3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

Ben olsam kendime göre yemek yaparim. Esim yolliyamiyorsa kendi hizmet etsin bi zahmet. Evede yardimci tutarim ödesin dursun. Nasi bi sacmalik ya, isim yok elin adamiyla ugrasicam ve kendi evimde rahat edemicem. Herseyin bi sınırı vardir. Allah sabir versin size.

Esin bekar evinde konuk ediyor sanki. Çok garip. Esin cok ama cok suclu. İstemediklerini bildikleri halde nasil kalmakta bu kadar direniyorlar. Eşiniz neden nasıl göndermiyor anlamak mümkün değil.
Peki sen niye 3 gün bekliyorsun. Hemen kalk şimdi teyzen git veya çağır akrabalarını gelsinler onar kovsunlar. Bu kadar olmaz. Ev bulmak zor değilki. Bunlar sizinle bebeğin okula gidene kadar kalır artık. Kira, elektrik su istemeliydiniz çoktan. Temizlikçi çağırması onun parasını talet etmeliydiniz çoktan.

yardımcı tutsam ne olacak geçen hafta tüm evi temizledim evdeyim diye canım sıkılıyordu.. sonraki gün banyoya girecektim birde baktım her tarafta simsiyah maddeler anlamadım ne oldu.. tuvalet desen tamamen batmış 1 günde olacak şeymi bu.. her tarafta her tuvalette bir sürü temizlik maddesi dolu.. ben hastanede yada avm de tuvalete girince bile tertemiz görmeden bırakmam.. yanımda tuvalet kağıdı falan bulundururum dışarda..
insan temizler yani dolu temizlik maddesi varken. bende temizlemedim son 1 haftadır sadece kendi tuvaletimi temizledim .. bugün girdiğini görünce kafayı yedim.

Git ailenin yanımdan dönme adam gitsin eşin evi temizletsin öyle git ayy düşündüm de igrenç ya yabancı bi kadın ve adamla evde

Kızım kendine niye zarar veriyorsun. Niye strese giriyorsun. Çağır babanı abini kim varsa hazır kadın da yokken tek kalıyorsun kapıya koyun. Kocaman medet umma. Hamile olmasan sen kovala adamı derdim ama tartışma yaşanır muhtemelen çünkü pişkin adam da kadın da. Evi niye onlara bırakıyorsunuz. Anlamıyorum. Hemen bugün şimdi gönder kız. Ben fittirdim burada.

adam dışardayken bavuları topları at kapını önüne defolsun gtsin eşinde kusura bakmada yani elin adamını bu kadar nasıl evinde eşiyle aynı ortamda tutar arkadaşı eşinden evledından değerliyse defeederim öyle kocayı

Misafir değil evinize yerleşmişler adeta. Bence polis çağırın bu nedir? Evi onlara mı bırakıp gidiceksiniz bir de

canım huzurum olacağını bilsem çıkıp giderim de. dedimya 1+1 lik evler bile baktım evi bırakma düşüncem bile oldu..

eğer hayır diyemiyorsa siz evden gitseniz bile durum böyle devam edecek.
yine hayır diyemeyecek.onlar da meydanı boş bulup daha çok yayılacak.
gitmeyin,gönderin

bu iyiliğin derecesi ne
eşinin ve adamın bavullarını koy kapının önüne bırakamıyorsa arkadaşını ne yaparlarsa yapsınlar.

Çok kavga ettik kaç kere suçladım onu bna yaptıklarından.. stresimin nedenini.. hastalığımı hep ona bağladım.. üzülüyor ama benim ciğerim yandı bir kere.. Hala nasıl devam edebiliyor anlayamıyorum bazen.

Bencede kocani at evden kökten çözüm gibi
Şaka bi yana siz söleyin adama hala burda kalmaya devam etcekseniz ben gidim de..hamileyim yaa ugrasamiyorum de

canım hamileliğimde kanama olduğu zamanlarda bile umursamadılar. biliyorlardı hemde çok stres yaşadığımı.
umursayan o zaman bir yolunu bulur giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…