• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

Kızım kendine niye zarar veriyorsun. Niye strese giriyorsun. Çağır babanı abini kim varsa hazır kadın da yokken tek kalıyorsun kapıya koyun. Kocaman medet umma. Hamile olmasan sen kovala adamı derdim ama tartışma yaşanır muhtemelen çünkü pişkin adam da kadın da. Evi niye onlara bırakıyorsunuz. Anlamıyorum. Hemen bugün şimdi gönder kız. Ben fittirdim burada.

canım benim ailem anlayışlı hayatta gelmezler annem maksimum 1 hafta kalır gider.. babam rahatsız ederim diye en fazla 2 gün kalır.. hele evde biri varken hayatta gelmezler

Kusura bakmayın ama eşinizinki saflık değil sizi önemsememek. Bir kez düşük yapacağım, bir daha hamile kalacağım ve riskli bir hamilelik olacak, evimdeki pis ve bencil insanları istemediğimi defalarca belirtmeme ağlayıp sızlamama rağmen kocam arkadaşlarını göndermeyecek! Oldu yaa... Bildiğiniz kötülük bu.

o kötülük diye görmüyor işte.. keşke düşük yaşasaydım kocaman bebeğimi verdim toprağa.. kokusunu içime çekemeden sarılamadan gitti..
normalde yatılı misafire karşı değildim ama benim ailem arkadaşlarım çok anşayışlı iyiymiş. yada olması gereken bu.. ebn evde birileri olunca çok eğlenirim çıkarız gezeriz sabahlara kadar otururz falan..

Valla sabrımıza hayran kaldım ben olsam şimdiye kadar bin sefer ortalığı ayağa kaldırmış ikisinide kapının önüne koymuştum.bakım evimi orası.valla kocanızı benim bile öldüresin geldi.bu ne rahatlık.elin pislik herifiyle aynı evde kalmak zorumdamıyım.onun girdiği tuvalete girmek yıkandığı yerde yıkanmak zorundamıyım :kusmuk:.ben kendimiz girdiğimiz halde hergün tuvalet banyo yıkarım.evin en titiz olduğum yeridir.elin adamı girse günde 5 posta tuvalet yıka işin yoksa.ay valla gerçekten çok sabırlısınız.:kızgın:

Ben yatılı misafire karşıyım, konuyu ağzım açık okudum. Nasıl bir sabır var sende cidden anlam veremiyorum. Bende bebeğimi kaybettim sonrasında tüp bebekle tekrar hamileyim. Yatılı kısmını geç normal misafir kabul etmiyorum. Eşinle net bir şekilde konuş çözmezse ailenin evine döneceğini söyle

malesef öyle.. doktorum ilk hamile kaldığımda bana kesin preeklampsi olacağım gibi söylemişti zaten %50 imiş ihtimal ve ikili testten sonra arttı bu ihtşmalim.. inşallah ayrıntılıda düzelir..
Sen gene dikkat et.. asiri sisme filan olursa olur gebelikten normal derlerse mutlaka kan ve idrar tahlili yaptir bence...

Cok gecmis olsun insallah sag saglik bebegini kucagina alirsin yasadigin stres cok fena. Bende konu actim yatili misafir ile ilgili ama benimki seninkinin yaninda devede kulak kaliyor. Gercekten resti cekmek esinin gözünü korkutmak iyi olur bu durumda

Yok artık..:KK57: şoklardayım... nasıl 2 ay sabrettiniz. Elin adamının ne işi var sizin evinizde..
Bir gün belki ama 2. gün ben kabul etmezdim. Banane ya iki yetişkin insan sizemi güvenip ev açıyorlar..
Bu ne saçmalık... ömrümde böyle bir şey ne duydum ne gördüm...

Bu ne saçmalık.Söyle eşine göndersin.Onlar yüzsüzce aylardır kalırken utanmıyor da siz kovmaya mı utanacaksınız.Hamile olmasan da bunları yazardım.Kendi evinde kalamayacak kıvama gelmek nedir.Yollayın gitsin.Başlarım öyle arkadaşa.

Suç sizde. Masraf da paylaşilsa iş de paylasilsa olmaz bu iş. Tutsunlar bir otel odası. Ben olsam eşimi de onları da evden atardim. Tutsunlar evi eşinizi de yanlarına alsinlar madem. Ne demek banyoyu ayırmak. Rahatlık vermeyin ve kesin olarak istemediğiniz hemen gitmelerini söyleyin. Onlar ayıp diye düşünmüyorsa siz niye düşünüyorsunuz.

Eşine bu kadar patlama burada onların da suçu var sadece eşin hatalı değil

canım eşim bu kadar iyi davranmasa üzülmesinler diye kendini sıkmasa kalamazlar diye düşünüyorum. ben artık konuşmuyorum bile onlarla..

Sen gene dikkat et.. asiri sisme filan olursa olur gebelikten normal derlerse mutlaka kan ve idrar tahlili yaptir bence...

aynen canım erken olmasına ragmen tansiyon aleti kolumda kilomu sürekli kontrol ediyorum çok dikkatliyim bu sefer.. 22. haftada ayrıntılıda netleşir umarım hiçbir sorun olmaz.

Yok artık..:KK57: şoklardayım... nasıl 2 ay sabrettiniz. Elin adamının ne işi var sizin evinizde..
Bir gün belki ama 2. gün ben kabul etmezdim. Banane ya iki yetişkin insan sizemi güvenip ev açıyorlar..
Bu ne saçmalık... ömrümde böyle bir şey ne duydum ne gördüm...

canım haklısın tabiki.. bende yardımcı olalım diye kabul ettim ben tek başıma ev tutup düzünceye kadar canım çıkmıştı çok acil ev bulmam gerekiyordu falan.. aynı stresi kimsenin çekmesini istemem ama bunlar biri 32 digeri 45 yasında ben 20 yaşında okuyan bir kızdım..

Suç sizde. Masraf da paylaşilsa iş de paylasilsa olmaz bu iş. Tutsunlar bir otel odası. Ben olsam eşimi de onları da evden atardim. Tutsunlar evi eşinizi de yanlarına alsinlar madem. Ne demek banyoyu ayırmak. Rahatlık vermeyin ve kesin olarak istemediğiniz hemen gitmelerini söyleyin. Onlar ayıp diye düşünmüyorsa siz niye düşünüyorsunuz.

ben ilk başta yardımcı olmak istedim.. birde dedğim gibi benim arkadaşlarım falan gelince çok güzel geçiyor zaman öyle olacak sandım ama yok zaten ilk hafta geçti ne ev aradılar ne başka birşey ben eşime ne kadar ısrar etsemde ben söylemedim ama genelde somurttum güler yüz arada gösterdim ama yok daha ne yapayım kovmaktan başka..

aynı dırumda sız olsanoz onlar kabul etmezdı sız de ıstemeyın esını de kov onuda kov gıtsınler napıyrlarsa yapsınlar sız ıyılık yapıyruz sanın onlar sızın hakkınızda enayı dıyrlardır Allah bılır

Back