Aramıza hışgeldin canım ne güZel ilk günün ve çok rahat geçirmişsin tebrikler kaç kilosun ve hedefin ne canımBen bugün aranıza katıldım,reaktif hipoglisemim olduğu için 50 kb altı bana uymuyor tatlı krizim başlıyor.Bugün 50 kb ile rahat bir gün geçirdim tabii 2 litre su,3 fincan Yeşilçam ve 45 dk sporla
Bende bu kürü denemek istiyorum belki bu akşam başlarım bendeKızlar birde pul biberli limonlu yogurt yapicam yarından itibarenn
Waw canım 45 dk iyi yürümüşsün bende şuan eliptik yapıyorum 40 dk oldu 45 tamamlayacağım inşİyi akşamlar kızlar spor yaptım 45 dk yürüme ve 15 dk aletlerle calistimm
Cay içerim birşey hemen artik
Teşekkürler Ecrin ben sabah 67.6 ile başladım hedefim 62 bakalım başarabilecek miyim..Aslında bir şekilde veriyoruz da korumak daha zor geliyor bana...Karbonhidrat diyetinde koruma 70 -75 arası beslenerek oluyormuş,inşaallah bu sefer başarırımAramıza hışgeldin canım ne güZel ilk günün ve çok rahat geçirmişsin tebrikler kaç kilosun ve hedefin ne canım
inş hepimiz başarırız canımTeşekkürler Ecrin ben sabah 67.6 ile başladım hedefim 62 bakalım başarabilecek miyim..Aslında bir şekilde veriyoruz da korumak daha zor geliyor bana...Karbonhidrat diyetinde koruma 70 -75 arası beslenerek oluyormuş,inşaallah bu sefer başarırım
ya öyle şeyler içmekte doğrumuki?tembellik olmasın sonraKizlar bugun de geri saydim yere dondum
Bide kayisi cayi ictim a ma etki olmadi
Hani olé bi Toulet ihtyci falan gunde kac fincan icsem ki
offffff ben pes ediyorum sanırım.iki gündür moralim gerçekten çok bozuk.nasıl kilo veremiyorum yaa o değil verdiklerimi tam olarak geri almışım bugün...
Iyi Akşamlar kızlar akşam yemeğim kızarmış sosis domates ve Salatalık Bugün toplam 34 KB aldım inş böyle kapatırım mantar aldım alırkende kültür mantar mı dedim evet dediler korka korka aldım adam abla bunları kendimiz yapıyoruz korkmayın dedi tabi ben kültür MÜ sonra zehirlenmeyelim dedim adam da öyle dedi Yarına mantar sote yapmayı planlıyorum kızlar