3 aylik evliyim baba evine döndüm

Yorumuna şimdi baktım da,güzelim Allah aşkına hala eşimi bu hale getiren kayınvalidem diyorsun.Kaynını niye getiremiyor.Çünkü dişi kime geçerseEvlenmiş barklanmış koskoca adam,anasının lafına bakmasın.Bir kaynana kötüyse,ona bu hakkı veren oğludur.Bırak kaynanı bir kenara.Adam seni dövüyor.Yhau dayak yemek ne.Millet hayvanlara eziyet edilmesin diye protestolar yapıyor.Onun seni dövme hakkını sen veriyorsun ona unutma.Adam sana hala hatanı kabul et diyor.Boşver.Böyle gel deyince gelecek,git deyince gidecek köle arıyor.Cinnet geçirdi ne demek.Namussuzluk mu yaptın,ahlaksızlık mı yaptın neyin cinneti.Bak ben senin yerinde olsam,biraz kendine saygın varsa,onurun varsa,ne kendime laf ettiririm ne dayak attırırım,ne kaynananın ameliyatıymış şuymuş buymuş zerre umrumda olmaz.Sürüm sürüm süründürürrüm.Bırak kalsın kendi başına da ben ne yaptım desin.Kalkmış totosu biraz yere insin.Sevgiymiş.Hangi sevgi.Sevgi bunu mu yaptırır.Kaynanan kimmiş ya.Ben seni ezdirmem diyor utanmadan.O kadının olduğu eve gidersen hata edersin.Kocan hatasını anlamaz iki lafına tav olursan hata edersin.

KONU SAHİBİ ALLAH AŞKINA BU KIZI DİNLEE :stop:

Merhaba
3 aylik evliyim
Kayinvalidemle birlikte yasiyorum
Cumartesi gunu kayinvalidem yuzunden esimle tartıştık
Sorunda son 3 haftadır kayinvalidemin bana durmadan surati asik olmazsi
Size yemin ederim hic bi zaman saygimda kusur etmedim.
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Oglunun beni dovmesine ragmen
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Esim bu surec icinde cekti gitti.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.
tabıkı gitmeyeceksın. işkence resmen birde dayak var işin ucunda. unutun gitsin.

kalıbımı basarım bu kız döner boşa yazılmış onlarca yorum :KK56: inşallah bir sonraki konun kayananam gözümü morarttı olmaz canım O omrum2012

Merhaba
3 aylik evliyim
Kayinvalidemle birlikte yasiyorum
Cumartesi gunu kayinvalidem yuzunden esimle tartıştık
Sorunda son 3 haftadır kayinvalidemin bana durmadan surati asik olmazsi
Size yemin ederim hic bi zaman saygimda kusur etmedim.
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Oglunun beni dovmesine ragmen
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Esim bu surec icinde cekti gitti.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.
git kayinvalidenin basinda refakatci olarak dur.. tovbe ya.. kardesim mecbur musun bu insanlara?

kalıbımı basarım bu kız döner boşa yazılmış onlarca yorum :KK56: inşallah bir sonraki konun kayananam gözümü morarttı olmaz canım O omrum2012

Yorumlariniz icin coook tsk ederim
Donermiyim bilmem esimi cok severek evlendim cok buyuk hayallerle umutlarla evlendim.
Gelin olur giderken annem inshallah benim kaderimi yasamasin demişti.
Esim beni o gun neden dovdu anlam veremiyorum
Esim bensiz yatamayan insan
Onceki gunlerde annesi ne zaman laf solese arkamda duran insan neden bole yapti anlamiyorum konduramiyorum
Inanirmisiniz cumartesinden beri agzima bi lokma alamadim yiyemiyorum
Esim kolay cocukluk gecirmemis esimi
Sadece para verip disarlarda o parayi yemis insan
Ailesi sevgi gostermemis onun bi evlat onun bi insan oldugunu hissetirmemisler
Benim sevgimde ona fazla geldi sanirim
Suan dusundugum tek sey nasil devam edebilirim
Nasil gecer icimdeki aci
Nasil kapanir bu yara
Evet o bana vurdu keske vurdu anda icimdeki butun sevgide bitseydi oyle olmuyor

Yorumlariniz icin coook tsk ederim
Donermiyim bilmem esimi cok severek evlendim cok buyuk hayallerle umutlarla evlendim.
Gelin olur giderken annem inshallah benim kaderimi yasamasin demişti.
Esim beni o gun neden dovdu anlam veremiyorum
Esim bensiz yatamayan insan
Onceki gunlerde annesi ne zaman laf solese arkamda duran insan neden bole yapti anlamiyorum konduramiyorum
Inanirmisiniz cumartesinden beri agzima bi lokma alamadim yiyemiyorum
Esim kolay cocukluk gecirmemis esimi
Sadece para verip disarlarda o parayi yemis insan
Ailesi sevgi gostermemis onun bi evlat onun bi insan oldugunu hissetirmemisler
Benim sevgimde ona fazla geldi sanirim
Suan dusundugum tek sey nasil devam edebilirim
Nasil gecer icimdeki aci
Nasil kapanir bu yara
Evet o bana vurdu keske vurdu anda icimdeki butun sevgide bitseydi oyle olmuyor

önemli olan vurmasıyla sevginin bitmesi değil aklınızı başınıza getirdimi sevgisiz büyüdüğü çok belli ancak böyle insanlar hırçın oluyorlar kusura bakmayın belki ağır konuşuyorum ama dışardan bir gözüm neticede hakkınızda hayırlı olanı diliyorum rabbimden..

canım hepsinden önemlisi senin huzurun ve mutluluğun, bunu öncelikle sağlayacak olansa eşin bunu unutma.
sen eşinle aranda ki sorunları çözmeden zaten o eve gitme bence.
konuşarak halledilir seyler var ama şiddet varsa sıkıntı tabii.
umarım herşey düzelir ama iyice düşün bu evlilik ve bir ömür....

X