3 aylık evliyim eşim kumar oynuyormuş, boşanmalı mıyım yoksa destek mi olmalıyım

Birincisi KV kp eşinizin kumar borcu konusunda destek olmak zorunda değil. İkincisi böyle biriyle ömür geçmez boşanıp kurtarın kendinizi

Bırakmıyorlar malesef. Kumara yeni başlayan insan 3 ay gibi kısa bir sürede o kadar para kaybetmez. Olan sizin psikolojinize olur. Bir şansı daha haketmiyor. Bizzat bir tanıdığım var asla asla ama asla bırakmıyorlar..

Altınlar ve maaş kumar borcuna gitmiş, bekarlık borçları da muhtemelen kumar. 3 senedir hiç açık vermedi mi? Bu ne ilk ne son

Merhabalar 3 aylık evliyim ikimiz de memuruz 3 yıllık birlikteliğimiz vardı ve çok severek evlendik aldığımız maaşlar çok şükür yetiyordu bize. Eşimin evlenmeden önce de borcu vardı biliyordum ama sorun olmadı benim için ödenir dedim. Düğün zamanı ailesi maddi hiçbir şey yapmadı hiç önemsemedim. Borçlar bir an önce bitsin diye düğün takılarını verdim kendisine 3 aydır maaşımı verdim, 2 hafta önce eşimin eski borçlarıyla beraber toplam 270 bin lira borcu olduğunu öğrendim meğer 3 aydır 100 150 bin liralık kumar borcu yapmış. Ailesi ne halin varsa gör dedi her zamanki gibi maddi hiçbir destek çıkmadı. 2 maaşla ödenir mi çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım boşan ailenin yanına tayin iste git diyor bir yanım evlisin yıkma psikolojik tedavi görsün sık dişini ödeyin borcu o kadar çok çok büyük bir şey yok ortada diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana.
bence boşan bu adam senin ömrünü yer bacım

3 aylık evliymişsiniz daha bence hiç bu topun altına girmeyin yeni evliymişsiniz dediğim hani olur 20-30 senelik evliliğiniz çocuklar vardır arkadaşları kumara alıştırır vs o zaman bir müddet mücadele edilir ama çok yenisiniz yani ben olsam baştan tavrımı koyar ve ayrılırım , siz borcu öderseniz bu adam tövbe billah bırakmaz kumarı siz kabullendiniz diye içten içe size de saygısı kalmaz

Kumar bağımlısı düzelmez. Gözümüzün önünde bir Serdar Ortaç gerçeği var. Adam yıllardır kurtulamadı. Şarkılarının telif haklarını bile satmış. Yeni evli iken ve çocuk yok iken önünüze bakın.

Benim arkadaşım 3 çocuklu.
Ve adam hala oynuyor kumar.
Asla bosanamaz kafasinda.
Çocuksuzken hemen kaçın sonrası hüsran.

X