Hanımefendi yavaş yukselin , kendinize gelin...Çocugun gözünden baktığım, çocugu dusundugum, çocuga üzuldugum için mi acımasiz oluyorum? Ne alaka? Ne demişim ben yorumda, annesine ne hakaret etmişim? Sokakta trafikte yarı ciplak dilenen çocuklara da üzülüyorum ben, bu durumda onun köşede para bekleyen annesine hakaret etmiş mi oluyorum? ... Ben annesine bile tek bir kötü ima yapmamişken asıl siz , niye bu kadar üstünüze alindiniz , hayırdır, onu anlamadım? Mecbur muyum her şart ve koşulda anneyi övmeye? her çocuk mağduriyetini, aman annesi yanlış anlamasın , aman çemkirmesin diye görmezden gelmeye? Bana ne demeye? İstediğiniz kadar sinirlenin, ben çocuklarla empati kurarım, çunku onlar ÇOCUK, onlar MASUM, onlar ACİZ ve ben İNSANIM...Siz vahşi doğada yaşar gibi hep güçlü , yetişkin ve muktedir olanı korumaya, kendinize benzeyenle empati kurmaya devam edin beni ilgilendirmez , bu vicdaninizla sizin aranizda çünkü , ama durup dururken hiç kimseye de iftira atamazsiniz, bedelini odetirim...