3 Ayda 30 Kilo :D (AzRASILAM 130 dan 75 e yolculuk) Mucizenin Adı Prof Dr Koray Tekin

anacım ağrı sızı kalmadı :) oldu bitti gitti tüm korkular boşaymış kiiiiii bana verilen ağrı kesici karşısında yinede bir savaşcı gibi dim dik durdum malum siz alerjik astımsınız sözü ömrüm yedi :/

NEYSE 10 KG GİTTİ MUTLUYUS

bütün yazını okudum canım ve şuan diyecek bişi bulamıyorum.. çok zor bi karar vermişsin, saatlerce yol gitmişsin, aylardır uğraşıyorsun. sabrını, azmini tebrik ederim canım, umarım hedefine ulaşırsın ve herşey gönlünce olur. Allah ım sana ve ailene sağlıklı yıllar versin.

öncelikle yazını soluksuz okudum.. ben 26 yaşında 168 boyu ve 110 kiloyum.. tahmininizden öte psikolojim bozuldu kilolarım yüzünden.. ailemde çok üzülüyo.. ölmeyi bile düşündüm.. bu yazın bana umut oldu.. evlenmek ve yuva kurmak istiyorum ama onu da yapamıyrum.. bu kiloyla kimse istemez beni.. iş hayatım bile berbat.. girmem gereken ortamlara giremiyorum.. kıyafet almıyo, ortamlara çıkamıyorm.. dedim ya hayatım berbat gidiyo.. napıcam bilmiyorum. bu ameliyatı ben de olmak istiyorum ama ailem onaylamaz. gizli olmayı düşünüyorum.. ve ben ankarada yaşıyorum.. nasıl olacak bilmiyorum. ama eğer biraz daha bu kilolu halimle dvam edersem.............

sana özelden mail adresimi göndermek istedim ama canım gönderemedim.. rica etsem seninle nasıl iletişime geçebileceğimi yazar mısın bana özel msjda sanırım sen gönderebiliyosun.. durum acil

sana özelden mail adresimi göndermek istedim ama canım gönderemedim.. rica etsem seninle nasıl iletişime geçebileceğimi yazar mısın bana özel msjda sanırım sen gönderebiliyosun.. durum acil

Canim simdi bi mail adresi aldim.. esdem_kk@hitmail.com benimle iletisime gecersen cok sevinirim.. İlgilendigin icin cok tesekkur ederim.. Ordan seninle iletisime gecince numarami falanda verebilirim ve gercek mail adresimi.. Cok saol cnm cok

bende olcam inşallah bu ameliyatı çok heycanlıyım ve çok mutluyum
inşallah hayırlısıyla olsam

Son düzenleme:

sizin başarı öykünüzü okuyp foruma üye oldum banada yardım eder misiniz

selam ben elif
öncelikle çok tebrik ederim cesaretinizden dolayı şu anda ki durumunuzu çok merak ediyorum
kaç kilosunuz kilonuzu korudunuz mu sıkıntı çektiniz mi bi probleminiz var mı ameliayattan iz kaldı mı
ben de şu anda
28 yaşında
167 boy
120 kilo yum
vkim 43
ve tüp mide olmak istiyorum araştırma yapıyorum
inşallah bende veririm 4 yaşında oğlum var
şu an iyiyim ama git gide kilo alarak daha da zorlaşmaktan korkuyorum
bizim aile genetiği ana baba tarafı aile ablalarım annem hep kilolu nasıl kurtulucaz
her yöntemi hepimiz denedik bu son çaremiz tavsiye edermisiniz ablam 150 kilo
aynı anda ameliyat olucaz inş. aslında benim göğüslerim çok iri küçültme ameliyatı olucaktım ama
ilk önce bu ameliyatla zayıflayıp sonra onu olmak istiyorum sizi de rahatsız ettim iyi günler ....

öncelikle çok ama çok sevindim sizin adınıza Rabbim inşallah böyle sıkıntılarla uğraştırmasın bir daha. bende aynı dertten müzdaribim yaşım 23 ve bki 40 üzeri yani çok riskli bi obezite hastasıyım. ne yaptıysam olmadı ve psikolojim şuan çok kötü durumda çünkü yaşım küçük hayallerim var ama aşırı kilolarım hayatımı zindana çevirmiş durumda resmen. malatya turgut özal hastanesindeki prof cüneyt beyin adını çok sıkca duydum ve yaşadığım yer malatyaya yakın olduğu için tüm cesaretimi toplayıp oraya gitmek istiyorum. bi sorum olacak ama, ameliyattan sonra çok sıkıntı yaşadınız mı?

hayır yaşamadım dersem yalan olur
ama çoook büyük değil
cüneyt bey şuan yapıyormu bilmiyorum
sıra zor geliyor diye biliyorum

tebrik ederim buyuk bır cesaret örneğisiniz. herkesin saglıklı kıloda mutlu yasaması ıcın bu tarz yolları denemesi ve tedavısını yaptırması cok gerekli birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…