Anne babanız destek oluyor mu size? Yoksa ne olursa olsun yuvanı bozma kızımcılardan mı?
Evet ailemle arkamda duruyor.
Ama dogup buyudum ev bana yabancı gibi geliyor 3 gundur ne gecem belli ne gunduzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne babanız destek oluyor mu size? Yoksa ne olursa olsun yuvanı bozma kızımcılardan mı?
O cok iyi Eşiniz hala cinnet geçirmeye devam etmediğine gore nerede ? Hani ozuru? Hani yalvarmasi? Hani annem gidecek evine artik bizle kalmayacak diye akli basina gelmesi? Var mi boyle bir şey? Yazmadigina gore yok.. Demek ki pek de senin umursadgin kadar umursamiyor.Evlendigimden beri esimle hemen oturmadi evliligimiz cok kavgalar ettik bundan 2 hafta önce buyuk bi kavgamiz oldu esimin sorumluluklari yuzunden ve o gun bugundur allahima cok sukur ki esim cok duzelmisti cok iyi gidiyordu anlasiyorduk
Sohbet etmeyen adam sohbet ediyordu.
Benle ilgilenmeyen adam ilgileniyordu.
Kayinvalidem ise her kavgamizda ayrilmayalim diye elinden geleni yapiyordu ama son gunlerde hep surati asikti bana ve ogluna karsi.
Isden geliyorum yemek yapiyor oluyordu soleniyordu yemek bogazimdan gecmez oluyordu.
Cumartesi gunu yine isden gelip suratini azmis onca laf soluyor esimle tartistik esim o an cinnet gecirdi diyebilirim
Annesi banyodan bornazla cikip neler neler soledi esim o an evden cikti gitti
Evet ailemle arkamda duruyor.
Ama dogup buyudum ev bana yabancı gibi geliyor 3 gundur ne gecem belli ne gunduzum
Ne istiyorsunuz? Darp raporu alacak mısınız?
Herhangi bir darp izi falan yoksa eşinden ve kayınvalidenden sana şiddet uyguladıklarını söyle ve şikayette bulun onları sorgulayacaklardır sonucunda ise sizin haklı olduğunuza dair bir tutanak vereceklerdir. Ama bence çok fazla zaman kaybetmeden bir an evvel şikayette bulunun.Cumartesi gunu oldu olay
Darp raporu alabilirim
Ama biyerimde herhangi gibi bisey yok gecerli olurmu gidip dovdu desem
Merhaba
3 aylik evliyim
Kayinvalidemle birlikte yasiyorum
Cumartesi gunu kayinvalidem yuzunden esimle tartıştık
Sorunda son 3 haftadır kayinvalidemin bana durmadan surati asik olmazsi
Size yemin ederim hic bi zaman saygimda kusur etmedim.
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Oglunun beni dovmesine ragmen
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Esim bu surec icinde cekti gitti.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.
Merhaba
3 aylik evliyim
Neyse cumartesi aksami esimle kavga ederken odaya dustan sampuanli halde cikip kayinvalidem üstüme saldirdi
Bana agzi alinmayacak kelimeler soledi. En kotusu ise babamla annem ayri benim annasina bak kizini al demisler bosuna dememisler dedi.
Ben valizimi yapip ailemin evine gittim gece 11de bana giderken hepsini baba evinden mi getirdin dıye de son kez bagirdi kayinvalidem.
3 gundur ailemin evindeyim dayanamiyorum cok gucume gidiyor napicam bilmiyorum bugunde kayinvalidem kolundan ameliyat oluyor ben napicam nolur soleyin.
Cumartesi gunu oldu olay
Darp raporu alabilirim
Ama biyerimde herhangi gibi bisey yok gecerli olurmu gidip dovdu desem
Merhaba
3 aylik evliyim
bence kayınvalideden önce bir sorun daha var: oğlunun dayak atması.
3 gündür eşin arayıp sormadı mı?
belçika gibi bi yerdee ( Tr den gelmemi$sin ailenin yanina dondugune gore ) polis yerine kocayin evine gitmeyi dusunmuyorsun herhaldeKayinvalidem 2 ay burda kaliyor belcikada yani 10 ay trde kaliyor
Esimde bosuna kira vermiyelim paramizi biriktirip ev alalim dedi.
Her sene tr giden kadin biz evlenince gitmedi