3 aylık evliyim eşim kumar oynuyormuş, boşanmalı mıyım yoksa destek mi olmalıyım

Nasıl tedavi olacak ne tedavisi kumar bağımlılığının net tedavisi yok ki
60-70 yaşında tanidiklarim var sözde tedavi olup bırakan ama işe yaramadı
Hadi 1 sene 2 sene idare etti maçlar ara verdi durdu ama en ufak streste yine kumara gidecek
Çok zararım var borcum var diye yine yeltenecek.
Ben neden evimden,rizkimdam kesip kumar borcunu ödeyeyim.
Sabahtan akşama çalış maaşın kumar borcuna gitsin.
Anası babası bırakmış öz çocuğunu ben neden hayatımı ona adayayim diye dusun.
Birde çocuk olsa yazık değil mi?
Ayrıl boşan kurtul.

Teşekkür ederim hepinize sanırım artık bi karar vermem lazım beni düşündüren tek şey 3 aydır oynuyor olması o yüzden kesin bağımlı diyemiyorum ben sil demeden iddia oynadığı uygulamayı sildi para bulmaya çalışıyor kredi kartını kapatmak için, bütün kartlarını kırdı bi tek maaş kartı kendisinde onu da takip ediyorum mobilden. Arkadaşlarımın gazına geldim 3 aylık bi hataydı diyor biraz o kısım düşündürüyor sadece ilerde keşke boşansaydım mı derim iyi ki boşanmamışım hallettik neyse mi derim bilmiyorum

Bir daha oynamayacağinin garantisini nereden aldınız? Kumar oynamak isteyen insanı hiçbir şekilde durduramazsınız. Kumar bağımlılığın tadavi başarı oranı da çok düşük. İşin başında olanlar tedavi olur geçer sanıyor genelde.

3 aydır değildir o yahu, önceki borclar neyin borcu sanıyorsunuz? Kumar oynayan insanlar çok rahat yalan da söyler. Cok da güzel manipule ederler insanı.

Son düzenleme:
Bi anlık hata 250bjn olmaz 50bin olur maksimum seninki bagimli değilse bile sorumsuz bu adam yarın gider 250 bin sak diye senetsiz borç da verir anlatabiliyor muyum?

3 aylik iddia oynayarak 300 bin kaybedilmez, yalan soyluyor iste. Sizi inandirmak icin her seyi yapacak ama inanmayin lutfen

Kumarbaz bir amcam vardı, yengemle anlaştılar, butun hesaplarin, maaşlarin kontrolü yengemdeydi. Aradan 5-6 ay geçince eş dost yengemin kapisini calmaya başladı, X bizden elden borc aldi diye

Son düzenleme:
Hem altınlarınızı vermişsiniz hem de maaşınızı adamın eline mi veriyorsunuz. Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın aileniz sizi eşinizin kumar borçlarını ödemek için mi okuttu. Siz zaten yapmamanız gereken fedakarlığı yapmışsınız. Maaşınızı eşinize vermeyin artık kendinize harcayın yada kendi adınıza birikim yapın. Evin tüm ihtiyaçlarını ona yükleyin, yük leyinki o kadar sorumluluğun altında kumar oynamaya parası kalmasın. Sizden maddi yardım isterse de ben fazlasını yaptım sen kumar illetine kendin bulaştın kendini kurtarmak bana değil sana düşer deyin Baktınız borç harç bulup kumar oynamaya hala devam ediyor sizde ona göre karar verirsiniz.

Yok evlenmeden önce 140bin borcu vardı düğün ev eşya borcu bide ailesine bi kredi çekmişti onun borcu vardı bu son 3 ayda da 100 110 bin kumardan yapmış işte toplam 250 bin. Bilmiyorum boşanma düşüncem çok daha ağır basıyor ama yüzde 30luk bi yanım da belki toparlanır borç ödenir 3 ayda bağımlılık düzeyine gelmemiştir belki evlendin yıkma diyor ama yaptığı şeyi affedemiyorum bilmiyorum

Sakın kredı cekıp verme butun borc ustune kalır.Buyuk ıhtımaş bagımlı aılede bıkmıstır napsın..Ode ode nereye kadar.Yazık etme kendıne..Kac kurtul

Bu kadar kaybedecek kadar oynadiysa bagimli olmustur zaten. Bir o kadar da kazanip kaybetmistir, kaybettiğini geri almaya calismistir. Boyle bisey kumar. Ama sonunda hep kasa kazanir. Kendinizi yakmayin derim.

Bagimli olmasa bu kadar harcamazdi. Yuzde 30 luk yaniniz cok saf o borc odenir baskasi cikar. Surekli denetleyerek mi gececk hayatiniz yapacak olan her turlu tekrar yapar istediginiz kadar denetleyin. Gider arkadasindan dostundan akrabasindan borc yapar yine yapar ruhunuz duymaz. Kendinizi kandirmayin.

Çok rahat yalan söylerler ve siz de inanırsınız buna.Bu asla üç aylık bir şey değil,bunun evveli de var.Koskoca,maddi özgürlüğünü eline almış bir kadınsınız.Ömür boyu borç ve hacizlerlerle yaşamak isterseniz siz bilirsiniz.Eşiniz asla düzelmez ve bu sadece sizin bildiğiniz kısmıdır o borcun.

Bence yolun başındasiniz bırakın ben çok korkarım kumardan parası bitince masaya yatıracak ne kalacak sizce ? Bunu düşünün ilerde çocuğunuz olsa kacirilsa vs. tedavi edilerek düzelecek birşey olduğunu düşünmüyorum ben . çünkü emeksiz para kazanma hastalığı

Uyusturucu, kumar, ihanet, psikolojik istismar, fiziksel siddet. Bunlarin tavizi de affi da olmaz olamaz olmamali. Siz bilirsiniz yine de.

Bence boşan hayatını taktigina değmez bir gün biter diğer gün devam eder. Ha yok bosanmam diyorsan da çocuk yapma.

Cocuk yapma sakın bır sans daha ver pişman olmamak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…