3 aylik evliyim baba evine döndüm

omrum2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
9
16
32
Merhaba
3 aylik evliyim
Kayinvalidemle birlikte yasiyorum
Cumartesi gunu kayinvalidem yuzunden esimle tartıştık
Sorunda son 3 haftadır kayinvalidemin bana durmadan surati asik olmazsi
Size yemin ederim hic bi zaman saygimda kusur etmedim.
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Oglunun beni dovmesine ragmen
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Esim bu surec icinde cekti gitti.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.

Ne yapmak istiyorsunuz ? Ana oğul sizi dovenlerin yanina gitmek mi istiyorsunuz?

Kisiliginize saygi duyup ailenizin yaninda oturmak mi istiyorsunuz?

Kolu yerine o sivri dilini tamir etsinler

Onun kolundan değil dilinden ameliyat olması lazım. İşiniz zor, 3 aylık karısına el kaldıran bi adamdan koca olmaz.

Niye kayinvalidenle ayni evde yasamayi kabul ettin?Insan kocasına sarilip tv seyredemicekse basbasa yemek yiyip cicim ayinin tadini cikaramayacaksa ve rahatca se.isemicekse ve o adam size bakamicaksa niye evlenir soyle bana?ccicim ayinda sarılarak güzel bir film seyredip evinde rahatca istedigini yapamiyon.istedigin kiyafetle dolasamiyon.misafir istemediginde kapiyi acmamazlik yapamiyon Evinin eşyasıni gönlüne göre dizemiyon. Niye aynı ev ???

Kayinvalidem 2 ay burda kaliyor belcikada yani 10 ay trde kaliyor
Esimde bosuna kira vermiyelim paramizi biriktirip ev alalim dedi.
Her sene tr giden kadin biz evlenince gitmedi
Ev alındıktan sonra evleneydiniz.
Şimdi yapacak tek iş boşanma davası açmak.
Neyi bekliyorsunuz ki?

Kaynanaya bak banyodan şampuanlı çıkıp gelecek ne varmış. ne şirret insanlar var
Kayınvaliden ameliyat olacaksa olsun bunu dert etmiyorsun inşallah
Hani gitsem mi diye ??
Eşin seni dövmüş. bunu kendine yaptırma

Eşin seni aramamış anladığım kadarıyla,
darp raporu al, eşin ve kvde den şikayetçi ol ..
Daha çocuğun yokken de kurtul ..
Bazı durumlarda ayrılmak en iyisi ..
Sadece sizin aranızda gelişen olaylar olsa, evet bekle düzelir belki derdim ama
kv sana saldırıyor ve eşin sadece çekip gidiyor ..
Bu tutum düzelmesi çok çok zor problemlerden .

Evlendigimden beri esimle hemen oturmadi evliligimiz cok kavgalar ettik bundan 2 hafta önce buyuk bi kavgamiz oldu esimin sorumluluklari yuzunden ve o gun bugundur allahima cok sukur ki esim cok duzelmisti cok iyi gidiyordu anlasiyorduk
Sohbet etmeyen adam sohbet ediyordu.
Benle ilgilenmeyen adam ilgileniyordu.
Kayinvalidem ise her kavgamizda ayrilmayalim diye elinden geleni yapiyordu ama son gunlerde hep surati asikti bana ve ogluna karsi.
Isden geliyorum yemek yapiyor oluyordu soleniyordu yemek bogazimdan gecmez oluyordu.
Cumartesi gunu yine isden gelip suratini azmis onca laf soluyor esimle tartistik esim o an cinnet gecirdi diyebilirim
Annesi banyodan bornazla cikip neler neler soledi esim o an evden cikti gitti

Sizi dövebilen bir insanın ameliyattan sonra yanına gidip hastanede bakmayı falan düşünmüyorsunuz değil mi ? Bu kararsızlığınızın sebebi bu olmamalı ?
Kaçın kurtarın kendinizi..
Ana oğul dövmesi nedir yahu , yazık..

Cok tsk ederim yorumlariniz icinn.
Haklisiniz ama su can acisi gecmiyor ya dayanamiyorum severek evlendik ne hayalerle evlendim.
Herseye razi oldum.
Konduramiyorum kendime bunlari.
Normalde anesi bazen laf soktugunda bile esim sen karima laf soleyemezsin anne diyen insan simdi neden bole yapti anlamiyorum

Eğer en ufak bile olsa bir darp iziniz varsa hemen gidin şikayette bulunun ve darp raporunuzu alın tutanak tutturun ve o raporu saklayın. Çünkü barışma ihtimaliniz yoksama eğer vakti zamanı geldiğinde hakkınızı savunabilmeniz için ve suçsuzluğunuzu kanıtlayabilmeniz için en büyük kanıtınız o tutanak ve rapor olacaktır.

Anne babanız destek oluyor mu size? Yoksa ne olursa olsun yuvanı bozma kızımcılardan mı?

O gelinine kalkan eli de digeri gibi olsun. Ben olsam eşim evden ciktiktan sonra onu döver de giderdim herhalde. Teki yaptigina pişman olurdu, öteki de evden çıktığına. Varsin onlar düşünsün affedip etmemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…