3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

Sen hala 10 - 15 sonra çıkacaklar sanıyorsun ya ben öne yanıyorum. Hep ha şimdi ha haftaya diye oylamalar 3 ay kalmışlar.

Bu oyalama taktigidir. birine para kaptirirsin geri istersin vermeyeceğim demez asla 3 gün sonra 10 gün sonra diye oyalar. Sen her seferinde kötü olıyım 10 gün daha sıkayım dişimi dersin ama işte o ödeme günü hiç gelmez.

Sana çok net söyleyeyim bunların kafalarında gidecekleri tarih belli. O zamana kadar sizden gecinecekler sizi de bu şekilde oyaliyorlar işte.

Ben burdan çıldırıcimm
Eşinde dahil hepsini kapıya koy
Bebeğinede sanada huzur lazım

eğer hayır diyemiyorsa siz evden gitseniz bile durum böyle devam edecek.
yine hayır diyemeyecek.onlar da meydanı boş bulup daha çok yayılacak.
gitmeyin,gönderin

evden gitmemi istemez kesinlikle zora gelince 1 saatte bile çözüm bulur artık zora sokmam lazım

yok canım benim güvenim ona değil ben gidersem eşim 1 saate ev bulur gönderir onları.. zora gelmezse kılını kıpırdatmaz.. şimdi gidemiyorum teyzeme malum memlekete gideceğiz annem babam kavgalı oldupumuzu anlamasın :)

evden gitmemi istemez kesinlikle zora gelince 1 saatte bile çözüm bulur artık zora sokmam lazım
kocanızı en iyi siz tanırsınız.
o zaman şu an da yapacağınız tek şey 'sana bu akşama kadar süre.ya onları gönderirsin ya da akşam ben yokum arkadaşına sarılır uyursun' deyin.
başka yolu yok

Preeklamsi bi kez yasayan sonrakilerdede yasama ihtimali yuksek

malesef öyle.. doktorum ilk hamile kaldığımda bana kesin preeklampsi olacağım gibi söylemişti zaten %50 imiş ihtimal ve ikili testten sonra arttı bu ihtşmalim.. inşallah ayrıntılıda düzelir..

canım ben kendimi koyacağım artık kapıya :)
Sen niye gideceksin düzenini bozma
Eşinle konuş
Bu durumda seni anlaması gereken kişi o
Değil arkadaşı anası babası işin dahi seni kırmamalı şuanda
Ciddi bir rest çek
Evlat bu ya
Seni düşünmüyorsa bebeği düşünmek zorunda
Ha yine anlamazsa ben olsam bi çilingir çağırır kildi değiştirir eşyalarınıda kapının önüne koyarım

Herkesten ve her seyden onemli olan sizsiniz. Yuzlerine soyleyin yeter artik evimizden gidin diyin. Ben olsam derim valla. Yuzsuz utanmazlar

Herhalde öbürü pis diye sizinkini geçti. O siyah şeyler ne acaba tiksindim şimdi

Yuh!
Ne işi var onca zaman bu insanların sizin evde.
Sonuna kadar haklısınız sonuna kadar!
Atın dışarı çok mu lazım.
Bedavacılara bak ya!

Benim eşim bukadar rahat olamaz heralde,elalemin adamıyla aynı evde yaşamak bu resmen.. benden önce eşim deli olur.

canım bırak kira elektrik yediklerini alsa yeter.. yaa akşam eşimle birlikte geliyorlar bir kerede market parasını sen öde dimi yok.. ben kaç kere dedim eşime artık yemek yapmam dışarda yerşz biz oda ne isterse yapsın diye ama ben dışarda 1 kere yenir iki kere yenir.. sevmemde zaten..

ay birde geçen hafta dışarı falan çıktık nakit kalmamış banka kartında sıkıntı olmuş pazar günü 10 tl var sadece akşam yemeği için arkadas biliyor birde olmadığını .. eşim bakmış facebooktan etiket yapmış bilmem ne restoranda bilmem ne kebabı yiyor diye.. allahım ölür müsün öldürür müsün..ya çok şükür evde vardı ama ya birşey olmasaydı..

günlük kiralık daire kirala 2,3 günlük bunları ev kiraladım diye taşı çıkarken de beğenirseniz ben 2 günlüğü peşin ödedim gerisini ödersiniz de :):) evin kilidini de değiştir böylece kurtulmuş olursun .

Kusura bakmayın ama eşinizinki saflık değil sizi önemsememek. Bir kez düşük yapacağım, bir daha hamile kalacağım ve riskli bir hamilelik olacak, evimdeki pis ve bencil insanları istemediğimi defalarca belirtmeme ağlayıp sızlamama rağmen kocam arkadaşlarını göndermeyecek! Oldu yaa... Bildiğiniz kötülük bu.

Ben yerinizde olsam ilk gunden kalmazdim banane hayir kurumu mu sizin ev.ne yani siz olmasaniz sokakta mi kalacaklar.3 ay ne demek ya hemde aileden falanda degil elin yabancisi

bedava ev bulmuşlar giderler mi sizi gönderip kendileri yerleşek sanırım eve adam .. çok yüz vermişsiniz astarıda istiyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…