Yok hayır evim küçük değil, iki katlı bir evde oturuyorum yani sorduğunuz oysa iki çocuğumun ayrı odaları var ve 3. Bir süre bizimle olduktan sonra ona da yapabileceğimiz mevcut bir odamız var evde. salonda oturuyoruz yani bir oturma odası olarak odamız yok ekstra. Sadece bende küçük bir evde büyüdüm iki kız olmamıza rağmen ablamla odalarımız ayrıydı ama gece ayrı yatıp sabah hep birimizin odasında uyanırdık. İkimizde iyi beslendik iyi okullara gittik tercih ettiğimiz mesleği edindik istediğimiz şehirde okuduk falan. Ben şuan okuduğum mesleği aktif yapmıyorum ama dediğim gibi gelir sağladığım bir işim var yani bu ek gelir gibi değil asgari ücretin gayet üstünde bir ücret. Eşimin iş yeri üzerinden kendi sigortamıda ödüyorum üstelik ileriye yönelik düşündüğüm için. O arkadaşı savunmamdaki amaç, herkesin hayat standartı bir değildir ve bu o evdeki anneyi kötü yapmaz. Benim annem memurdu mesela akşam 6 falan olurdu eve gelmesi masabaşı olmasına rağmen çokta yorgun gelirdi. Öyle kek kurabiye kokuları falan çok yükselmezdi evde. Biz ablamla yapardık kek kurabiye pasta belkide o anaçlık burdaki eksiklikten geldi bana, dışardan bakınca çalışan dövünen bir anne ama içerde dolapta eti olan ama kurabiye kokusuna hasret çocuklar. Mesela bende diyorum ki keşke evde olsaydı, özel okullarda da okumadık son model şeylerde giymedik ki aslında. Demeye çalıştığım tek şey başkaları hakkında hayırlısı diyip geçilebilmeli bazen ya, nasıl mutlu oluyorsan onu yap sen zaten doğrusunu bilirsin diyebilmeliyiz bence.