- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi Babylicious
-
Kızlar merhaba; Uzun oldu Kusura bakmayın ama yazmasam ölürüm artık..
Benim eşim yabancı ve eski arkadaşı geldi ama sadece 10 gün kalıp ev tutacaktı bende tamam dedim.. adamın eşi rus farklı ülkelerde idiler ve geldiler. Güya 10 gün kalıp ev tutacaklardı..
Beraber tam 2 ay kaldılar.. Ne bir masrafa karışırlar ne bir ev işine.. En son eşime patladım sürekli alışveriş yapıyorlar eşim ödüyor o dönemde durumumuz da pek iyi değildi şirket zarar etmeye başlamıştı masrafları azaltmıştık herneyse.. her gün 100-150 tl market masrafı+ikeadan alınan odalarına özel eşyalar eşimi öldürme noktasına gelmiştim..Odamızda kavga ederken kadın dinlemiş bizi utanmadan ve neredeyse 1 hafta surat yaptı.. birde surat çektim düşünün en sonunda hem yemekler hem masrafları ayırdık.. 1 gün onlar yemek yaptı 1 gün ben..
Bu arada hamile kalmışım bol kanamalı bir hamilelik geçirdim. Daha önce stres vs derken preeklampsşi geçirdim ve bebeğimi kaybetmiştim.. şimdiki hamilelik başlangıcı ekstra stres.. -Yazdıkça bile eşimi öldüresim geliyor-
En son ev bakmaya başladılar kadın ülkesine dönecekti. Bir ev buldular adam yabancıya ev vermiyor falan araya girdim adam beni sevince tamam dedi. Ev mükemmel ama 2 depozito istedi diye vazgeçtiler. Kadın işi nedeniyle ülkesine gitti adamda 10 gün içinde ev bulacaktı ama 1 ay sonra yani bugün geldi hala yok.. şimdide kadın gelince bakacaklarmış.
Kadın gidince adam hiçbirseye karışmadı artık o gün bugündür sürekli yemek temizlik. en sonunda banyoları ayırdım kusuyordum surekli. dün ve bugün baktım adam benim tuvalete giriyor. Gelde öldürme allahım. pisliği mi kendisi mi ne yapsam bilemiyorum. Elalemin adamı ne işi var benim evimde. 5 kuruşluk yararı olmaz hemde çok pis..
Kızlar bugün yine sinir oldum eşimle kavga ettim 3 gün sonra memlekete gidiyoruz 3 gün kalıp dönüyoruz. sonrasında ise evde kalmayacağımı teyzeme gideceğimi söyledim. Sanki milletin hizmetçisi benim..
annem gelecekti gelemedi kadın onlar var diye. şimdi arkadaşımı davet ettim artık onalrı evden atma noktasındayım.
Edit: Birkaç gün önce ikili teste girdim ve preeklampsi olma olasılığım yüksek bu seferde.. Eğer olursam cidden eşimi boşarım.. bir evlat acısı daha yaşayamam.
Kızlar merhaba; Uzun oldu Kusura bakmayın ama yazmasam ölürüm artık..
Benim eşim yabancı ve eski arkadaşı geldi ama sadece 10 gün kalıp ev tutacaktı bende tamam dedim.. adamın eşi rus farklı ülkelerde idiler ve geldiler. Güya 10 gün kalıp ev tutacaklardı..
Beraber tam 2 ay kaldılar.. Ne bir masrafa karışırlar ne bir ev işine.. En son eşime patladım sürekli alışveriş yapıyorlar eşim ödüyor o dönemde durumumuz da pek iyi değildi şirket zarar etmeye başlamıştı masrafları azaltmıştık herneyse.. her gün 100-150 tl market masrafı+ikeadan alınan odalarına özel eşyalar eşimi öldürme noktasına gelmiştim..Odamızda kavga ederken kadın dinlemiş bizi utanmadan ve neredeyse 1 hafta surat yaptı.. birde surat çektim düşünün en sonunda hem yemekler hem masrafları ayırdık.. 1 gün onlar yemek yaptı 1 gün ben..
Bu arada hamile kalmışım bol kanamalı bir hamilelik geçirdim. Daha önce stres vs derken preeklampsşi geçirdim ve bebeğimi kaybetmiştim.. şimdiki hamilelik başlangıcı ekstra stres.. -Yazdıkça bile eşimi öldüresim geliyor-
En son ev bakmaya başladılar kadın ülkesine dönecekti. Bir ev buldular adam yabancıya ev vermiyor falan araya girdim adam beni sevince tamam dedi. Ev mükemmel ama 2 depozito istedi diye vazgeçtiler. Kadın işi nedeniyle ülkesine gitti adamda 10 gün içinde ev bulacaktı ama 1 ay sonra yani bugün geldi hala yok.. şimdide kadın gelince bakacaklarmış.
Kadın gidince adam hiçbirseye karışmadı artık o gün bugündür sürekli yemek temizlik. en sonunda banyoları ayırdım kusuyordum surekli. dün ve bugün baktım adam benim tuvalete giriyor. Gelde öldürme allahım. pisliği mi kendisi mi ne yapsam bilemiyorum. Elalemin adamı ne işi var benim evimde. 5 kuruşluk yararı olmaz hemde çok pis..
Kızlar bugün yine sinir oldum eşimle kavga ettim 3 gün sonra memlekete gidiyoruz 3 gün kalıp dönüyoruz. sonrasında ise evde kalmayacağımı teyzeme gideceğimi söyledim. Sanki milletin hizmetçisi benim..
annem gelecekti gelemedi kadın onlar var diye. şimdi arkadaşımı davet ettim artık onalrı evden atma noktasındayım.
Edit: Birkaç gün önce ikili teste girdim ve preeklampsi olma olasılığım yüksek bu seferde.. Eğer olursam cidden eşimi boşarım.. bir evlat acısı daha yaşayamam.
canım huzurum olacağını bilsem çıkıp giderim de. dedimya 1+1 lik evler bile baktım evi bırakma düşüncem bile oldu..
Eşiniz nereli? Çok merak ettim nasıl bir kültür bu.
ya sizde nasil sabir var ben sok oldummmmmm
Şuan herseyden onemli olan bebegini dusunmelisin. Aksam adami karsina alip pazar gunu artik otel mi olur apartmi esyalarini alip gitmeni istiyorum.
Bebegini kaybettim birdaha kaybetmek istemiyorm. Annemler gelicek de hatta kardesn vs hepsini cagir ben dinlenicem onlar burda bana yardim edecek diyip kesin bir sekilde konus. Esine de pesssss yaniii rahatliga bak insan karisini cocugunu dusunue ya
Kusura bakmayın ama esiniz abartmis konussun adamla eşimin ailesi geliyor ve bizde kalacak onlar böyle evde yabancı birinin kalmasına falan karşı eşimle bana sorun yapabilirler diyerek vede eşinin hamileliğinin riskini belirterek artik evinizde kalamayacaklarini belirtecek canım ekmeğinizi asinizi onlar mi veriyor? Bu kadarı fazla ..
yok aksine onun eşime borcu var.. birde eşim şirkette iş verdi ona maaş verdi simdide arkamdan iş çeviriyor kendi şirketini açmak için masa altından para alıyor falan diyor.. birde bana ne dese beğenirsin.. bugün yarın arkandan iş çevirmez inşallah.. offf öldürün beni..Kesinlikle evinizi gasp etmişler. Acaba eşinizin borcu falan mı var da bişey demiyor
Okurken bana bile fenalik geldi nasil bi sabriniz var ya gunduz gidin kapinin kilinidi degistirin aksam hic kimseyi alma eşinde dahil esine sole onlari gondermeden sende bu eve adim atamazsin de kusura bakmaynda sizdede hata var bu zamana kadar coktan kapiya koysaydiniz bu kadar yuz bulmazlardi bu ne ya kendi evinde bi ton stres cekiyorsun koy kapiya gitsinler
Anan degil baban degil elin adami elin karisi sizin evinizde ne isi var
Hadi herseyi gectim Esinizin aklina da mi gelmiyo hic adamin yan gozle bakacagi
Neresine yorum yapacagimi bilemedim
Ben olsam 3 ayı beklemez ağzıma ne geliyorsa söyleyip bir güzel kovardım evden. Sonrasında eşimin tepkisine bakar evliliğimi gözden geçirirdim. Eşinizde hiç mi mahremiyet ,aile hayatı kavramları yok. Gerçekten çok ilginç. Elin adamı evdeyken nasıl rahat ediyorsunuz. Ben olsam ayağımı uzatıp oturamam bile sürekli diken üstünde olurum.Bir de cinsel hayatınız var evde başka birileri varken nasıl olur. "Misafirleriniz" de çok yüzsüzmüş ayrıca. Eşinize ve misafirlerinize sinir oldum. Bir an önce kurtulmanız dileğiyle...
Gecen yıl başıma böyle birşey geldi. Karşımıza bir enne kız tasinacakmis. Kız dediğim kırk yaşında annesi yetmiş yaşında kadın geldi tanıştı bir ihtiyacınız olursa taşınırken buyrun gelin dedim. Bir akşamüstü kapı çaldı biz tasiniyoruz dedi kadın kuşum ve annem biraz burada kalabilir mi dedi. Tabi dedim. Aldım tetzeyi içeri çay ictik. Meğer apar topar taşınmış bunlar sekiz ay kira odememisler ev sahibi çıkarmış tabi soylemiyorlar hiç. Hadi paran yok bu yeni kiraladığın evi niye tadilata sıkıyorsun? O akşam bana ev moloz içinde nerede kalacağız dedi. Ben de hiç kabul edeceğini dusunmedim. Kalacak başka bir yer bulamazsanız buyrun dedim geri zekalı gibi. Bu insanlar beş gün bende kaldılar. Bebeğim o zaman daha iki aylık eve kuş pisliği kokusundan girilmiyor. Eşim bunlar kim ne diye eve aldın diyor hakli olarak inanın boşanma noktasına geldik o derece. Ben zaten kendimize iki lokma yemek koyamiyorum çocuk sürekli emiyor. Bir de onlara hazırlık yaptım. Yarın gidecez oburgun gidecez ha bitti ha bitecek. Misafir geldi bebeğini görmeye essek değiller giderler herhalde dedim gitmediler hep beraber oturduk. Teyze taşlı tuvaleti hadi kullanamıyor batiriyor gir arkasından bir temizle yok. O beş gün bana beş yıl gibi geçti ne kadar bunaldim. Sonunda haftasını geldi dedik biz eşimle dışarı çıkacağız siz de evinize gidin. Resmen kovduk. Ancak kurtulduk kovmadan gitmiyorlar. Kovun.Kızlar merhaba; Uzun oldu Kusura bakmayın ama yazmasam ölürüm artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?