mrb kızlar . elinize 3 dilde yazılmış davetiye geçse ne düşünürsünüz. ( türkçe ,arapça,kürtçe) nişanlım böyle yazmak istiyo. insanların tuhafına gider gibime geliyo. çünkü benim biraz tuhafıma gitti. siz ne düşünrsünüz bu konuda .
benim ailemde aapça onun ailsinde kürtçe kouşanlar var. ama herkes türkçeyide biliyor. yok öyle arap türk kürt ayırmalrı yokda ne bilim şimdiye kadar hiç öyle bir davetiye görmedim. acaba yadırganır mı diye endişe ettim. ama her kes sizin gibi çeşitlilik diye düşnürse benim de hoşuma gider. hem akılda kalmış olur davetiyemiz :)
Herkesin bildigi ortak bi dil yokmu canim kürtceyse kürtce yazin, türkceyse türkce ama bence uc dilde biraz sacma olur gibi geldi.Oldu olcak bide ingilizce( dünya dili ya o bakimdan)yazin
benim ailemde aapça onun ailsinde kürtçe kouşanlar var. ama herkes türkçeyide biliyor. yok öyle arap türk kürt ayırmalrı yokda ne bilim şimdiye kadar hiç öyle bir davetiye görmedim. acaba yadırganır mı diye endişe ettim. ama her kes sizin gibi çeşitlilik diye düşnürse benim de hoşuma gider. hem akılda kalmış olur davetiyemiz :)
valla ben de endişeliyim hem nasıl sığcak dediğinz gibi . ama gerçekten istiyo. yok dersem hem hakkımda yanlış düşebilir (dedim çünkü bi kere garip olurdiye pek hoşuna gitmedi) hem de içinde kalır hakketen . öylede olsun istemiyroum.
benim elime böyle bir davetiye geçse bana değişik gelirdi ama yadırgamazdım..sadece türkçe ve kürtçe olsa olmazmı? sizin aileniz de illa arapçada olsun demiyorlarsa bence 2 dile düşürün..3 dilde abartı gibi olur sanki
benim elime böyle bir davetiye geçse bana değişik gelirdi ama yadırgamazdım..sadece türkçe ve kürtçe olsa olmazmı? sizin aileniz de illa arapçada olsun demiyorlarsa bence 2 dile düşürün..3 dilde abartı gibi olur sanki
yok benim için arapça olmuş olamaış hiç farketmez. o beni düşündüğü için arapçada olsun diyo. kadın erkek eşitliği gibi
ama benim için hiç mühim değil .