- 15 Eylül 2018
- 1.013
- 1.862
-
- Konu Sahibi Minikpatissss
Bir daha oynamayacağinin garantisini nereden aldınız? Kumar oynamak isteyen insanı hiçbir şekilde durduramazsınız. Kumar bağımlılığın tadavi başarı oranı da çok düşük. İşin başında olanlar tedavi olur geçer sanıyor genelde.Peki bir daha hiç oynamayacağını psikolojik tedavi alacağını bilseniz mesela farz edelim ki bundan sonra hiç oynamayacak bitirecek bu durumu tüm mobil banka hesaplarını da verdi e devletten de kontrol ediyorsunuz bankalarını o zaman da mı boşanmalıyım yoksa bi derece affedilebilir mi
3 aydır değildir o yahu, önceki borclar neyin borcu sanıyorsunuz? Kumar oynayan insanlar çok rahat yalan da söyler. Cok da güzel manipule ederler insanı.Teşekkür ederim hepinize sanırım artık bi karar vermem lazımbeni düşündüren tek şey 3 aydır oynuyor olması o yüzden kesin bağımlı diyemiyorum ben sil demeden iddia oynadığı uygulamayı sildi para bulmaya çalışıyor kredi kartını kapatmak için, bütün kartlarını kırdı bi tek maaş kartı kendisinde onu da takip ediyorum mobilden. Arkadaşlarımın gazına geldim 3 aylık bi hataydı diyor biraz o kısım düşündürüyor sadece ilerde keşke boşansaydım mı derim iyi ki boşanmamışım hallettik neyse mi derim bilmiyorum
Bi anlık hata 250bjn olmaz 50bin olur maksimum seninki bagimli değilse bile sorumsuz bu adam yarın gider 250 bin sak diye senetsiz borç da verir anlatabiliyor muyum?Teşekkür ederim hepinize sanırım artık bi karar vermem lazımbeni düşündüren tek şey 3 aydır oynuyor olması o yüzden kesin bağımlı diyemiyorum ben sil demeden iddia oynadığı uygulamayı sildi para bulmaya çalışıyor kredi kartını kapatmak için, bütün kartlarını kırdı bi tek maaş kartı kendisinde onu da takip ediyorum mobilden. Arkadaşlarımın gazına geldim 3 aylık bi hataydı diyor biraz o kısım düşündürüyor sadece ilerde keşke boşansaydım mı derim iyi ki boşanmamışım hallettik neyse mi derim bilmiyorum
3 aylik iddia oynayarak 300 bin kaybedilmez, yalan soyluyor iste. Sizi inandirmak icin her seyi yapacak ama inanmayin lutfenTeşekkür ederim hepinize sanırım artık bi karar vermem lazımbeni düşündüren tek şey 3 aydır oynuyor olması o yüzden kesin bağımlı diyemiyorum ben sil demeden iddia oynadığı uygulamayı sildi para bulmaya çalışıyor kredi kartını kapatmak için, bütün kartlarını kırdı bi tek maaş kartı kendisinde onu da takip ediyorum mobilden. Arkadaşlarımın gazına geldim 3 aylık bi hataydı diyor biraz o kısım düşündürüyor sadece ilerde keşke boşansaydım mı derim iyi ki boşanmamışım hallettik neyse mi derim bilmiyorum
Kumarbaz bir amcam vardı, yengemle anlaştılar, butun hesaplarin, maaşlarin kontrolü yengemdeydi. Aradan 5-6 ay geçince eş dost yengemin kapisini calmaya başladı, X bizden elden borc aldi diyePeki bir daha hiç oynamayacağını psikolojik tedavi alacağını bilseniz mesela farz edelim ki bundan sonra hiç oynamayacak bitirecek bu durumu tüm mobil banka hesaplarını da verdi e devletten de kontrol ediyorsunuz bankalarını o zaman da mı boşanmalıyım yoksa bi derece affedilebilir mi
Sakın kredı cekıp verme butun borc ustune kalır.Buyuk ıhtımaş bagımlı aılede bıkmıstır napsın..Ode ode nereye kadar.Yazık etme kendıne..Kac kurtulMerhabalar 3 aylık evliyim ikimiz de memuruz 3 yıllık birlikteliğimiz vardı ve çok severek evlendik aldığımız maaşlar çok şükür yetiyordu bize. Eşimin evlenmeden önce de borcu vardı biliyordum ama sorun olmadı benim için ödenir dedim. Düğün zamanı ailesi maddi hiçbir şey yapmadı hiç önemsemedim. Borçlar bir an önce bitsin diye düğün takılarını verdim kendisine 3 aydır maaşımı verdim, 2 hafta önce eşimin eski borçlarıyla beraber toplam 270 bin lira borcu olduğunu öğrendim meğer 3 aydır 100 150 bin liralık kumar borcu yapmış. Ailesi ne halin varsa gör dedi her zamanki gibi maddi hiçbir destek çıkmadı. 2 maaşla ödenir mi çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım boşan ailenin yanına tayin iste git diyor bir yanım evlisin yıkma psikolojik tedavi görsün sık dişini ödeyin borcu o kadar çok çok büyük bir şey yok ortada diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana.
Bu kadar kaybedecek kadar oynadiysa bagimli olmustur zaten. Bir o kadar da kazanip kaybetmistir, kaybettiğini geri almaya calismistir. Boyle bisey kumar. Ama sonunda hep kasa kazanir. Kendinizi yakmayin derim.Yok evlenmeden önce 140bin borcu vardı düğün ev eşya borcu bide ailesine bi kredi çekmişti onun borcu vardı bu son 3 ayda da 100 110 bin kumardan yapmış işte toplam 250 bin. Bilmiyorum boşanma düşüncem çok daha ağır basıyor ama yüzde 30luk bi yanım da belki toparlanır borç ödenir 3 ayda bağımlılık düzeyine gelmemiştir belki evlendin yıkma diyor ama yaptığı şeyi affedemiyorum bilmiyorum
Bagimli olmasa bu kadar harcamazdi. Yuzde 30 luk yaniniz cok saf o borc odenir baskasi cikar. Surekli denetleyerek mi gececk hayatiniz yapacak olan her turlu tekrar yapar istediginiz kadar denetleyin. Gider arkadasindan dostundan akrabasindan borc yapar yine yapar ruhunuz duymaz. Kendinizi kandirmayin.Yok evlenmeden önce 140bin borcu vardı düğün ev eşya borcu bide ailesine bi kredi çekmişti onun borcu vardı bu son 3 ayda da 100 110 bin kumardan yapmış işte toplam 250 bin. Bilmiyorum boşanma düşüncem çok daha ağır basıyor ama yüzde 30luk bi yanım da belki toparlanır borç ödenir 3 ayda bağımlılık düzeyine gelmemiştir belki evlendin yıkma diyor ama yaptığı şeyi affedemiyorum bilmiyorum
Çok rahat yalan söylerler ve siz de inanırsınız buna.Bu asla üç aylık bir şey değil,bunun evveli de var.Koskoca,maddi özgürlüğünü eline almış bir kadınsınız.Ömür boyu borç ve hacizlerlerle yaşamak isterseniz siz bilirsiniz.Eşiniz asla düzelmez ve bu sadece sizin bildiğiniz kısmıdır o borcun.Yok evlenmeden önce 140bin borcu vardı düğün ev eşya borcu bide ailesine bi kredi çekmişti onun borcu vardı bu son 3 ayda da 100 110 bin kumardan yapmış işte toplam 250 bin. Bilmiyorum boşanma düşüncem çok daha ağır basıyor ama yüzde 30luk bi yanım da belki toparlanır borç ödenir 3 ayda bağımlılık düzeyine gelmemiştir belki evlendin yıkma diyor ama yaptığı şeyi affedemiyorum bilmiyorum
Merhabalar 3 aylık evliyim ikimiz de memuruz 3 yıllık birlikteliğimiz vardı ve çok severek evlendik aldığımız maaşlar çok şükür yetiyordu bize. Eşimin evlenmeden önce de borcu vardı biliyordum ama sorun olmadı benim için ödenir dedim. Düğün zamanı ailesi maddi hiçbir şey yapmadı hiç önemsemedim. Borçlar bir an önce bitsin diye düğün takılarını verdim kendisine 3 aydır maaşımı verdim, 2 hafta önce eşimin eski borçlarıyla beraber toplam 270 bin lira borcu olduğunu öğrendim meğer 3 aydır 100 150 bin liralık kumar borcu yapmış. Ailesi ne halin varsa gör dedi her zamanki gibi maddi hiçbir destek çıkmadı. 2 maaşla ödenir mi çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım boşan ailenin yanına tayin iste git diyor bir yanım evlisin yıkma psikolojik tedavi görsün sık dişini ödeyin borcu o kadar çok çok büyük bir şey yok ortada diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana
Bence boşan hayatını taktigina değmez bir gün biter diğer gün devam eder. Ha yok bosanmam diyorsan da çocuk yapma.Merhabalar 3 aylık evliyim ikimiz de memuruz 3 yıllık birlikteliğimiz vardı ve çok severek evlendik aldığımız maaşlar çok şükür yetiyordu bize. Eşimin evlenmeden önce de borcu vardı biliyordum ama sorun olmadı benim için ödenir dedim. Düğün zamanı ailesi maddi hiçbir şey yapmadı hiç önemsemedim. Borçlar bir an önce bitsin diye düğün takılarını verdim kendisine 3 aydır maaşımı verdim, 2 hafta önce eşimin eski borçlarıyla beraber toplam 270 bin lira borcu olduğunu öğrendim meğer 3 aydır 100 150 bin liralık kumar borcu yapmış. Ailesi ne halin varsa gör dedi her zamanki gibi maddi hiçbir destek çıkmadı. 2 maaşla ödenir mi çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım boşan ailenin yanına tayin iste git diyor bir yanım evlisin yıkma psikolojik tedavi görsün sık dişini ödeyin borcu o kadar çok çok büyük bir şey yok ortada diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana.
Cocuk yapma sakın bır sans daha ver pişman olmamak ıcınTeşekkür ederim hepinize sanırım artık bi karar vermem lazımbeni düşündüren tek şey 3 aydır oynuyor olması o yüzden kesin bağımlı diyemiyorum ben sil demeden iddia oynadığı uygulamayı sildi para bulmaya çalışıyor kredi kartını kapatmak için, bütün kartlarını kırdı bi tek maaş kartı kendisinde onu da takip ediyorum mobilden. Arkadaşlarımın gazına geldim 3 aylık bi hataydı diyor biraz o kısım düşündürüyor sadece ilerde keşke boşansaydım mı derim iyi ki boşanmamışım hallettik neyse mi derim bilmiyorum