3 aylik evliyim baba evine döndüm

KONU SAHİBİ ALLAH AŞKINA BU KIZI DİNLEE

tabıkı gitmeyeceksın. işkence resmen birde dayak var işin ucunda. unutun gitsin.

kalıbımı basarım bu kız döner boşa yazılmış onlarca yorum inşallah bir sonraki konun kayananam gözümü morarttı olmaz canım O omrum2012

git kayinvalidenin basinda refakatci olarak dur.. tovbe ya.. kardesim mecbur musun bu insanlara?

kalıbımı basarım bu kız döner boşa yazılmış onlarca yorum inşallah bir sonraki konun kayananam gözümü morarttı olmaz canım O omrum2012

Yorumlariniz icin coook tsk ederim
Donermiyim bilmem esimi cok severek evlendim cok buyuk hayallerle umutlarla evlendim.
Gelin olur giderken annem inshallah benim kaderimi yasamasin demişti.
Esim beni o gun neden dovdu anlam veremiyorum
Esim bensiz yatamayan insan
Onceki gunlerde annesi ne zaman laf solese arkamda duran insan neden bole yapti anlamiyorum konduramiyorum
Inanirmisiniz cumartesinden beri agzima bi lokma alamadim yiyemiyorum
Esim kolay cocukluk gecirmemis esimi
Sadece para verip disarlarda o parayi yemis insan
Ailesi sevgi gostermemis onun bi evlat onun bi insan oldugunu hissetirmemisler
Benim sevgimde ona fazla geldi sanirim
Suan dusundugum tek sey nasil devam edebilirim
Nasil gecer icimdeki aci
Nasil kapanir bu yara
Evet o bana vurdu keske vurdu anda icimdeki butun sevgide bitseydi oyle olmuyor

önemli olan vurmasıyla sevginin bitmesi değil aklınızı başınıza getirdimi sevgisiz büyüdüğü çok belli ancak böyle insanlar hırçın oluyorlar kusura bakmayın belki ağır konuşuyorum ama dışardan bir gözüm neticede hakkınızda hayırlı olanı diliyorum rabbimden..

canım hepsinden önemlisi senin huzurun ve mutluluğun, bunu öncelikle sağlayacak olansa eşin bunu unutma.
sen eşinle aranda ki sorunları çözmeden zaten o eve gitme bence.
konuşarak halledilir seyler var ama şiddet varsa sıkıntı tabii.
umarım herşey düzelir ama iyice düşün bu evlilik ve bir ömür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…