Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi versem cidden artık yemicem usandım lanet gelsin tatlısına da yemeğine de dolapta otuzsekiz otuzaltı beden kıyafetler ben olmuşum kırkiki beden seksenbeş kilo yani bu kiloda spor da yapamıyorum ağır resmen vücudum sinir olup bırakıyorum, yani bu denli psikolojim bozulacağına bi şey yemem daha iyio zaman isveci bitir buna basla. ben isvecte verdiklerimi geri almistim :s
Sl benden de o kadar gardrop dolu ben sadece 2 takim giysiyle idare ediyorum.bi zayiflayayim bi daha bebek de dusu.mutorum zaten, asla bu cektigin sikintilari cekmeyecegim.canim sokaga cikmak istemiyor ya giyecek bisey bulamadigimdan.Ben bi versem cidden artık yemicem usandım lanet gelsin tatlısına da yemeğine de dolapta otuzsekiz otuzaltı beden kıyafetler ben olmuşum kırkiki beden seksenbeş kilo yani bu kiloda spor da yapamıyorum ağır resmen vücudum sinir olup bırakıyorum, yani bu denli psikolojim bozulacağına bi şey yemem daha iyi
Canim belki benim gibi mayaya karsi intoleransin vardir, ben hic yemesem bile bi tabak yogurt tiyetim odem yapiyor vucut tarti artiyor, yarin da bir bakarsin gene ayniysa istersen mayali gidalari bi gun kes, hemen farki gorurusun zaten, bir de hakkatten aksam yemek yemek leptin hormonunu calismasina engel oluyor, saat 8den sonra yememek gerek ona da dikkat etmeni oneririm.ama demorilize olmak yok, birbirimizi birakmayacagiz kilo verene kadar bu sefer bu isin pesini birakmak yok.bi spor programi arastirdim 2 hafta deneyecegim 20 dakikalik bisey eger kilo verimini arttirirsa paylasirim, gunde 20 dk spora ayirabiliriz benim gibi 2 cocuklu da olunsa... yeterki su ilk 5 kiloyu atalim, motivasyonumuz artacak daha siki sarilacagiz bu ise.günaydın herkese ben bugün artı gördüm 69 la uyandım.sanırım bişeyleri yanlış yaptım yada dünkü 1.2 gr beni şımarttı.
sabah
2 ceviz 0.8
kahvaltı
10 zeytin 3.3
1 ekmek 7
2 yumurta 0.7
peynir 0
ara
4 ceviz 1.6
2 erik 5.6
çikolata 3.8
akşam
tavuk çıtır 0
2 ayran 10
ara
20 gr ceviz 2.1
kayısı 3.5
2 erik 5.6
10 gr leblebi 3.8
100 gr kaşar 1
jambon 0.5
3 kaşık yoğurt 3
toplam 52.3
İNŞALLAH ARKADAŞIM .yarına gidiceko oynayan , vucutdaki su orani. merak etme. yarina farki gorursun :)
Canim belki benim gibi mayaya karsi intoleransin vardir, ben hic yemesem bile bi tabak yogurt tiyetim odem yapiyor vucut tarti artiyor, yarin da bir bakarsin gene ayniysa istersen mayali gidalari bi gun kes, hemen farki gorurusun zaten, bir de hakkatten aksam yemek yemek leptin hormonunu calismasina engel oluyor, saat 8den sonra yememek gerek ona da dikkat etmeni oneririm.ama demorilize olmak yok, birbirimizi birakmayacagiz kilo verene kadar bu sefer bu isin pesini birakmak yok.bi spor programi arastirdim 2 hafta deneyecegim 20 dakikalik bisey eger kilo verimini arttirirsa paylasirim, gunde 20 dk spora ayirabiliriz benim gibi 2 cocuklu da olunsa... yeterki su ilk 5 kiloyu atalim, motivasyonumuz artacak daha siki sarilacagiz bu ise.[/rıQUOTE]
aa olabilirmi canım hiç aklma gelmemişti.tartı oynayınca insana büyük moral oluyor.işte oluyor başarıyorum diyorsun.tamam moral bozmak yok birbirimize destek olucaz.haklısın ilk gün 8.30 yedim bidaha yemedim ama dün gece saat 12 ye kadar aza azar tıkındım.
ben ki çılgınlar gibi alışveriş yapardım yanımdakiler yorgunluktan dayanamazdı benle bir alışverişe çıkan bir daha çıkmazdı gecen gün kaç avm gezdim tüm gün aldığım tek şey kozmetik girip de kabine bir etek bir şey deneyesim gelmiyor o kadar sağlıksız hisler ki bunlar birden zayıflamak daha sağlıksız olamazSl benden de o kadar gardrop dolu ben sadece 2 takim giysiyle idare ediyorum.bi zayiflayayim bi daha bebek de dusu.mutorum zaten, asla bu cektigin sikintilari cekmeyecegim.canim sokaga cikmak istemiyor ya giyecek bisey bulamadigimdan.
Kesinlikle katiliyorum.annem yanimda simdi bulgur pilavi yapmis,yemiyorum bi suru laf ediyor, sagliksiz besleniyorum diye.yahu sabahtan beri 2 yumurta tavuk salata 50 badem yedim.nesi sagliksiz.sanki sirtinda 25 kilo fazlayla yasamak omiriligin diz kapaklarin icon cok saglikli, kisin zaten sebzeyi az yiyoruz yaz gibi degil, insan 2 ay patates yemezse ölür mu, asil seker vücudumuzu mahvediyor, aylardir bu kadar dinc hissetmemistim kendimi.ben ki çılgınlar gibi alışveriş yapardım yanımdakiler yorgunluktan dayanamazdı benle bir alışverişe çıkan bir daha çıkmazdı gecen gün kaç avm gezdim tüm gün aldığım tek şey kozmetik girip de kabine bir etek bir şey deneyesim gelmiyor o kadar sağlıksız hisler ki bunlar birden zayıflamak daha sağlıksız olamaz
kb diyeti deneyimlerimizin 2123 cu sayfasinda var. ordan baka bilirsiniz iste. siskoydum :)Önceki halinizi bulamadım ilk sayfada
tesekkur ederim. sadece 3 ay yetiyor bunun icin. sonrasi zaten keyifli alisverisler, keyifli yemekler. hepsine devamTebrik ederim vallahi azmin zafere şu değişimi bir görsem uyanıp
Ekmegi her zaman kızartmak mı gerekiyor canım, daha çok yemek için yani gram azalıyor mu?evet canımaynı durumdayız şu sistemi bi türlü tersine çeviremedim.sabah yiyemiyorum ama 4 ten sonra çılgına dönüyorum.ekmek konusunda ben ekmeği fırına koyuyorum.25 grlık ekmek 10-15 gr ma düşüyor.üsütnede lihgt kalper sürüp yavaş yavaş yiyorum.hemen bitimiyorumki tekrar canım istemesin.
ben kuruyemişi özellkle cevizi çok seviyorum hem tok tutuyor hem kb düşük şimdi akşamları 25 kb kadar atıştırmalıklar yapıcam gündüzde 25 civarı beslenirsem inşallah olur bu iş
en fazla 5 kilo almisligim vardir. bazen 5kilo arasi gelip gidiyor. esas olan tartiya her gun bakmak. cunku ben gercekten kilo aldiran seyleri manyak gibi yiyen biriyim. pastalar,borekler falan. meyve , sebze hic sevmem. o yuzden bazen bakiyorum 5 kilo almisim. bu diyeti yapiyorum 1 hafta falan. en fazla2 hafta.eskisi kadar hizli vermsem de 2 haftada kurtuluyorumay ben gördüm bayıldım nasıl bi değişim yaaa 2013 ten beri hiç almadınız mı kilo?