3 Ayda 30 Kilo :D (AzRASILAM 130 dan 75 e yolculuk) Mucizenin Adı Prof Dr Koray Tekin

Kizlar merak ettigim icin soruyorum. Op dan sonra ne degisiyor.oncesinde yok hormondu yok metobolzmaydi bazı sebeplerden kg vermeyen vucud sonra nasil verio.isin sırrı az ve sıvı tüketmekse op olmadanda yapilir gibi gelio.yani herseyi denedim olmadi derken bütün yollari harfiyyen uyguladim yine de kg veremedim mi demek isteniliyo.yada normal de irade kontrolü yapilamiyo op olunca zaruretten az yeniliyor. Mu acaba.sevgiler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, ben de aynı yolun yolcusuyum, ben tüp mide ya da gastric bypass olmadım, daha gelişmiş bir yöntem olan duodenal switch'i tercih ettim. Ben de 3 ayda 30 kilo verdim Tüm deneyimlerimi blogumda paylaşıyorum. Konuyla ilgili sorusu olan herkese yardımcı olabilirim, Sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba canim .blogunun linkini yollar misin.nasil ulasalm sana:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim

Merhaba azra hanım ben bu siteye yeni üye oldum tüp mide araştırırken yazınızla krşılaştım ve üye oldum.. Şuanki durumunuz nedir? Herşey yolunda mı? Bende koray hocaya op yaptırıcam haziranda düşünüyorum ama öncesini araştırmak istedim hayatımda neler değişecek? Kendimden korkuyorum yine tutamazsam çenemii yersem

Selam 3 yıl önce Koray Beyin ekibinden Tufan Ergenç'e ameliyat oldum, 120 kiloydum şimdi 58 kiloya indim. Ameliyattan sonra yeni bir hayat karşıladı beni. Özellikle ilk üç ay sudan çıkmış balık gibi oluyorsun, bu nedenle diyetisyen yardımı gerekiyor. Tufan Beylerin ekibinde üç diyetisyenleri var ve bana çok destekleri oldu. Şimdi İzmire yeni bir klinik açmışlar beraber çalışıyorlar. Tufan Hoca yıllardır bu işi yapıyor ve çok yetenekli, zaten öyle olmasa Koray hocayla çalışmazdı. Ben ameliyattan sonra hiç problem yaşamadım, diyetisyenleri ve ekipleri işlerinde çok iyiler. Güvenilir bir yerde ameliyat olmak isterseniz bu ekipten şaşmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…