hadi bakalim, bekliyoruz seni deKızlar bende geliyorum inş acayip gaza geldim.69 kiloyum 10 kilo vermem lazım.yarın başlıyorum.
internette arastir. geri kalan kisimda ben yardimci olurum:)ayrntıları nerden öğreneceğim
Selam canım.bu diyetteki puan hesabı ayça kayanın diyeti gibi.beğendim.ben de dahil olmak istiyorum. Çünkü et ve süt ürünlerini çok seviyorum. Bugün kendime bir şeyler almak zorunda kaldım.kabinde kan ter içinde kaldım.sırf bunu yaşamamak için uzun zamandır kendime bir şey almıyordum.bugünkü beni kendime getirdi.biraz daha araştırayım. Ptesi baslayayım diyorum.internette arastir. geri kalan kisimda ben yardimci olurum:)
tavuk,et ,balik,yumurta falan hepsi sifir puan. istedigin kadar yiyosun zaten. corbalardan da var sifir puanlik seyler. bi suru sifirpuanlik, doyurucu seyler varbenim anlamadıgım bu diyette nasıl aç kalmıyorsunuz sürekli yemek yenmiyor 50 puanı gecmemek için 1 ögün yemek gibi bişey bu yada ben anlayamadım
hadi bakalim bekliyoruzSelam canım.bu diyetteki puan hesabı ayça kayanın diyeti gibi.beğendim.ben de dahil olmak istiyorum. Çünkü et ve süt ürünlerini çok seviyorum. Bugün kendime bir şeyler almak zorunda kaldım.kabinde kan ter içinde kaldım.sırf bunu yaşamamak için uzun zamandır kendime bir şey almıyordum.bugünkü beni kendime getirdi.biraz daha araştırayım. Ptesi baslayayım diyorum.
evet derisini cikarmadan da istediginiz kadar yiyebilirsiniz.tatlandirici sifir puan,istediginiz kadar kullanabilirsiniz.kolay gelsinnBen bu diyete pazar günü başladım. Yaklaşık 2 aydır diyetteyim, 9 kilo verdim ve sonra durdu kilo vermem. Neredeyse bir aydır hiç kilo veremiyordum. Bu diyete başlayınca 600 gr verebildim çok şükür.
Benim sormak istediğim bir kaç şey var puanı 0 olanlardan istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz? Mesela oturup bir kilo tavuk yiyebilir miyiz? Ben tavuk kanat çok severim derisini çıkarmak gerekir mi yerken? Bir de tatlandırıcının puanı kaç acaba rahatça kullanabilir miyiz? Ben Çayı kahveyi şekersiz içiyorum ama Nescafé sütsüz ve şekersiz içemiyorum.
Benim bu diyete başlangıç kilom 79,8 idi bu sabah 79,2 olmuştum. Yarın sabah tartılınca yazarım. Herkese iyi diyetler yaz gelmeden forma girelim hep beraber.
canım kalorisi düşüyor ama karbonhidrat değeride düşüyormu onu bilmiyorum.onu bilen arkadaşlar lütfen cevaplasın.Ekmegi her zaman kızartmak mı gerekiyor canım, daha çok yemek için yani gram azalıyor mu?