3 aylik evliyim baba evine döndüm

O cok iyi Eşiniz hala cinnet geçirmeye devam etmediğine gore nerede ? Hani ozuru? Hani yalvarmasi? Hani annem gidecek evine artik bizle kalmayacak diye akli basina gelmesi? Var mi boyle bir şey? Yazmadigina gore yok.. Demek ki pek de senin umursadgin kadar umursamiyor.

Su cinnet geçirme olayi da ne güzel bahane. Hepimiz cinnet geçirip birilerini dövüp öldürelim oh ne guzel. İnsanin içinde boyle pislikler olmasa istediği kadar cinnet gecirsin ceketini alip kapiyi carpip cikmak daha kolay esine/bir kadina vurmaktan... Ama karakter olmayınca vurmak daha iyi bir seçenek oluyor.o yüzden ccinnet bahanesine siginmayiniz

yurt dışında şiddet varsa kanunlar tamamen sizin yanınızda diye biliyorum ben ...sürüm sürüm süründürmek iki dudağınızın arasından çıkacak kelimelere bakar ama sizin canınız dayak istiyor besbelli.

Valla kv ni bilemem de eğer o eve dönersen yakın zamanda kırılan kolun bacağın kafan için sen de bi operasyon geçirebilirsin.

Cumartesi gunu oldu olay
Darp raporu alabilirim
Ama biyerimde herhangi gibi bisey yok gecerli olurmu gidip dovdu desem
Herhangi bir darp izi falan yoksa eşinden ve kayınvalidenden sana şiddet uyguladıklarını söyle ve şikayette bulun onları sorgulayacaklardır sonucunda ise sizin haklı olduğunuza dair bir tutanak vereceklerdir. Ama bence çok fazla zaman kaybetmeden bir an evvel şikayette bulunun.

Bana böylesi denk gelecekti var ya....( benimkiler melek şükürler olsun) Elimden kimse alamazdı onları ve ibreti alem olsun diye, bütün gelinler için burada anlatırdım. Yahu nasıl kendinizi dövdürürsünüz aklım almıyor. Biraz güçlü durun şu hayatta...Bir daha da gitmeyin o cehenneme...

gebersin..

Hala ne yapıyım diyorsun kayınvalide ameliyat olucak diyorsun ya olursa olsun napıcaksın seni döven insanlara mı koşacaksın Allah aşkına senin hemen boşanma davası açman gerekirken hala ikilemde gibisin o eve bi daha dönersen hiç bişey güzel olmuycak bunu bil

3 aylık bir evlilik.. şiddet.. Kayınvalide üzerinize saldırmış bide.
Canım kardeşim. Allah rızası için barışma. Lütfen.

Cumartesi gunu oldu olay
Darp raporu alabilirim
Ama biyerimde herhangi gibi bisey yok gecerli olurmu gidip dovdu desem

Darp olan yerler dısarıdan belli olmasa bile, raporda yer alıyor...ezikler ve catlakların dısarıdan gorunmemesı gıbı...
Devlet hastanesine giderseniz, devlet memurları ve saglık calısanlarının suçu ıhbar etme zorunlulugu vardır, bilginize....

gördüğün şiddet az mı geldi...
daha cicim aylarını yaşayamamışsınz
koca en son kayınvalide de şiddet göstermiş gidip dayak yeme sıklığını mı arttıracaksınız

lütfen gitmeyin

barışacakmış gibi bir havanız var ne desek boş sanki.şiddet görüyorsunuz iki taraflı hala cinnet bilmem ne diyorsunuz yapmayan allah aşkınıza evinize yabancı gelmek dayak yemekten daha mı hoş.o kocadan size hayır gelmez k.valdenize denicek söz daha bulamıyorum bırakın olsun ameliyatını size ne ona bakıpta o koluyla daha mı çok dövsün sizi aklınızı başınıza toplayın.

Sanırım arkadaş evi terkettiği için pişman. Baksanıza eşimle aram çok iyiydi yok cinnet geçirdi yok kv ameliyat olucak bilmem ne hala napıcam diye düşünüyor. Ailesi de arkasındaymış ama büyüdüğü ev yabancı geliyormuş vs (3 ayda nede çabuk yabancılamış kendi evini). Böyle dayak yiyip hala eşinin olumlu, haklı yönlerini ısrarla belirten insanalrı da anlamıyorum. Adam gibi adam olsa karısına el kaldırmaz geri kalan bütün iyi yönlerinin de canı cehenneme

bence kayınvalideden önce bir sorun daha var: oğlunun dayak atması.
3 gündür eşin arayıp sormadı mı?

bence kayınvalideden önce bir sorun daha var: oğlunun dayak atması.
3 gündür eşin arayıp sormadı mı?

Barisma gibi bi derdim yok arkadaslar severek evlendik sadece kendime yediremiyorum benim esimi bu hale getirende kayinvalidem benim esimin ozguveni yoksa annesi yuzunden
Kaynimi her zaman över durur o bolede o solede kayinbabamin sirketi vardi kaynimin ustune gecirdi kaynimin durumu iyi oyuzden
O esimle obur oglunu kiyasliyor esim beni disari cikarmak isteginde para sizi sokuyor diyor
Kaynim cikiyor onun parasi cok diyor
Esim msj atti sadece pazar gunu
Annemi babami bosver evine gel ben seni ezdirmem hatami kabul etmiyorum diyosanda orda kal aynen bunu yazdi
Cevap vermeyincede bu sana son msjim bosaniyoruz yazdi

Kayinvalidem 2 ay burda kaliyor belcikada yani 10 ay trde kaliyor
Esimde bosuna kira vermiyelim paramizi biriktirip ev alalim dedi.
Her sene tr giden kadin biz evlenince gitmedi
belçika gibi bi yerdee ( Tr den gelmemi$sin ailenin yanina dondugune gore ) polis yerine kocayin evine gitmeyi dusunmuyorsun herhalde
kaç gun olmus polis egeç kaldin bari mahkemeye git ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…