- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
Kızım kendine niye zarar veriyorsun. Niye strese giriyorsun. Çağır babanı abini kim varsa hazır kadın da yokken tek kalıyorsun kapıya koyun. Kocaman medet umma. Hamile olmasan sen kovala adamı derdim ama tartışma yaşanır muhtemelen çünkü pişkin adam da kadın da. Evi niye onlara bırakıyorsunuz. Anlamıyorum. Hemen bugün şimdi gönder kız. Ben fittirdim burada.
Kusura bakmayın ama eşinizinki saflık değil sizi önemsememek. Bir kez düşük yapacağım, bir daha hamile kalacağım ve riskli bir hamilelik olacak, evimdeki pis ve bencil insanları istemediğimi defalarca belirtmeme ağlayıp sızlamama rağmen kocam arkadaşlarını göndermeyecek! Oldu yaa... Bildiğiniz kötülük bu.
Sen gene dikkat et.. asiri sisme filan olursa olur gebelikten normal derlerse mutlaka kan ve idrar tahlili yaptir bence...malesef öyle.. doktorum ilk hamile kaldığımda bana kesin preeklampsi olacağım gibi söylemişti zaten %50 imiş ihtimal ve ikili testten sonra arttı bu ihtşmalim.. inşallah ayrıntılıda düzelir..
Eşine bu kadar patlama burada onların da suçu var sadece eşin hatalı değil
Sen gene dikkat et.. asiri sisme filan olursa olur gebelikten normal derlerse mutlaka kan ve idrar tahlili yaptir bence...
Yok artık..şoklardayım... nasıl 2 ay sabrettiniz. Elin adamının ne işi var sizin evinizde..
Bir gün belki ama 2. gün ben kabul etmezdim. Banane ya iki yetişkin insan sizemi güvenip ev açıyorlar..
Bu ne saçmalık... ömrümde böyle bir şey ne duydum ne gördüm...
Suç sizde. Masraf da paylaşilsa iş de paylasilsa olmaz bu iş. Tutsunlar bir otel odası. Ben olsam eşimi de onları da evden atardim. Tutsunlar evi eşinizi de yanlarına alsinlar madem. Ne demek banyoyu ayırmak. Rahatlık vermeyin ve kesin olarak istemediğiniz hemen gitmelerini söyleyin. Onlar ayıp diye düşünmüyorsa siz niye düşünüyorsunuz.
Hımm öyle yapıyorsa evet eşinin yüzünü yumuşak görmüşler ayrıca.allah sabır versincanım eşim bu kadar iyi davranmasa üzülmesinler diye kendini sıkmasa kalamazlar diye düşünüyorum. ben artık konuşmuyorum bile onlarla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?