- 18 Eylül 2019
- 114
- 50
-
- Konu Sahibi Minikpatissss
Tabi ki bosanin, ne mecburiyetiniz var ailesinin bile katlanmadigi kumarbazi cekmeye?Merhabalar 3 aylık evliyim ikimiz de memuruz 3 yıllık birlikteliğimiz vardı ve çok severek evlendik aldığımız maaşlar çok şükür yetiyordu bize. Eşimin evlenmeden önce de borcu vardı biliyordum ama sorun olmadı benim için ödenir dedim. Düğün zamanı ailesi maddi hiçbir şey yapmadı hiç önemsemedim. Borçlar bir an önce bitsin diye düğün takılarını verdim kendisine 3 aydır maaşımı verdim, 2 hafta önce eşimin eski borçlarıyla beraber toplam 270 bin lira borcu olduğunu öğrendim meğer 3 aydır 100 150 bin liralık kumar borcu yapmış. Ailesi ne halin varsa gör dedi her zamanki gibi maddi hiçbir destek çıkmadı. 2 maaşla ödenir mi çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım boşan ailenin yanına tayin iste git diyor bir yanım evlisin yıkma psikolojik tedavi görsün sık dişini ödeyin borcu o kadar çok çok büyük bir şey yok ortada diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana.
Kumar oynadigini ispatlayip cekismeli dava acin ve bosanin. Altinlarinizi da isteyin ayrica. Kumarin ve uyusturucunun geri donusu yok denecek kadar az malesefMerhabalar 3 aylık evliyim ikimiz de memuruz 3 yıllık birlikteliğimiz vardı ve çok severek evlendik aldığımız maaşlar çok şükür yetiyordu bize. Eşimin evlenmeden önce de borcu vardı biliyordum ama sorun olmadı benim için ödenir dedim. Düğün zamanı ailesi maddi hiçbir şey yapmadı hiç önemsemedim. Borçlar bir an önce bitsin diye düğün takılarını verdim kendisine 3 aydır maaşımı verdim, 2 hafta önce eşimin eski borçlarıyla beraber toplam 270 bin lira borcu olduğunu öğrendim meğer 3 aydır 100 150 bin liralık kumar borcu yapmış. Ailesi ne halin varsa gör dedi her zamanki gibi maddi hiçbir destek çıkmadı. 2 maaşla ödenir mi çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım boşan ailenin yanına tayin iste git diyor bir yanım evlisin yıkma psikolojik tedavi görsün sık dişini ödeyin borcu o kadar çok çok büyük bir şey yok ortada diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana.
Arkasını topladıkça buna alışacak ve arsızlaşacak borcu artacak. Hayatınızı heba etmeyin çünkü aynı durumda siz olsanız şimdiye kadar kapının önünde bulacaktınız kendiniziMerhabalar 3 aylık evliyim ikimiz de memuruz 3 yıllık birlikteliğimiz vardı ve çok severek evlendik aldığımız maaşlar çok şükür yetiyordu bize. Eşimin evlenmeden önce de borcu vardı biliyordum ama sorun olmadı benim için ödenir dedim. Düğün zamanı ailesi maddi hiçbir şey yapmadı hiç önemsemedim. Borçlar bir an önce bitsin diye düğün takılarını verdim kendisine 3 aydır maaşımı verdim, 2 hafta önce eşimin eski borçlarıyla beraber toplam 270 bin lira borcu olduğunu öğrendim meğer 3 aydır 100 150 bin liralık kumar borcu yapmış. Ailesi ne halin varsa gör dedi her zamanki gibi maddi hiçbir destek çıkmadı. 2 maaşla ödenir mi çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım boşan ailenin yanına tayin iste git diyor bir yanım evlisin yıkma psikolojik tedavi görsün sık dişini ödeyin borcu o kadar çok çok büyük bir şey yok ortada diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana.
Peki bir daha hiç oynamayacağını psikolojik tedavi alacağını bilseniz mesela farz edelim ki bundan sonra hiç oynamayacak bitirecek bu durumu tüm mobil banka hesaplarını da verdi e devletten de kontrol ediyorsunuz bankalarını o zaman da mı boşanmalıyım yoksa bi derece affedilebilir miKumar oynadigini ispatlayip cekismeli dava acin ve bosanin. Altinlarinizi da isteyin ayrica. Kumarin ve uyusturucunun geri donusu yok denecek kadar az malesef
Tedavi olana kadar bi 200 bin lira daha kaçırır o.Peki bir daha hiç oynamayacağını psikolojik tedavi alacağını bilseniz mesela farz edelim ki bundan sonra hiç oynamayacak bitirecek bu durumu tüm mobil banka hesaplarını da verdi e devletten de kontrol ediyorsunuz bankalarını o zaman da mı boşanmalıyım yoksa bi derece affedilebilir mi
Ben isin bagimlilik kismiyla ilgili konusayim. Kardesim uyusturucu bagimlisi. Satiyomus da ben 5 yildir konusmadigim icin dolayli haberler aliyorum. Gecen yil girip 11 ay hapis yatti amatemde tedavi gordu. Temizlendim dedi onu buna bulastiran karisina bosanma davasi acti. Sonuc gecen hafta ogrendik ki yine baslamis. Tovbeler yeminler birakcam çip taktircam die. Ama boyle omur gecer mi? Annesi babasi sahip ciksin sen omrunu harcama derim ben. Hazir coluk cocuk yokken kendi anne babasinin adam edemedigini yola getrcem diye omrunu harcama. Elinde 1 2 cocuk vucudunda tonla hastalik yine bosanirsin cunku.Peki bir daha hiç oynamayacağını psikolojik tedavi alacağını bilseniz mesela farz edelim ki bundan sonra hiç oynamayacak bitirecek bu durumu tüm mobil banka hesaplarını da verdi e devletten de kontrol ediyorsunuz bankalarını o zaman da mı boşanmalıyım yoksa bi derece affedilebilir mi
Mumkun degil, simdi olmasa 5 yil sonra yine baslar. Onrunuzu onu denetleyerek mi gecireceksiniz?Peki bir daha hiç oynamayacağını psikolojik tedavi alacağını bilseniz mesela farz edelim ki bundan sonra hiç oynamayacak bitirecek bu durumu tüm mobil banka hesaplarını da verdi e devletten de kontrol ediyorsunuz bankalarını o zaman da mı boşanmalıyım yoksa bi derece affedilebilir mi
Çocuk yokken yol yakınken hemen boşanın kurtulun. Bütün hayatınızı heba etmeyin, elde olmadan ortaya çoban sorunlarda destek olunur, zaten ailesi de bıkmıştır ondan yardım etmiyordur. Yazık etmeyin hayatınızaMerhabalar 3 aylık evliyim ikimiz de memuruz 3 yıllık birlikteliğimiz vardı ve çok severek evlendik aldığımız maaşlar çok şükür yetiyordu bize. Eşimin evlenmeden önce de borcu vardı biliyordum ama sorun olmadı benim için ödenir dedim. Düğün zamanı ailesi maddi hiçbir şey yapmadı hiç önemsemedim. Borçlar bir an önce bitsin diye düğün takılarını verdim kendisine 3 aydır maaşımı verdim, 2 hafta önce eşimin eski borçlarıyla beraber toplam 270 bin lira borcu olduğunu öğrendim meğer 3 aydır 100 150 bin liralık kumar borcu yapmış. Ailesi ne halin varsa gör dedi her zamanki gibi maddi hiçbir destek çıkmadı. 2 maaşla ödenir mi çok zor Ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım boşan ailenin yanına tayin iste git diyor bir yanım evlisin yıkma psikolojik tedavi görsün sık dişini ödeyin borcu o kadar çok çok büyük bir şey yok ortada diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana.
Ben isin bagimlilik kismiyla ilgili konusayim. Kardesim uyusturucu bagimlisi. Satiyomus da ben 5 yildir konusmadigim icin dolayli haberler aliyorum. Gecen yil girip 11 ay hapis yatti amatemde tedavi gordu. Temizlendim dedi onu buna bulastiran karisina bosanma davasi acti. Sonuc gecen hafta ogrendik ki yine baslamis. Tovbeler yeminler birakcam çip taktircam die. Ama boyle omur gecer mi? Annesi babasi sahip ciksin sen omrunu harcama derim ben. Hazir coluk cocuk yokken kendi anne babasinin adam edemedigini yola getrcem diye omrunu harcama. Elinde 1 2 cocuk vucudunda tonla hastalik yine bosanirsin cunku.
Bakin konu sahibi, aklin yolu bir. Bu evliligi asla surdurmeyinMumkun degil, simdi olmasa 5 yil sonra yine baslar. Onrunuzu onu denetleyerek mi gecireceksiniz?
Güzel kardeşim velev ki bir daha asla ama asla oynamayacak yine de alın terimle kazandığım tek kuruşumu eşimin keyfi olarak yaptığı borca asla kullanmazdım nasıl böyle bir şey yapabiliyorsunuz üç ay maaşı vermişsiniz bir de kendi yapmadığınız borç için. Birlikte harcayıp oluşturduğunuz borç olsa neyse. Bu ne fedakarlık böyle yani...Peki bir daha hiç oynamayacağını psikolojik tedavi alacağını bilseniz mesela farz edelim ki bundan sonra hiç oynamayacak bitirecek bu durumu tüm mobil banka hesaplarını da verdi e devletten de kontrol ediyorsunuz bankalarını o zaman da mı boşanmalıyım yoksa bi derece affedilebilir mi