- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.777
- 39
-
- Konu Sahibi Hellohappiness
Kardeşimin doktoru coronadan ötürü elzem olmayan anesteziler yapılmıyor şu dönem dedi, o da mecbur sezaryan doğum yaptı, sırf bu bağlatma olayı için...Merhaba kkBen 36 yaşında 2 çocuk annesiyim. 2. çocuğum sürpriz oldu ve çok zorlandım. Şimdi her regl gecikmesinde strese giriyorum (bugün olmalıydım bekliyorum ) Evliliğin başından beri kondomla korunuyoruz. Hormonal etkiler, adet düzensizlikleri vb sebepleriyle iğne, hap ya da ria tercih etmedim. Şimdi aklımda tüpleri bağlatma var. Sezaryen esnasında değil de ayrıca bağlatmak nasıl oluyor acaba? Çocuklarım küçük olduğu için fazla istirahat şansım yok. Ayrıca yan etkisi var mı? Bir de bağlatırsam kondomu güvenle hayatımdan çıkarabilir miyim?
Ben de doğumda bağlatmayı düşündüm eşim belki ilerde 3.yü isteriz diye düşünüyordu ve bağlatmamı istemedi. Şu anda ödümüz kopuyor bir kaza olacak diyeBen ikinci doğumumda bağlatmıştım doğum sonrası bağlatmada süreç nasıl olur bilemiyorum, ama evet çok rahat kesinlikle hamile miyim derdiniz olmuyor. Bağlatalı 11 yıl oldu ve hiçbir şekilde korunmuyoruz.
Ahh ahh o benim eşimin içinde hala yara o imzayı vermeyecektim (şimdi nasıl bilmiyorum ama o zaman eşin imzası olmadan bağlamıyorlardı) diyor, şimdi 3. çocuğumuz olurdu ne güzel diye aklına estikçe söyleniyor :)Ben de doğumda bağlatmayı düşündüm eşim belki ilerde 3.yü isteriz diye düşünüyordu ve istemedi. Şu anda ödümüz kopuyor bir kaza olacak diye
Tekrar açtırabilir miEsiniz baglatsin. Onlarda islem daha kolay ve istese tekrar actirabilir. Kadinlarda kalici
Merhaba kkBen 36 yaşında 2 çocuk annesiyim. 2. çocuğum sürpriz oldu ve çok zorlandım. Şimdi her regl gecikmesinde strese giriyorum (bugün olmalıydım bekliyorum ) Evliliğin başından beri kondomla korunuyoruz. Hormonal etkiler, adet düzensizlikleri vb sebepleriyle iğne, hap ya da ria tercih etmedim. Şimdi aklımda tüpleri bağlatma var. Sezaryen esnasında değil de ayrıca bağlatmak nasıl oluyor acaba? Çocuklarım küçük olduğu için fazla istirahat şansım yok. Ayrıca yan etkisi var mı? Bir de bağlatırsam kondomu güvenle hayatımdan çıkarabilir miyim?
Ben de doğumda bağlatmayı düşündüm eşim belki ilerde 3.yü isteriz diye düşünüyordu ve bağlatmamı istemedi. Şu anda ödümüz kopuyor bir kaza olacak diye
Tekrar açtırabilir miBunu bilmiyordum. Erkeklerin 50-60 yaşında da çocukları olabiliyor, hayatın ne getireceğini bilmiyoruz. Eşimi düşünerek bu ihtimali göz ardı etmiştim ama açtirabilecekse kesinlikle o bağlatmalı
Dördüncü sezeryanda sana birşey olsa,kocan geri dönülmez yolu iyi kavrar o zaman.Doktorlar ucten fazlasını önermiyor,esin neye güveniyor acabaÜçüncü seseryanımı olucam 2 ay sonra eşimi ikna edemiyorum bağlatmaya dünyanın bir bir türlü haki var diyo dönüşü olmayan yola girilmezmi
Diğer korunma yöntemlerinden daha güvenilir. Çok fazla bir bilgim yok ama kondomun hos olmayan hissi, hormon ilaclari, spiralin kanamayi artirmasi gibi nedenlerle bu operasyon sonrasi daha konforlu bir cinsellik olacagini düsünüyorum.Hamile kalmaktan cok korkmama ragmen asla baglatmam..cok sacma geliyor bana ..tibbi bir gerekce yoksa nicin bunu yapayim.
tabii bu kesin cozum..ama ben nasil soyleyeyim nicin bu durumu kokunden bitireyim.zaten 13 yildir korunuyorum..Asla benimde cocuk dusuncem yok..yine de bunu ben yapmazdim..ben ilac kullaniyorum simdilikDiğer korunma yöntemlerinden daha güvenilir. Çok fazla bir bilgim yok ama kondomun hos olmayan hissi, hormon ilaclari, spiralin kanamayi artirmasi gibi nedenlerle bu operasyon sonrasi daha konforlu bir cinsellik olacagini düsünüyorum.
arkadaşım bağlatmıştı
yıllar sonra kalpe giden damarı tıkanmıştı , yaa açtıracan yada ölürsün demiş dr ,
hatta dogurman lazım dedi ama bir daha çocuk olmadı kısmet değilmiş , ama o şişliği gitti ,
dışarıdan bile bellydi , dr bir akrabamda bu bağlatmayı onaylamıyor
genede siz bilirsiniz,
tabii bu kesin cozum..ama ben nasil soyleyeyim nicin bu durumu kokunden bitireyim.zaten 13 yildir korunuyorum..Asla benimde cocuk dusuncem yok..yine de bunu ben yapmazdim..ben ilac kullaniyorum simdilik