olarak. Ozellikle hamile arkadaslar arastirin biraz dikkat edin. Her yonden cok hasar veriyor bu asi kisa ve uzun vadede vucuda. Yani akı b*kunu kurtarmiyor.

Herşey aşıdan sonra bir anda olunca mecbur bağlanıyor . Kaldı ki doktorum da ondan kaynaklı olduğunu ağzıyla söyledi

Al benden o kadar. Gerçeği ben 2 doz Çin aşısı Sinovac , 1 doz biontech oldum ama sonrasında şiayetlerim bayağı arttı.
Valla ben tükendim artık bir ömür alerji ilaçlarıyla mı yaşayacağız her Faranjitte doktora gitsem ayda 2 kutu antibiyotik içiyorum

Herşey aşıdan sonra bir anda olunca mecbur bağlanıyor . Kaldı ki doktorum da ondan kaynaklı olduğunu ağzıyla söyledi
O zamanlarda da drlar ikiye ayrılmıştı o yüzden hiç birşey kesin değil kimse bize bu aşıların nelee yaptığını veya yapmadığını bilemiyor tam olarak

O zamanlarda da drlar ikiye ayrılmıştı o yüzden hiç birşey kesin değil kimse bize bu aşıların nelee yaptığını veya yapmadığını bilemiyor tam olarak
Bilemiyorsak birşey yapmıyor diyemeyiz öyle değil mi ?

Birşey yapmiyor demedim zaten bilemiyoruz dedim :) kesin birşey yok
Söylenen aslında şu ben çok fazla doktor gittim sorunu çözmek için hepsinin söylediği aynı cümle . Kimin neresi hassasa oradan bi arıza çıkıyor veya uzun vadede çıkacak gibi görünüyor diyorlar doktorlar . Mesela alerjiktim oda alerjiy tetikleyip arttırdı boğazım hassastı geniz akıntısı alerjiyi arttırdı Faranjit olma miktarım arttı . Başkasının kanı hassas ona pıhtı yapıyor kimisinin Kalbi hassas kriz yaşatıyor veya yaşatacak gibi gibi işte

Uzun lafın kısası ben aşı karşıtı değilim emzirirken 3 aşı oldum çocuğumun tüm aşıları tam özel aşılar da dahil. Ama bu aşı kesinlikle normal değil Allah cezasını versin

Ben de halsizlik bayağı var arttı ama aşıya bağlamıyorum🙃D3 v bayağı düşük çıktı. Düzenli olarak ilaçlarımı kullanmadım. Düzenli adet olamıyorum,ilaç kullanırsam oluyorum. Dr en az 46 yaşına kadar kullanmalısın kemiklerin için özellikle dedi, kullanmadığım için bacaklarımda da güçsüzlük var.Kolesterol çıkmıştı bir ara yürüyüş, diyet yaptım bıraktım. Tiroit desen var. O var, şu var, bu var :confused: Ama yok ben kendime iyi bakıyormuşum gibi topu nasıl aşıya atayım:deli:

X