3 Ayda 30 Kilo :D (AzRASILAM 130 dan 75 e yolculuk) Mucizenin Adı Prof Dr Koray Tekin

Bende tebrik ederim.
Benimde git gide artıyor kilom :KK43:
Ne yapıcam bilmiyorum.
Senin hikayene imrendim. Umarım bir ömür sağlıklı ve zayıf ama güçlü bir bedenle devam edersin yoluna.

ben değil ama annemin kilo konusunda ciddi bir rahatsızlığı var. Dr. Koray beye ulaşamıyorum. iki yıl önce aramıştık ama o zaman ameliyat edemem 1 yıl rejim yapmalı dedi. ama olmuyor hiç bişey. annem 45 yaşında her geçen gün onun için daha gecikiyor her sey. biran önce bu durumdan annemi kurtarmalıyım. ne olur yardım edin. bildiğiniz bi telefon varsa verin internetten bi kaç numara buldum ama yararsız cevap veren yok. üniversiteden de hoca ile konuşmak ulaşmak zor. bi numara varsa ulaşabileceğim lütfen yardımcı olun :KK43: buna anneminde benimde çok ihtiyacamız var.

canım bende 25 yasında 1.70 boyunda 93 kıloyum:KK43: yenı evlıyım daha cocuk da yok olursa neler olur Allah bılır:KK43:( pekı bu operasyonun malıyetı nasıl?saglık guv.karsılıyor mu bende cok arastırdım,bellı bı beden kıtle ındeksı sınırı varmı herkes yaptırabılıyor mu?detasylı bılgı verırsen sevınırım çookk...

ben değil ama annemin kilo konusunda ciddi bir rahatsızlığı var. Dr. Koray beye ulaşamıyorum. iki yıl önce aramıştık ama o zaman ameliyat edemem 1 yıl rejim yapmalı dedi. ama olmuyor hiç bişey. annem 45 yaşında her geçen gün onun için daha gecikiyor her sey. biran önce bu durumdan annemi kurtarmalıyım. ne olur yardım edin. bildiğiniz bi telefon varsa verin internetten bi kaç numara buldum ama yararsız cevap veren yok. üniversiteden de hoca ile konuşmak ulaşmak zor. bi numara varsa ulaşabileceğim lütfen yardımcı olun :KK43: buna anneminde benimde çok ihtiyacamız var.

özel m. attım ordan ulaşın bana

3 ayda 30 kilo vermek intihar gibi birşey vücut bir anda oakdar değişikliiği kaldıramıyabilr bece yanlış birşey

Öncelikle bu destansı yazımı okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederek başalyım
ve benim birgün buraya yazı yazacağım aklımın ucuna bile gelemez bir hayaldi
ama oldu

oldu oldu da nasıl oldu

yaş 26
boy 1,78
şuan kilo 95
önceki kilo 130
hedef kilo 75

2008 den beri üye olduğum kk da aynı tarihlerde de 8.takım üyesi ve uzun dönem kaptanlığını yapmış biri olarak
denemediğim yöntem kullanmadığım ilaç yapmadığım spor kalmadı ,

genelde hatalar bnde olmak üzere herşeyi denemiş birisiyim

aslında kader bn daha doğar doğmaz örmüş ağlarını malum kilolu doğmuş ve hayatımın hiç bir döneminde incecik çıtır bir kız olmamışımdır
demek ki DNA m da varmış diyorum :KK1: obezlik kodu :KK1: kodum bozuk yaNİ :KK1:

sonrası evlilik hamilelik ve aldım da aldım 107 ile doğum yaptım ve emzirme dönemi 115ler felan
yıllardır bu kiloda 3 aşağı 5 yukarı devam ettim 112 118 arasıydım yıllardır
ta ki arkadaşlar geçtiğimiz yılbaşına kadar 120 gördüm şubatta tek kardeşim nişanlandı nisanda düğünü olcaktı
velakin bn ne giycektim adanada girmediğim mağaza çıkmadığım butik kalmadı
yok yok yok gösterilenleri 50 60 yaşın da kiler bile giymez
herşeyi geçin ayakkabı bile bulamdım siz düşünün
ve bn o psikoljiyle yine mutluluğu yemekde buluyorudum kısır döngü bu olsa gerek
tabii zararını gören yine ben yine ben

sonra kk nın bana nimetlerinden burdaki nicki ile oirpata arkadaşım aynı dertten muzdarip
bana faceden bir link yollmaıştı 1 sene önce orda obezite cerrahisinden bahsediyordu bn ozmn arkdaşıma manyakmısın kızım bzm çoluğumuz çocuğumuz var dedim ve okumadan geçtim sadece sık kullanınlarıma eklemiştim (iyi ki eklemişim)

kardeşimn alışveriş zamanı bir buhranlı gecemde gerçekten öylesine okumaya başladım
sonrası okudum okudum okudum
gece gündüz sabahlara kadar gözlerime kan oturuncaya kadar
bahsedilen 3 yöntem vardı
gastric band ( mide kelepçesi)
gastric bypass
sleeve gastrectomy (tüp mide)

bu işleri yapan ehli dr larda türkiyede bir elin beş parmağını geçemyecek kadar
bn önce gastric bypass dedim ve bunu en iyi yapan malatya inönü ünv has turgut özal tıp merk sayın prof dr cüneyt kayaalp e ulaştım
uzun dönem mailleştik ama bana sıra bekleyeciğimi ve açık ameliyat olcağımı söyledi
açıkcası bnde bypassı daha ağır bir opere olarak gördüğüm için vazgeçtim
kelepçeyi hiç düşünmedim bile evet opere oalrak daha risksiz yalnız sonrası çok daha problemli
sonra son yöntem tüp mideyi araştrdım
onu da yapan denizli pamukkkale ünv has sayın prof dr KORAY TEKİN di
sonuç bu çok riskli bir operasyon ilk olarak sağlıklı bir organınızdan vazgeçiyorsunuz ve sonra da ameliyatın en büyük riski emboli ve kaçak vardı
bnm olduğum zaman 200 e yakın hastasına bu yöntemi yapmış bir kaybı bile yoktu
ozmn tercih edebiliridm
artık SON ÇAREM di
aylarca araştırmadan sonra nisan ayında tam karar vermişken tarih alacakken
bu okuduğum sitede ankaradan bir arkadaşımız resmen doktor kurbanı olup kaçak dolayısıyla vefat etti oysaki ne umutları ne hayalleri vardı :KK43:
bnde geri vazgeçtim çocuğum vardı sonuçta
yalnız tartıda da ibre git gide yükseliyor 126 yı görür olmuştum
görmediğim rakamları görür oldum artık en son 128 olunca öylede ölcem böylede ölcem diyerek
koray hocamı aradım ve bana ameliyat tarihimi 3 ağustosa verdi 1 ağustos yatış:26: 3 ağustos ameliyat:18: 7 ağustos taburcu:KK53:
gecelerce düşündüm allahım ya bana birşey olursa diye kızım var diye:KK5:
giderken son kez adana ma son kez kızıma baktım gittim:KK5:
1 ağustosta annemle birlikte hiç tanımadığım bir memlekete denizliye gittim
gider gitmez hastaneyi görür görmez kaçmak istedim yolu gözüm almadı yoksa valla da billa kaçacaktım 15 saat yoldan geldim diye kaçmadım:KK55:
sonra yatış sonra testler
uyku apnesi testi:26:
endoskopi:KK37:
kan gazı:18:
ve bir çok test daha
salı akşamından kan sulandırıcım vuruldu sabah ameliyat olcaığım söylendi
sabah erkenden ameliaytahane doğru yolumu aldım
annemle göz göze gelmemeye özen ettim çünkü biliyordum gördüğüm an salya sümük olcaktım (zaten sakladıydım)
sonra ameliyathaneye girdim orda asistan dr vardı
dönüp
-dr bey birşey diyebilirmiyim
- buyrun
-ben biraz ağlayacağım
diyip hüngür hüngür salya sümük böğüre böğüre ağladım:KK43::KK43::KK43::KK43:
sonra tabii bnm tansiyon korkudan 20 lere çıktı
son çare bni uyutmada buldurlar
walla birşeyi kokladım gerisini hatrmalıyorum bile
uyandığım ve sonrası hayal meyal
tek ağrılar gerçekti yalnız midem diye bağrıyormuşum
burnumda nazogastric denilen mideme kadar uzana bir hortum ayaklarımda emboli cihazı kollar bağlı
resmen robocop gibiydim
evet ağrı çektim cnm yandı ama buna deydi ...........
Canım hocam allah sizden bin kere razı olsun sizin gibi değerli insanlar lazım bu ülkeye
gecesini gündüzüne dişini tırnağına takıp çalışıyorsunuz
allahım gücünüze güç katsın
size hayatım boyunca minnetarlığım devam edecek
hem bu tarafta hem öteki tarafda duacınızım
bana gençliğimi insanlığımı kadınlığımı geri verdiniz
kelimelerim siizn için yetersiz kalır canım hocam
sonrası ise işin en güzel yanı
ilk ay sıvı beslendik
ilk ay 15kg verdim
sonraki 2 ayda 15kg daha verdim
bu son ayda da 5kg verdim
şuan 4. ayımdayım ve toplamda 35 kilo verdim
hedefim 75, 20 kilom kaldı
onuda önümüzdeki 3-4 ayda vercem inşallah

şuan bile yeter diyorlar ama yetmez
vercem inşallah

arkdaşlar çok uzun yazdım
aslında bu içimdekilerin özeti resmen

kilo çok büyük bir illet sağlıki yönden olsun psikolojik etkilerini demiyorum bile estetikden hiç bahsetmiyorum
bnce kanserden sonra ki en büyük hastalık çünkü dr a gidince hiç birşey bulmasalar ya kilonuza ya psikolojinize bağlıyorlar

bu yöntem ise son çare zaten
herkese yapılmıyor VKİ nin 40 ve üstü yada 35 üstü yandaş hastalıkla kabul ediliyor(yüksek tansiyon şeker vb.)

arkadaşlar resim eklemiyorum malum çalınıyor

bundan 5-6 ay önce talin arkadaşımzn resmleri çalınmış bir başka sitede 3 ayda 30 kilo diye yayınlanmıştı esas olmadığı halde

beni zaten bilen biliyor faceden de biliyorlar

bu yolda yöntemi ne olursa olsun emek veren tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
isteyen herkes de herşeyi sorabilir bana

slm bende bugün itibarı ile tam 11 gün oldu ve bomba gibiyim her yeni günde daha hafifleyip mutlu olduğumu hissediyorum allaha çok şükür çok başarılı ve güzel geçti ameliyatım hiç bir zorluk ağrı sızı çekmedim ve 119 kilo ile ameliyat oldum şu anda 113 kiloyum inşallah böle devam eder sporada başladım çok rahat laparaskopi kapalı oldum doktorum mükemmel tatil gibi gidip geldim hastaneye herşey süperdi allaha şükürler olsun herkese tavsiye ederim çok mutluyum bana bu ameliyatımda maddi manevi destek olan tüm aileme sonsuz teşekkürler sunuyor her daim dualar ediyorum bende hedefiem ulaşınca o bilgileride paylaşırım inşallah iyi günler

slm bende bugün itibarı ile tam 11 gün oldu ve bomba gibiyim her yeni günde daha hafifleyip mutlu olduğumu hissediyorum allaha çok şükür çok başarılı ve güzel geçti ameliyatım hiç bir zorluk ağrı sızı çekmedim ve 119 kilo ile ameliyat oldum şu anda 113 kiloyum inşallah böle devam eder sporada başladım çok rahat laparaskopi kapalı oldum doktorum mükemmel tatil gibi gidip geldim hastaneye herşey süperdi allaha şükürler olsun herkese tavsiye ederim çok mutluyum bana bu ameliyatımda maddi manevi destek olan tüm aileme sonsuz teşekkürler sunuyor her daim dualar ediyorum bende hedefiem ulaşınca o bilgileride paylaşırım inşallah iyi günler

Elif HanımMerhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım şu anda da durumunuz iyidir. Ben bu ameliyat konusunda biraz bilgi almak istiyorum zamanınız var ise.

Yıllardır ben de diyetle zayıflamaya uğraştım ama olmuyor.

Bu nedenle ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.

Sizin doktorunuz kimdi? Ameliyat sonrası sıkıntılarınız nelerdi? Bir de ne kadara mal oldu?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mutlu günler.

koray hoca Gıtmıs ama paü hastanesınde bu amelıyatı yapan bırı var mı , kaldımı yerıne bırı bılgınız varsa lutfen paylasırmısınız

şok şok şok:nazar:inanamadım canım ya maşallah sana ne büyük bir cesaret çok güzl olmuşsundur eminim

Koray hoca üniversiteden ayrıldı ama ameliyatlarına devam ediyor.
Eşimin abisi cumartesi günü ameliyat oldu, bugün taburcu oldu.

Yalnız bu operasyon gerçekten zor. Eşimin abisi şu an çok şükür
iyi ama dün akşam ziyaretimizde 'Şu anki aklım olsa diyetle verirdim
kiloyu.' dedi. Sağlık sorunları başladığı ve bir arkadaşını da kilo nedeniyle
oluşan sorunlar nedeniyle kaybettiği için panik yaptı. 180 kilo olmuştu.
Tansiyon ve şeker gibi problemler yaşamaya başladı. Öyle karar verdi
bu ameliyata.

Bu arada ameliyatların tüm masrafı hoca artık devlete bağlı çalışmadığı için
kişiye ait ve oldukça yüksek.

pamukkale üniversitede onur birsen hoca var koray hocanın eğitiği doktor var
5 buçuk ay önce ameliyat oldum 107 kiloydum şuan 77 kıloyum iyiyki cesaret etmişim şuan çok mutluyum :21:

X