3 Ayda 30 Kilo :D (AzRASILAM 130 dan 75 e yolculuk) Mucizenin Adı Prof Dr Koray Tekin

İnşallah herşey istediğin gibi olur, çok başarılı bir operasyon geçirsin ve ideallerine ulaşırsın ... bu arada pek çok değişti ama senin tom jery de bir değişiklik yok :)

unutmamışsın :) napim be canım içimde hep bir uhde o iç çamaşırı :) dualarını rabbimde duyar inşallah cidden kurtulmak istiyorum yaş ilerledi
ve herşey zorlaşıyor benim için:KK43:

:KK53: :KK53: :KK53: :KK53: kız azraaaa sen op olurken benim yürek orda attı biliyon opdan çıktıgında konuşmamız bile komediydi he anladım anladım kapatlan yaşıyon dedimdi :KK70: konuşamıyordun o esnada :KK70: :KK52: :KK52: :KK52: inş bacım op olup kurtulur bende senin duacın olurum :KK70: ilk sen kestirdin ya cesaret getirdin kobayım benim:KK70: kız eylüle nasip olur adanaya gelirim of of of :KK70:

merhaba,

tebrik ederim öncelkle..
bende 30 kilo verdim hedefim 79 olmak.
basarılar.. :)

"son kez adana ma baktım " yazdgını grdm hemseriyiz bi de :)

not: esradlr tesadfn bu sayfayı okudugn farkettm msj kutun dolu oldgu için msjına yanıt veremedm bilgine :)
bende hemşerin olarak yazının orasında koptum zaten çok duygulandım.. tebrik ederim cesaretinden dolayı umarım herşey gönlünce olur

bnde sizi tnrk ederim
harika vermişsiniz:nazar:

ahhh adanam bni mahveden zaten adanamın canıım yemekleri:nazar:
heç sorma çok seviyoruz yağlı yemekleri kebapları ahh ahhh

aslında anlattıklarınız başarı öyküsü sayılmaz çünkü irade kontrolü ile verilmiş bir kilo değil.. ama cesaretiniz için tebrik etmek istiyorum sizi.. mutluysanız, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissediyorsanız gerisi gerçekten boş.. :KK55:

yalnız merak ettiğim bir nokta var.. hem bu konuyu okuyup bu ameliyatı olmak isteyenleri bilgilendirmiş olursunuz.. bu kilo verme durumu ne zamana kadar devam edecek? sonuçta sadece sıvı besinlerle beslenip, (hatta suyu bile doya doya içemiyorum demişsiniz), bu hızla kilo verirseniz anoreksiyaya kadar gitmez mi bu durum? yani hedeflediğiniz kiloda durmak sizin elinizde mi, bu kısmı anlayamadım?? :26:

ama yine de her zaman doğal olandan yanayım, dengeli beslenme+düzenli spor+irade gücü ile kilo verilebileceğini savunuyorum.. :KK36:

size kızınızla birlikte sağlıklı günler diliyorum :KK16:

aslında anlattıklarınız başarı öyküsü sayılmaz çünkü irade kontrolü ile verilmiş bir kilo değil.. ama cesaretiniz için tebrik etmek istiyorum sizi.. mutluysanız, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissediyorsanız gerisi gerçekten boş.. :KK55:

yalnız merak ettiğim bir nokta var.. hem bu konuyu okuyup bu ameliyatı olmak isteyenleri bilgilendirmiş olursunuz.. bu kilo verme durumu ne zamana kadar devam edecek? sonuçta sadece sıvı besinlerle beslenip, (hatta suyu bile doya doya içemiyorum demişsiniz), bu hızla kilo verirseniz anoreksiyaya kadar gitmez mi bu durum? yani hedeflediğiniz kiloda durmak sizin elinizde mi, bu kısmı anlayamadım?? :26:

ama yine de her zaman doğal olandan yanayım, dengeli beslenme+düzenli spor+irade gücü ile kilo verilebileceğini savunuyorum.. :KK36:

size kızınızla birlikte sağlıklı günler diliyorum :KK16:

haklısınız bnm içinde iradeyle verilmiş kilolar asıl başarıdır

yazımın başında da yazdım denemediğim yöntemin kalmadığını

yazımın sonunda da dedim bu son çare diye

bnm başarım kilo vermekden ziyade bu işe kalkışmam

iradeyede gelirsek yine iradeli olmalıyız aslında

o sorunuzada cevep vermiş olayım

bn şuan sıvı beslenmiyorum o ilk ay mide toparlanıncaya kadardı hatta 3. hafta püre vardı 4. hafta normal katılar

şuan aklınıza gelebilecek herşeyi yiyorum sadece bir normal insan kadardan daha da az

aneroksiya mevzusuna gelirsekde hocamızın bize dediği yine kalorili beslenirsenz yine kilo alırsınız

bn eskiden örneğin bir tencere fasulye yemeğini bir oturuşta yerdim şuan onu mümkün değil 1 oturuşta yiyemem de gidip gelip 2 saat içinde 2 şer kaşık halinde yersem yine 1 tencere olmuş olur

bazen olmuyor işte spor sağlıklı beslenme
120 kilo bir insana spor yap demek ölümden beter

bunu çeken bilir diyorum.....

:KK53: :KK53: :KK53: :KK53: kız azraaaa sen op olurken benim yürek orda attı biliyon opdan çıktıgında konuşmamız bile komediydi he anladım anladım kapatlan yaşıyon dedimdi :KK70: konuşamıyordun o esnada :KK70: :KK52: :KK52: :KK52: inş bacım op olup kurtulur bende senin duacın olurum :KK70: ilk sen kestirdin ya cesaret getirdin kobayım benim:KK70: kız eylüle nasip olur adanaya gelirim of of of :KK70:

hortlucanmı ulan başıma:18::18::18::18:

şimdi 3 buçuk sırası bnde:18:

bekleyene daha zor:18::18::18::18:

cesaretinizden dolayı tebrikler
yanlılz şu var ilk ay sıvıyla beslendim dediniz bir ay boyunca sadece sıvımı aldınız baya zorlu bir süreç sizin için
hayatta cesaret edemezdim sanırım aslında normal yollarlada zayıflayabiirdiniz yapanlar var yeterki istemek ve beyinde bitirmek lazım
diyet değil bunu hayat tarzı yapmak lazım sağlıklı beslensek aslında hiç klo sorunumuz olmaz

cesaretinizden dolayı tebrikler
yanlılz şu var ilk ay sıvıyla beslendim dediniz bir ay boyunca sadece sıvımı aldınız baya zorlu bir süreç sizin için
hayatta cesaret edemezdim sanırım aslında normal yollarlada zayıflayabiirdiniz yapanlar var yeterki istemek ve beyinde bitirmek lazım
diyet değil bunu hayat tarzı yapmak lazım sağlıklı beslensek aslında hiç klo sorunumuz olmaz

teşekkür ederim

ilk ayın sadece 2 haftası sıvı beslendim zaten hiç acıkmadım

sonra ki 3. hafta püre 4.hafta ise katıydı

cesaret olayını aşıyorsunuz çünkü öylede ölcem bu gidişle böylede ölcem olayı başlıyor

birde belli bir kilo olduktan sonra insan bırakıyor kendin,

o kadar diet spor yapıyorsunuz ( kendim için diyorum)
sonra tartıya bir çıkıyorsunuz ya gitmiş ya hiç gitmemiş

her zmn diyorum bu son çare idi

ve bu sefer oldu

her kim hangi yöntemle verirse versin

tek versin ve bu kilo illetinden kurtulsun

teşekkür ederim

ilk ayın sadece 2 haftası sıvı beslendim zaten hiç acıkmadım

sonra ki 3. hafta püre 4.hafta ise katıydı

cesaret olayını aşıyorsunuz çünkü öylede ölcem bu gidişle böylede ölcem olayı başlıyor

birde belli bir kilo olduktan sonra insan bırakıyor kendin,

o kadar diet spor yapıyorsunuz ( kendim için diyorum)
sonra tartıya bir çıkıyorsunuz ya gitmiş ya hiç gitmemiş

her zmn diyorum bu son çare idi

ve bu sefer oldu

her kim hangi yöntemle verirse versin

tek versin ve bu kilo illetinden kurtulsun

peki kilonuzu verince miydeniz eski haline döndürülücekmi
yoksa hep böylemi kalıcak şu anda nasıl bir beslenme uyguluyorsunuz

kaptanım tebrik ederim cesaretinden dolayı :KK52:
imzanın altında tickerine bakıp verdiğin kiloları görünce çok şaşırdım acaba nasıl yaptı diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım
belki paylaşmak istemezsin diyede sormaya cesaret edemedim
en sonunda merakıma yenik düşüp mesajlarından aradım ve buldum :KK52:
tekrar tebrik ederim , sağlıklı günler dilerim

8. takıma geri gelebilirmiyim :KK17:

kaptanım tebrik ederim cesaretinden dolayı :KK52:
imzanın altında tickerine bakıp verdiğin kiloları görünce çok şaşırdım acaba nasıl yaptı diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım
belki paylaşmak istemezsin diyede sormaya cesaret edemedim
en sonunda merakıma yenik düşüp mesajlarından aradım ve buldum :KK52:
tekrar tebrik ederim , sağlıklı günler dilerim

8. takıma geri gelebilirmiyim :KK17:

ay tabikide gel cnm

bn artık kaptan değil
hatrlarsan ayşeceylin vardı şimdi kaptan o

yalnız paylaşım konusnda sert :KK1:
bn olsam bile çıkartır yani :KK1:

tebriğin içinde teş. ederim cnm
takıma bekliyorum seni

çok geçmiş olsun.8. takımdan hatırlıyorum sizi.cesaretinizi tebrik ediyorum.inş. her şey sizin için çok iyi olur.

evet canım hatırlıyorum seni o zamanlardan bende 14. takımdaydım..
120den 92 ye düştüm.sonra burdan ayrıldım 2 yıl ugramadım ama bu arada sigarayı bıraktım.kışın 1 ay bıraktım 5 kilo aldım yazın tekrar bıraktım 15 kilo...derken enson sigara bitmişti benim için ama kilom 118 olmuştu hatta.ve tekrar başladım ben de ..
ama benim boyum 1. 73 ..yani çok hantal durmuyorum
şimdilik hedefim 90 sonra belki 80..

sen çok büyük bi karar vermişsin.ailende desteklemiş..
umarım ugraşların kalıcı ve saglıklı sonuçlar verir...

seni eskiden de takip ederdim..şimdide ugrıyacagım..
:KK71::KK71::KK71:

azminize maşallah valla

Okudum ve aniden iştahım kesildi :44: Şu an diyetteyim ve zaten az yiyorum ama bu konuyu okuduktan sonra bu diyetten ölmek var, dönmek yok :18: 113 değil 153 olsam cesaret edemem canım yaa seni bu cesaretinden dolayı tebrik ederim. Umarım istediğin kiloya iner ve mutlu mesut sağlıklı bir hayat sürersin :KK19:

X