Yorumuna şimdi baktım da,güzelim Allah aşkına hala eşimi bu hale getiren kayınvalidem diyorsun.Kaynını niye getiremiyor.Çünkü dişi kime geçerseEvlenmiş barklanmış koskoca adam,anasının lafına bakmasın.Bir kaynana kötüyse,ona bu hakkı veren oğludur.Bırak kaynanı bir kenara.Adam seni dövüyor.Yhau dayak yemek ne.Millet hayvanlara eziyet edilmesin diye protestolar yapıyor.Onun seni dövme hakkını sen veriyorsun ona unutma.Adam sana hala hatanı kabul et diyor.Boşver.Böyle gel deyince gelecek,git deyince gidecek köle arıyor.Cinnet geçirdi ne demek.Namussuzluk mu yaptın,ahlaksızlık mı yaptın neyin cinneti.Bak ben senin yerinde olsam,biraz kendine saygın varsa,onurun varsa,ne kendime laf ettiririm ne dayak attırırım,ne kaynananın ameliyatıymış şuymuş buymuş zerre umrumda olmaz.Sürüm sürüm süründürürrüm.Bırak kalsın kendi başına da ben ne yaptım desin.Kalkmış totosu biraz yere insin.Sevgiymiş.Hangi sevgi.Sevgi bunu mu yaptırır.Kaynanan kimmiş ya.Ben seni ezdirmem diyor utanmadan.O kadının olduğu eve gidersen hata edersin.Kocan hatasını anlamaz iki lafına tav olursan hata edersin.