Aile Planlaması 3. Çocuk Korkusu ve Tüp Bağlatma

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Merhaba benim 3.dogum oldu doktorum kendi onerdi baglattim yasim 38 vede sezeryan oldugu icin baglattim.size sunu sormak istiyorum dogum yapali 35 gun oldu tekrar doktora kontrole gitmeye gerek varmi guvenli mi acaba

Merhaba benim 3.dogum oldu doktorum kendi onerdi baglattim yasim 38 vede sezeryan oldugu icin baglattim.size sunu sormak istiyorum dogum yapali 35 gun oldu tekrar doktora kontrole gitmeye gerek varmi guvenli mi acaba
Ben 40 çıkınca kontrole gittim ama onunla alaka li bi kontrol değildi. Şükür hicbir problem yaşamadım rahat olun gayet güvenli

Merhaba siz ne zaman sezeryan dogumda mi baglattiniz tuplerinizi ..ozeldemi yaptirdiniz ..ben yeni dogum yaptim 3.dogumum 3de sezeryan yasimda 38 baglattim ozelde dogum yaptim yontemi sormadim ki hic doktoruma nasil yaptiniz diye korkuyo insan tabi

Merhaba siz ne zaman sezeryan dogumda mi baglattiniz tuplerinizi ..ozeldemi yaptirdiniz ..ben yeni dogum yaptim 3.dogumum 3de sezeryan yasimda 38 baglattim ozelde dogum yaptim yontemi sormadim ki hic doktoruma nasil yaptiniz diye korkuyo insan tabi

30 yasinda 2. sezeryanimda baglattim ben.

Ben de burada anlatilan tupleri baglatmis ama yine de hamile kalmis hikayelerini sordum acikcasi, yontemi direk sormadim. Doktor da yaktigini soyledi ve yakma sonucunda da tuplerin durumunu gosterir bir sekil gosterdi, imkani yok goruyorsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…