- 2 Aralık 2011
- 802
- 595
ay evet. o neymis ya. hayatta yapamam.sadece kb diyeti ile de verilir o kilocanım ben de biraz baktım, pek bizlik bişey değil gibi
https://eksisozluk.com/insanity--39762?p=5
jillian mı yapsak acabana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet. o neymis ya. hayatta yapamam.sadece kb diyeti ile de verilir o kilocanım ben de biraz baktım, pek bizlik bişey değil gibi
https://eksisozluk.com/insanity--39762?p=5
jillian mı yapsak acabana
Aramıza Hoşgeldin canım listeye biz arzu akın Bloğu karbonhidrat diyeti diye yaz orada ki ilk sayfada Değerler var bulamadıklarımızı diyetkolik den Bakıyoruz canım takıldıklarını sen sor bilen arkadaşlar cevaplar ama mutfak tartısı Şartkizlar kesinlikle yarin bende baslamak istiyorum ama kac gr puan hesaplamayi nereden bakacam..bulamadim yardımcı olurmusunuz
Hadi yaaa haberim yoktu valla bende çok güldüm buna valla )Ecrin senin yazdığın mesajların altına bugün internetten bakındığım mutfak tartıları geliyor reklam olarak :)
al al al diyorsun yani sinbonun 25 tl ye var. alayım bari
Tarif çok hoş denemek laxom )bana kayısılı form çayı ve ılık limonlu su fayda etmedi.
bu sabah 1 yemek kaşığı z.yağı içtim. o benim kabızlığıma çare oldu. dene istersen.
bugün buldum yeşil kahveyi. yaptım ama duruyor fincanda. yarısını anca içtim. kötü gerçekten tadı. midem bulandı.
çıtır karnabahar topları diye bişey var diyetkolikte 25 puan.
kızartma yerine haşlayıp, üzerine kıyma kavurup, az sarımsaklı yoğurtla yenilebilir. yalancı mantı gibi oluyor.
7 gün 0 karbonhidrat mı almış bide spor ve 7 kilo iyiymişmotive olalim
Adsız dedi ki...
0 Karbonhidrat diyetinin yanında İnsanty Workout yaptım. 1 Haftasının sonunda biraz halsiz kalsam da 7 günde 7 kg verdim.
bakalim bu İnsanty Workout nedir
Evet cumartesi kesin aliyorum..bulamazsam netten alirimecrin87 .!.:Aramıza Hoşgeldin canım listeye biz arzu akın Bloğu karbonhidrat diyeti diye yaz orada ki ilk sayfada Değerler var bulamadıklarımızı diyetkolik den Bakıyoruz canım takıldıklarını sen sor bilen arkadaşlar cevaplar ama mutfak tartısı Şart
ekledim canımCanım yaş 26 hedef kilom şimdilik 65. Şuanki kilom 69.5Benide listeye eklersen sevinirim. boy 163
boy kaç canımCanım yaş 26 hedef kilom şimdilik 65. Şuanki kilom 69.5Benide listeye eklersen sevinirim. boy 163
yaşınız kaç hanfendiAkşam 2 tabak havuçlu (1 orta boy havuç koydum ama tabi bütün havucu ben yemedim) karnabahar yemeği yedim.napim doymadım.12 birim.havuçtan dolayı 15 birim olsun.
2-3yemek kaşıgı yoğurt yedim.olsun 1 birim.
akşam yemegi 15 birim.
toplamda 39 birim.hadi onu da 40 a yuvarlayayım.
yaşınız kaç hanfendihoşgeldin Sevemed. ben ebruakin diye google a yazınca çıkan blogdaki listeyi çıktı aldım. ordan bakıyorum.
hedef kilonla boyunu rica ediyorum canımhoşgeldin Ayse_k, liste için hemen sende bildirim yap bence, başlangıc bilgilerini yani.
yaş da olsun bence de; genç ve yaşlılarımız kimlermiş görelim istatistikleri doğrulamış oluruz. hangi yaştan sonra kilo vermek zorlaşıyor onu görmüş oluruz
cnm benim hedef kilom :65 eline sağlık tablo için
.
Listeyi güncelleripin zaman tekrar paylaş canımhedef kilonla boyunu rica ediyorum canım
Bende alacağım inşEvet cumartesi kesin aliyorum..bulamazsam netten alirim
boyum 163 eklediğin için teşekkürler...boy kaç canım
sagol canim deniycem mutlakakabizlik ceken arkadasim,ben hayatim boyunca hep bu dertle savastim
dogum yaptiktan sonra sut olsun diye kuru inciri ve gun kurusu kayisiyi ortadan bolup suya atip komposto yapiyordum seker koymadan(zaten cok tatli oluyor)
normal dogum yaptim,dikislerim oldugu icin wcye cikmak iskence gibi geliyordu..ama bunu icmeye baslayinca bagirsaklarim muthis guzel calismaya basladi.. birde isirgan otu cayida etkili.. denemeni tavsiye ederim.