3 aylık evlilik bitmeli mi?

peki sizin aileniz onun şuan çalışmadığını bilmiyorlarmı
sakın işinizi bırakmayın
yazık olmuş kendi işyerinize kapattığınıza
adam olsaydı taş üstüne taş koyar gecesini gündüzüne katar işine sahip çıkardı
böyle bir adamla ömür geçmez
hemen çocuk yapmayın

Benim ailem biliyor onun ailesi bilmiyor

Muhtemelen boşanmazsınız.
Aman çocuk yapmayın da ne yaparsanız yapın bu kadar diyeyim.

Sakin işinizi bırakmayın çok pişman olursunuz. Konyaya gittiğinizde alisabilecekmisiniz yeni çevre küçük şehir üstüne maddi sıkıntılar eşinin bi ise girip çalışacağı bile muamma birde üstüne eşinin ailesi her türlü zor olacak..

J

Son düzenleme:
Yazikki o amcaya o anneye.adami almissin besliyorsun birde gariban anacigin cocuguna bakacak evine bile cok gelemeyecek.neden kocisin izin vermez.sen dinle anacim kocisini al git konyaya.sonra goreceksin anyayi konyayi.

benim için sıkıntı değilki ben aile bilincinde bi insanım evden işe işten eve yine aynı sistem devam ederim ama o çok düşündürüuor beni bu 3-4 ayda bir işe girip çalışabilir mi büro ya devam etmediyse bile başka bir yerde çalışırdı yada benim çalıştığım yerde ekip arkadaşımdan biri ayrıldı onu da önerdim ona da yok diyor onun mesleği muhasebe ama konyaya gittiğimizde hasarlı araç alım satım işi yapacakmış evlenmeden öncede ek iş olarak yapıyordu ama şimdi bekar değilki herşeyin en başta kötüsünü düşünmeliyiz diye düşünüyorum diyorum nasıl geçineceğiz 2-3 ay öyle yapsan bazen araç satılmıyor bazen zararına bazen karına satılıyor ama şimdi satılmazsa zararına satılırsa kirayı masrafları nasıl ödeyeceğiz diyorum en azından birikmişler var biraz daha biriktirelim oraya giderkende masrafımız olacak onları tamamlayıp oradan bir ev alıp gidelim diyorum ki bence mantıklı en azından kira derdi olmaz. çok mu yanlışım mantıksız mıyım anlamıyorum geleceğimizi yuvamız için düşünmeliyiz bir şekilde sabır etmeliyiz. 1-2 yıl gibi kısa bir süre en azından. benim ailemde istanbulda değil onun aileside onu bu kadar sıkan ne acaba beni çok sevdiğini biliyorum ama düşüncelerime önem vermemesini anlamıyorum. ona her şey güllük gülüstanlık çünkü hiç ev geçindirmemiş ve geçinebileceğimizi düşünüyor ama benim düşüncem bu kadar cesurca değil çünkü burada hiç çalışmadı ki ve hiç bir şey yapmadı geldiği 1-2 hafta ofise gitti bir kaç iş yaptı yine de tam maaş ödendi. sonra kapatalım çok düzensiz dedi ikna etmeye çalıştım olmadı tamam dedim başka bir smmm ye devrettim. bir iş bulduk tanıdık büyük bir şrket mesafesi uzak dedi gitmedi. evin yakınlarında bi başvuru yaptığımız yere görüşmeye gitti orası olmaz dedi. beni korkutan orada da çalışmaması. ben evlenmeden önce 4 yıldır istanbulda yaşıyordum tek başıma evide geçindiriyordum bazen aç kaldığım bile oldu çünkü bazen sadece masraflara gidiyor aldığın maaş(özellikle kış mevsiminde) maaşım bu yıl bu kadar yüksek oldu belgemi alınca. terfi gibi bişi oldu. biraz daha yüksek maaşla çalışayım birikimimi yapayım diyorum.

adamın Konya'da bekleyeni falan var herhalde senin ocağını kurutmaya kararlı.yeteri kadar büyük bir taviz vermişsin zaten onun yaptığı dönekliğe, asla yapma çok pişman olursun.koy tavrını kapattır konuyu.

Ailesi orada yani erkek kardeşi ablası evli kayınvalidem biz nişanlı iken vefat etti. babası ve bekar erkek kardeşi beraber yaşıyor. ama onun için istediğini düşünmüyorum. belkide onun için iyi gelin bendim çünkü. oraya her gittiğimizde temizliğini yemeğini ütülerini herşeylerini yapardım. bunuda allah rızası için içim elvermediği için yapardım. onun tek istediği muhasebe mesleğini sevmiyor yapmak istemiyor hasarlı araç alıp sanayide aracı yaptırıp satmak oradan gelecek kar ile 2-3 ay evi geçindirecek sonra düzenli işe girecekmiş. ama araba işi herzaman kar yapacak diye bi kaide yokki bazen zararına bazen başabaş satış yapılıyor bazen 4-5 ay duruyor araba satılmıyor ama ben bunu anlatamıyorum. tamam gidelim ama önümüzü görüp gidelim neden anlatamıyorum. mantıksız mıyım yanlış mıyım tamam sevmesin istanbulu ama evi için yuvası için evliliği geleceği için 1-2 yıl sabredemez mi insan bunu anlamıyorum

Eşiniz çok bencil.
Hem sorumluluk alamayıp işyerinizi kapatmış, hem de hiç yaşantınızı düşünmeden sıfırdan başlayalım diyor. Taviz vermeyin bence

Hazır açılmış bir iş yerini kapattıran, Cekmiş, cakmışlarla plan yapan adama güvenipte kurulu düzeninizi bozmayın.
Oturduğu yerden, yorulmadan kolay para kazanma derdindeki tiplerden.
Oldu da ona uyup Konya'ya gittiniz, Başınıza gelecekleri tahmin etmek zor değil. Siz çalışacaksınız, o gezip tozacak evde oturacak, sizin sırtınızdan geçinecek. Üstüne üstlük babasının kardeşinin işlerini dw yaptırır.

Kesinlikle kabul etmeyin. Ben de İstanbul’daki iyi maaşı ve kariyeri bırakıp gittim. Ama çok pişmanım. Anadolu’da o maaşın yarısını bile alamayabilirsiniz. İstanbul pahalı yalanlarına da inanmayın. Sadece pazar alışverişleriniz daha ucuz olabilir. Biraz da kira. Onun dışındaki kıyafet, market, yakıt aynı para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…