hosbulduk canim.tuvalet sıkintisi yasiyorum malesef 4 gun oldu her turlu cayda ictim gecmedihoşgeldiniz 400gr neden geri geldi dikkat etmediniz mi?
Kayısı yedin mi?hosbulduk canim.tuvalet sıkintisi yasiyorum malesef 4 gun oldu her turlu cayda ictim gecmedi
bana kayısılı form çayı ve ılık limonlu su fayda etmedi.
bu sabah 1 yemek kaşığı z.yağı içtim. o benim kabızlığıma çare oldu. dene istersen.
bugün buldum yeşil kahveyi. yaptım ama duruyor fincanda. yarısını anca içtim. kötü gerçekten tadı. midem
yarin sabah deniycem canim cok sagol
bu sabah yedim ilik suda ictim ustune ama malesef ise yaramadiKayısı yedin mi?
Ogutulmus keten tohumu ????bu sabah yedim ilik suda ictim ustune ama malesef ise yaramadi
onu denemedim canim.dun aci cehre cayi aldim.yarinda keten tohumu alirim İnsaallahOgutulmus keten tohumu ????
Yeşilçay iç canım soğuk süt içhosbulduk canim.tuvalet sıkintisi yasiyorum malesef 4 gun oldu her turlu cayda ictim gecmedi
Afiyet olsun canım 40 puan süpermiş yanlız havucun pişmişi sağlıklı değil diye biliyorum canımAkşam 2 tabak havuçlu (1 orta boy havuç koydum ama tabi bütün havucu ben yemedim) karnabahar yemeği yedim.napim doymadım.12 birim.havuçtan dolayı 15 birim olsun.
2-3yemek kaşıgı yoğurt yedim.olsun 1 birim.
akşam yemegi 15 birim.
toplamda 39 birim.hadi onu da 40 a yuvarlayayım.
Sağol canım. :))Afiyet olsun canım 40 puan süpermiş yanlız havucun pişmişi sağlıklı değil diye biliyorum canım
canım ben de biraz baktım, pek bizlik bişey değil gibimotive olalim
Adsız dedi ki...
0 Karbonhidrat diyetinin yanında İnsanty Workout yaptım. 1 Haftasının sonunda biraz halsiz kalsam da 7 günde 7 kg verdim.
bakalim bu İnsanty Workout nedir
Canım yaş 26 hedef kilom şimdilik 65. Şuanki kilom 69.5kızlaar yaş ve hedef kilo bekliyorum sizden
Zeyascim , bende katiliyorum buradan destek veririz ..zeyas .!.:Canım yaş 26 hedef kilom şimdilik 65. Şuanki kilom 69.5Benide listeye eklersen sevinirim. boy 163