3 dilde davetiye

mamar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
198
37
298
İstanbul
mrb kızlar . elinize 3 dilde yazılmış davetiye geçse ne düşünürsünüz. ( türkçe ,arapça,kürtçe) nişanlım böyle yazmak istiyo. insanların tuhafına gider gibime geliyo. çünkü benim biraz tuhafıma gitti. siz ne düşünrsünüz bu konuda .

eğer aileisnde arapça kürtçe konuşan ve sadece onu bilen varsa bence hiç de anormal bi durum değil

insanalrın nedne tuhafına gitsin anlayan var anlamayan var he sizin ailenizde arap kütr türk ayrımalrı

varsa zaten bu tuhaflık davetıyeden önce sizin beraberliğinzie gösterilir...

yok size bişey demıyoalrsa ki siz karar verdıysenız diyemezler....davetıyeye de bişey dıyemezler derselerde desınler

admaın dili bu yani bence güzel bişey hem çeşitlilik renklilik bence :)

benim ailemde aapça onun ailsinde kürtçe kouşanlar var. ama herkes türkçeyide biliyor. yok öyle arap türk kürt ayırmalrı yokda ne bilim şimdiye kadar hiç öyle bir davetiye görmedim. acaba yadırganır mı diye endişe ettim. ama her kes sizin gibi çeşitlilik diye düşnürse benim de hoşuma gider. hem akılda kalmış olur davetiyemiz :)

Herkesin bildigi ortak bi dil yokmu canim kürtceyse kürtce yazin, türkceyse türkce ama bence uc dilde biraz sacma olur gibi geldi.Oldu olcak bide ingilizce( dünya dili ya o bakimdan)yazin

sonuçta herkes türkçe biliyor o yüzden tek dilde yazın derim
diğer türlü davetiye boyutuna o kadar şeyi nasıl sığdırcaksınız karışık olur

bence çok güzel olur tek bir cümle ve 3 kez alt alta farkı dillerde

içinde kalmasın eşinizin sonuçta bi kez evlencek

bence keısnlıkle akılda kalıcı olmuş olur...tabii ki çeşitlilik güzel bişey :)

bence bizi biz yapan şey.....canım bir de sunu bil ki kimseye yaranamazsın

milelt yadırgamasın millet nası karşılar diye düşünürsen işin içinden çıkamazsın

çok absürd ve sıradısı olmaması kaydıyla içinden geceni eşinle karar verdiğin şeyi yap bence

hem bu esınınde düğünü onun da istekleri olmalı böylesını hayal etti belki de şimdiden mutlulukalr dileirm

valla ben de endişeliyim hem nasıl sığcak dediğinz gibi . ama gerçekten istiyo. yok dersem hem hakkımda yanlış düşebilir (dedim çünkü bi kere garip olurdiye pek hoşuna gitmedi) hem de içinde kalır hakketen . öylede olsun istemiyroum.

benim elime böyle bir davetiye geçse bana değişik gelirdi ama yadırgamazdım..sadece türkçe ve kürtçe olsa olmazmı? sizin aileniz de illa arapçada olsun demiyorlarsa bence 2 dile düşürün..3 dilde abartı gibi olur sanki

çok teşekkür edrim. evet onun da düğünü. onu kırmıcam bu sebeptn dolayı bi kere hayır dedim ama ısrarlı davranırsa da onun istediği olacak sanırım .

yok benim için arapça olmuş olamaış hiç farketmez. o beni düşündüğü için arapçada olsun diyo. kadın erkek eşitliği gibi
ama benim için hiç mühim değil .

Bence keyifli olur.. Hem davetiye sizin davetiyeniz, nasıl isterseniz öyle yaparsınız, kimse yadırgamaz.

Hoş yadırgamayı görev edinenler ise heryerde herşekilde yadırgar zaten..

Hatta ailelerinizde abes kaçmayacaksa eğlenceli bir davetiye bile hazırlayabilirsiniz bu üç dille; karikatür gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…