Simitin değerine baktım ebrudan 25 birim yazıyor bir tam simit.3 farklı siteden çıktı aldım.2sinde aynı yazıyordu.diğerinde bir şey yoktu.:/o bahsettiğin karışımlarda paketlerde oluyo genellikle.paketlerin üzerinde değeleri var canım.
simitin gramajına bakılarak da yorum yapılabilir,neticede aynı gram unda ne kadar karbonhidrat varsa, onda da o kadar olabilir, susam faktörü de var tabi ama.Simitin değerine baktım ebrudan 25 birim yazıyor bir tam simit.3 farklı siteden çıktı aldım.2sinde aynı yazıyordu.diğerinde bir şey yoktu.:/
Kizlar cok azimli gordum bizi,sayfa da baya kalabaliklasti, bu isin sonunu getirelim insallah.ben ilk 2 gun 1.5kg vermistim sonra pazar gunu misafirim vardi,kek ve makarna yedim,700 gr ini aldim.4 gun gecti bende 100 gram eksilmedi yaaa, neden boyle olduuuuu
kizlar sporumu yaptim 1 saat yürüyüş yaptim .45 dakikada eliptik yapip eve geldim ..bugun 50 puanla kapattım gunu...inşallah gidet bu kilolar...
ablanız geldi açılınn
canim boy 1.62 ..fıstıkımmm boyun kaç boyunnnn
Valentinacım çok tatlısın.yaşım 18 değil tabi.38 yaşındayım:))
Of yaaasimitin gramajına bakılarak da yorum yapılabilir,neticede aynı gram unda ne kadar karbonhidrat varsa, onda da o kadar olabilir, susam faktörü de var tabi ama.
bir simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer denir, 4 dilim ekmek de 52 kb var diyor diyetkolik, + susam işte
spor cook yapiyorum bu yuzden hic 73.500 gostermiyorum gorenler 69 falan fiyor hic 70 lir rakam demiyorlar ...ama bi turlu kilo veremiyorum tum tahlilerim yapildi hepsi normal cikti anlamadim insallah bu diyet sayesinde verecegiz kilolari...süpersin. spor yapan biri de var ya aramızda belki bizi de tetiklersin spor için.
Sende çok iyi vermişsin canım bu akşam iskender yedik pideden azıcık tırtıkladım ama 1 külaf dondurma yedim 50 geçmişimdir şimdi eliptik bisiklet yapıyorum pişman oldumharikasın, ilk gün bende 1.1 kg vermiş -2,5 da gördüm ama pazar misafire uydum, şimdi73,3 te takılı kaldım, sen sakın şeytana uyma emi
1 saat yürüyüş ve 45 dk eliptik mi bende eliptik yapıyorum şuan 45 dk yapacak ama bisiklet beni baya yoruyorkizlar sporumu yaptim 1 saat yürüyüş yaptim .45 dakikada eliptik yapip eve geldim ..bugun 50 puanla kapattım gunu...inşallah gidet bu kilolar...
Bende hep Leslie yapmak istiyorum ama fırsatım olmadıKızlar bu arada ben leslie yapıyorum..
Valla çok keyifli. Insanı perişan etmeden spor yaptırtıyor.tavsiye ederim canım.Bende hep Leslie yapmak istiyorum ama fırsatım olmadı
Link var mı canım atarsan sevinirimValla çok keyifli. Insanı perişan etmeden spor yaptırtıyor.tavsiye ederim canım.
SüperrrKızlar bende 40 dakikaa yürüyüş yaptım 300 adette ip atladım ama çok yoruldum. Karbomhidrattaan aldığım puanı bende 50 ye tamamladım bugün. bakalım yarına neler farketcek